Kérlek nézz be. Mit tegyek h megengedje? Ti hogy mentetek el előszőr? Hány évesen?
18 éves korom előtt közvetlenül, akkor is csak orvosi javaslatra ( bőrbroblémán segített)
Mindezt úgy, hogy az édesanyám jart szoliba, tehat nem ellenezte..
De szerinte sem kell a fiatal bőrt tönkretenni, annyit jár ő is, ( én nem szám rá a penzt időt) hogy egészséges szine legyen..
Nekem aműgy a szlival, vagy nyáron tengerpart után sem lesz az egésznapos aszalás után sem igazán barna a bőröm, maximum magamhoz képest... Én tipikus hófehérke vagyok..msötet haj, hőehér ből..stb:))
Én sem engednem egy 14 éves lánynak
27/n
15 évesen édes anyám vitt el februárban szolizni, mert nagyon fehér a böröm, hogy tavasszal, nyáron ne legyen gond.
Hiába kentem le magam otthon vlmi szloi védős krémmel, hiába feküdtem be csak 3 percre úgy is leégtem... ezt két háromszor anyám még megpróbálta hasonló eredménnyel, utána feladta... így max 50es faktor számú naptejel mehetek csak strandolni, de már nem is járok, amióta egy pár bunkó ember mindig beszól hogy hol voltam én eddig..
# 7/7 Időpont ma 08:36
kiegészítés:
már május elején se lehetek huzamosabb ideig a napon mert leégek. 2 éve április elsőfelében kint voltunk a kertben beszélgetni és rámszóltak hogy menjek be mert már pirosodik a karom
Én először 16 évesen mentem, engem akkor engedett anyum. Azóta minden májusban kivettem egy hónapos bérletet, azt szépen kijártam, és egész jó szinem lett (nekem mindig természetes barnásabb bőröm lett és legalább nem voltam fehérke). Amin még segített pluszba, és a mai napig is inkább azért járok, mert a combomon lévő apró kis pattanásokat eltünteti, leégeti gondolom. Haddnemondjam, mennyit simogattam tiszta simán a combom ... :D
Szóval kontra : káros, és túlzott használata ártalmas, viszont pro : a pattanásokat a testeden eltünteti (az arcról nem tudom hogy eltünteti-e), a szeplőket az arcon mattosítja, de egy hónapnál többet nem ajánlom hogy használd.
Sosem használtam, szerencsére volt elég eszem, hogy ne menjek...
Egyik ismerősöm járt, és akkor szép is volt a bőre, aztán pár év múlva egyre rosszabb... Ő pedig azt hitte, ha erre még rászolizik, jobb lesz.
Most 25 éves, a bőre 40-50 év között mozog, és olyan mint aki 5 gyereket megszült holott még egyet sem, nekem bőgött múltkor, hogy miért nem fogtam vissza időben. Mert ilyen lüke volt, azért, lehet is nektek mondani :/ Majd rájöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!