Segitenetek kerlek?
Nem tudom mar hogy mit csinaljak. Mar azt sem tudom hogy tenyleg szomoru vagyok e, elvagyok-e keseredve, vagy sem. Nem tudom hogy mit erzek. Evek ota pokol az eletem. Persze vannak jobb es rosszabb idoszakok. Amikor azt erzem hogy boldog vagyok, ez az erzes gyorsan elillan. Mindig ott van bennem ez a ketely hogy ez a rovid boldogsag elmulik es utanna haza kell jonnom a szar kis eletembe, a darabokra hullo kis "csaladomhoz'. Lehet hogy csak azwrt latam igy a dolgpkat mert egy 17eves lany vagYok onbizalom hiannyal. De higyjetek el nekem hogy mem ilyen feluletes a dolog mont ahpgy leirva hangzik. Evek ota azt kell neznwm atelnem ahogy anyam es apam olik egymast. Nem veszik eszre hogy szuksegem lenne rajuk. Egyeltalan nem erzek irantuk semmit. Nem utalom oket nem szeretem oket de erzem hogy egyaltalan nem szamithatok se apara se anyara. Teljesen egxedul erzem magAm. Nincs senki akire igazan tamaszkodhatnek. Igy 17eves fejjel visszagondolva az egesz eddigi eletemet sajnalom es most itz uluk sirva az ongyilkossagra gondolva. Az elobb vegig neztem az itthon levo gyogyszereket de nemtalsltam semmi komolyat
Pedig ugy ereztem hogy egy idegnyugtatora/altatora ivott ecet,alkohol lenne a segitseg. Ez az egesz lehet hogx hulyen hangzij de ez nem vicc. Ittulok es irom ezt a szoveget kozben pedig sirok,nwha megnyugszom de mindig az ongyilkossag jar a fejemben. Nem tudom hogy mit csinaljak legyszives csak irjatok nekem valamit segitsetek.
Rázd meg magad, és tanuld meg lesz.ni a dolgokat.
Ha mindenki megölné magát, akinek sz.r szülei voltak, akkor már én se élnék, és nagyon sok ismerősöm is a föld alatt lenne már.
Szerinted a szüleid veszekedése miatt pokol az életed? Ahogy olvasom téged legalább nem bántanak rendszeresen, mint sok más hasonló korú társadat.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy jó neked, de ne legyél már 17 évesen teli királylány álmokkal, nőlj fel végre.
Veszekednek a szüleid, talán még isznak is, de ennyi. Zárd ki őket az életedből, sz.rd le az egészet, mert különben tényleg értelmetlen lesz minden.
Tudod itt jön a lázadás. Nekem is a te korodban lett elegem az apámékból.
Fellázadtam, kerek perec hangot adtam a nemtetszésemnek. Így is úgy is kaptam, de legalább éreztem hogy meg is érdemeltem.
Keress jó messze egy sulit, aztán költözz el. Eldobnád az életed két ideggyenge ember miatt? Akkor Te se vagy különb.
Állj talpra, fejezd be az önsajnálatot, és kezdj el élni.
Nem fognak csucsujgatni téged se mint sokunkat, ám az élet így is szép lehet. Tudod, te alakítod. Találd meg azokat az embereket, akik törődnek veled. Ne anyádéktól várd, mert mint a példa mutatja tőlük ezt nem kapod meg.
Kitartás, és fel a fejjel.
Szia!
17 vagy és nagyon fiatal.
Azt nem ígérhetem hogy állandó boldogság be fog következni az életedben,de viszont lesz még sok sok boldog időszak!Tudod nem vagy egyedül,senkinek sem fenékig tejfel az élet,mindenkinek meg van a maga keresztje.Nem gondolod,ha öngyi leszek akkor anyukád és apukád végleg tönkre mennek és elkeserednek mert magukat fogják hibáztatni mert sosem fogják megérteni hogy miért öli meg magát a saját lányuk.Ne csinál butaságot mert még előtted az egész élet,és tudod vannak nálad sokkal rosszabb sorsú lányok is azt garantálhatom,és még sem ölik meg magukat,nem futamodnak meg az élettől,hanem megtanulnak talpra állni! Szóval a lényeg,ne add fel ,leszel még nagyon boldog,de ez senkinek sem könnyű az út odáig!
Tulajdonképpen mi a bajod? Mi az ami bánt?Ha gondolod írd ki magadból egy privát levélben a problémád! Lehet hogy tudnánk rá megoldást is találni!
Valaki jó példát kap szüleitől,valaki rossz példát.
Ez alapján élj,próbáld elkerülni a rossz példát.
Válásra nem gondoltak? Mondd nekik,hogy szenvedsz miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!