Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás nők: ti hány éves korban mentetek férjhez / szeretnétek férjhez menni, illetve gyereket szülni?
Én csak a tervet tudom mondani.
Diploma (közben már elkezdtem dolgozni). Külföldi munka a párommal. Aztán itt kétfelé ágazik a dolog. Vagy maradunk kint és ott élünk, vagy összeszedünk annyit, hogy hitelmentesen tudjunk házat venni és jövünk haza átlag bérért.
Ha megjártuk külföldet, aztán házasság. De ha maradunk kint, akkor már beiktatjuk menet közben.
Ha egyáltalán nem jutunk ki, vagy kapunk itthon is jó fizetést (haha) akkor 25-27 éves kor között van tervezve.
22L
Első vagyok.
Viszont van 2-3 olyan ismerősöm aki 20-22 évesen házasodott miközben egyetemre járt. Nem tudom hogy, de ők már saját házban laknak.
Köszi a választ! Én úgy gondolom, hogy vagy rájuk örökített valaki egy házat (így a legegyszerűbb), vagy pedig vidéken, illetve esetleg Budapest környékén vettek maguknak, de még így is hitelre, a hiteltörlesztésben pedig besegít egy dúsgazdag szülő vagy rokon.
Annyit tudok, hogy Budapesten belül Zuglóban 40 és 50 millió között lehet átlagosan családi házat venni, és még ha hitelre is veszi az ember, akkor is van az elején némi önrész (szerintem kb. 20 millió egy ilyen családi ház esetében). Bár ez függ attól is, hogy hány négyzetméteres családi házról van szó, és mennyire jó állapotú az adott ház (viszont ha rossz állapotú, akkor meg a felújítás veszi el aztán a pénzt).
Budapest külsőbb kerületeiben, amely kerületek távol esnek a belvárosi munkahelyektől, viszont már olcsóbbak a házak. Nagyon félreeső vidéki helyeken pedig már akár 5 millióért is lehet venni.
22 évesen született a lányom, 23 évesen diplomáztam, most egy multinál dolgozom, januártól van külföldi munkaszerződésem, természetesen családostul megyünk.
25/L
"Annyit tudok, hogy Budapesten belül Zuglóban 40 és 50 millió között lehet átlagosan családi házat venni, "
Ezt elég rosszul tudod...
40-50 millióért már 200 nm feletti fullos családi házakat lehet venni Zuglóban (is). Egy átlagos méretű 80-100 nm-es családi ház zuglóban 15-25M között mozog az állapotától függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!