Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ennyire nem segítene...

Másnak is ennyire nem segítenek terhesség alatt a rokonai?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk.

Amikor kiderült, mindenki a családból azonnal mondta, hogy bármi kell, azonnal szóljunk.

A gyakorlatban meg…

Anyukám, apósom meghalt, apukám messze él, anyósom, mamám, húgom meg nagynéném van elérhető távolságban.

Nagymamámtól egyszer kértem, hogy főzzön nekem egy jó húslevest, mert nagyon kívántam, én pedig nem tudok olyan jót, mint ő. Annyi volt a reakció, hogy ha 35 évesen nem tudok húslevest, minek nekem gyerek. Ok.

Anyósomtól kértem volna, hogy táppénzes papírt hozzon el a háziorvostól, pont egy vizsgálatra kellett mennem akkor, amikorra időpontot adott. Nem, mert vírus van. Jó, megoldottuk máshogy.

Kértem, hogy segítsen kivasalni a babaruhákat (addigra én sajna fekvésre voltam ítélve). De azt se, mert ő nem bír annyit. Friss nyugdíjas, nordic walking órákra tud menni. Nem baj, férjem megcsinálta, úgy ahogy, tiszták, rendben vannak a ruhák.

Nagynénémtől kértem volna, hogy vigyen fel egy vizsgálatra Pestre, a mi kocsinkkal persze. Munkanélküli éppen. Nem ért rá, mert elkíséri pont aznap a fasziját valami videki munkára. Tesóm nem szeret Pesten vezetni.

Megoldottuk ezt is, férjem vett ki szabadságot aznapra, csak ugye próbálnánk a szabadságával spórolni, mert a vírus miatt sokat ki kellett vennie kényszerűen.

Nagyon elkeserit ez a hozzáállás mindenki részéről.

A lakás nagytakarításánál már nem is próbálkoztam senkinél, férjem meg a takarítónő a munkahelyemről, aki pénzért eljött, ketten megcsinálták.

Másnak több segítsége volt?

Vagy a mai világban ez a normális?

2021. nov. 5. 12:03
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/177 anonim ***** válasza:
13%
Senkit se érdekel ha zárat cseréltettek kérdező! Akár be is falazhatnátok az ajtótok helyén a bejáratot! Nem ömlene ki a sok szemét meg a nagyképűséged! S a kivagyiséged kérdező! Ne zárat cserélj falazd be az ajtót s maradj ott. Ne szennyezd a világot! Ez a nem jön a baba vagymibaj van?komment is arról szól hogy neked is csak attól van értéked hogy betettek egy répát neked, és elmész egyet szülni. Más értéke nincs létezésednek. Szomorú de a szekrényed alján a kosz is értékesebb mint a tulajdonosai.
2021. nov. 5. 20:46
 82/177 A kérdező kommentje:
81,83, ha ez a stílus, akkor tessék: mi az oka annak, hogy nektek még a répát se hajlandó betenni senki?
2021. nov. 5. 21:15
 83/177 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, ne húzd fel magad, csak ellepte a kérdésedet egy vagy két agresszívabb féleszű a szófosásával. Minden kattanttal ne állj le vitatkozni, nem éri meg az ideget, amit beleölsz. Önerőből is megy nekik a hülyeség, hagyd rájuk.

2021. nov. 5. 21:22
 84/177 A kérdező kommentje:
Csak hát ez a tömény rosszindulat, keserűség…..nem térek magamhoz.
2021. nov. 5. 21:24
 85/177 anonim ***** válasza:
79%

Tudom... nem jött ez most jól neked, pech, hogy pont idetaláltak. Nézz inkább egy jó filmet vagy valami vicces műsort, ami helyrebillenti a hangulatod. Kapcsolódj ki és pihenj. Minden jót kívánok a továbbiakhoz a terhességgel és a babával is!

2021. nov. 5. 21:29
 86/177 anonim ***** válasza:
79%
Sajna nem rosszindulat, de a valóság ilyen, a terhesség max szülőket és az ember párját érdekli igazán, de rokonság max a kötelezőt teszi.
2021. nov. 5. 21:54
 87/177 anonim ***** válasza:
71%

Bakker. Nekem fantasztikus rokonaim vannak. Eddig is tudtam, de mostmár 1000%-ig biztos vagyok benne.

És abban is, hogy itt pár embernek kár volt megszületnie. Ti aztán hasznos tagjai vagytok a társadalomnak. Kérlek ne szaporodjatok tovább!!

Kedves Kérdező! Szarjál ezeknek a véleményére. Szerinted mekkora megkeseredett szégyen emberek ezek? Írni sem tudnak, ez már sok mindent elmond.. Arctalan senkik.

Rég olvastam már egy ártatlan kérdés alatt ennyi húgyagyú hozzászólást. Hányok tőletek!

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Sajnálom, hogy ilyen a családod. Tényleg. Le kell velük csökkenteni akkor a kommunikációt és nem számítani rájuk semmiben sem. Tudom rosszul esik. Nem az, hogy nem segít (mikor ő ajánlotta fel a segítséget anno) hanem, hogy ennyire nemtörődöm emberek. Normális családban mégcsak állapotosnak sem kell lenned ahhoz, hogy a családtagok segítsenek. Ez egy oda vissza dolog szerintem. Egyszer te kapsz, máskor te adsz.

Próbálj inkább a babára koncentrálni. Remélem minden rendben lesz vele/veletek! Könnyű szülést és boldog babázást kívánok, jó egészséggel!

2021. nov. 5. 22:30
 88/177 anonim ***** válasza:
25%
Egyforma rossz mindkét oldal. Ugyanazt a mérget fröcsögitek egymásra. Közben a kérdező is megmutatta a valódi arcát. Lehet, hogy most üt vissza a karma.
2021. nov. 5. 22:40
 89/177 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, ne foglalkozz a barmokkal. Szánalmasak, én is csak pislogok, de szót sem érdemelnek.

Jól érzed, egy normális családban számíthatnak egymásra a családtagok. Még terhesnek sem kell lenni hozzá.

2021. nov. 6. 00:07
 90/177 anonim ***** válasza:
25%
Igazad is van kérdező! Csúnya gonosz dolog a családotok részéről hogy nem segít!! Ej micsoda gonosz emberek! Ott kellene melletted szolgálniuk. Teljesen egyetértünk a válaszolókkal. Ne is törődj az acsarkodókkal! Szóra se érdemesek! Mindenbe csak neked van igazad te vagy a világ közepe! A világ kezdeze s vége a mindenség! Hogy jönnek ahhoz ilyen porszemek rokonok hogy nem segítenek hiszen ahhoz kéne igazodniuk éppen mikor pottyantasz egy babát! Gonosz acsarkódokra ne is figyelj..
2021. nov. 6. 00:14
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!