Segitenétek? Nővérem teherbeesése nagyon aggaszt
Szégyelld magadat, hogy más dolgaiban kutakodsz !
Ne akard te intézni a felnőtt nővéred életét.
Kissé túlmész azon a vonalon, amit testvéri szeretetnek hívnak.
ha nem vedekeztek vagy nem megfeleloen, akkor azert nem illik a fiura kenni 100%-ban, higy felcsinalta.
Ha 20 elmult, akkor elvetetheti a tesod a gyermeket...nem kell es nem fog rola tudni senki.
Ha mar kutakodtal, akkor elitte felvallalhatod es rakerdezhetsz. de csakis negyszemkozt es ne a te gondolataidat zuditsd ra, hanem hagyd hogy o elmondja mi a helyzet. Ha abortuszra menne, akkor neki lesz a legrosszabb es testverkent inkabb allj mellette a dontesetol fuggetlenul.
Egyebkent, attol hogy pozitiv tesztet talaltal meg az is lehet, hogy nem marad vagy maradt meg a baba...barmit muvelhet a termeszet is.
De arra keszulj, hihy a kutakodasert irtora ki fog akadni...
azt h kutakodtam nem fogja észre venni semmiféle képpensem.
egyébként eléggé egyenes vonalu vagyok nem hazudnék ilyesmiről és természetesen nem én vagyok az akivel ez történt hiszen 4év van köztünk a nővéremmel és nálunk nem szokás ilyenkorban............
nah persze én meg a Szűz Mária vagyok...
két lehetőség van
a) azért pánikolsz ennyire mert te vagy aki terhes lett
b) kamu a sztori és ezzel probálod meg hihetőbbé tenni
Nem tudom, de valamiért azt érzem, hogy amit a kedves kérdező leírt, az nem igaz. Illetve csak részben. Ha mégis igaz, akkor szépen, nyugodtan rákérdeznék NÉGYSZEMKÖZT a nővéremnél a dologra, és bevallanám, hogy kutakodtam.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!