Április végén születendő babát miben viszitek vittétek haza a kórházból?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 17:38
1/5 anonim válasza:
Szia! En pont ma vettem neki cuki feher pluss ujjatlsn rugdalozot es hozza illo pluss feher kabatkat:)
33 hetes km
2/5 anonim válasza:
ezzel én is gondban vagyok. Teljesen időjárás függő, hogy miben jön haza.Van egy bélelt plüss rugink, van kocsikabát, takaróból vékonyabb és vastagabb. Majd akkor meglátom, mikor jönnénk már haza
3/5 anonim válasza:
Mi április közepére várjuk babónkat,és mózeskosárba lesz hazahozva amibe egy vastag takaró lesz,rajta egy body és egy rugdalozó de majd meglátjuk milyen idő lesz:-)
4/5 anonim válasza:
Április közepére várjuk a kis trónörököst. Body, plüss rugi+sapi, kiskabát, takaró.Hordozóban hozzuk haza a kórházból.
5/5 anonim válasza:
Április 3-ra vagyok kiírva de ugye bármi lehet...:)Én hordozóban hozom haza a babát:body(rövid ujjú),rugdalózó(hosszú ujjú pamut),pamut kiskabát,egy vékony sapi és egy vastagabb,egy kocsikabát takaróval,vagy kezeslábas...ezeket készítettem össze és majd az időjárástól függően fogom mondani a férjemnek hogy mit hozzon magával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!