Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan érzésetek, hogy fogalmatok sincs kihez mentetek hozzá?
Amit mond, az érthető, csak ezt nem megcsalás UTÁN kéne közölni, hanem amikor neki kezd kevés lenni az együtt töltött idő. Mert akkor meg lehet oldani gyerekfelügyeletet, nagymamát, bármit, hogy a házasságban mindenki boldog legyen. Ilyenkor normális ember először megpróbálja bevonni a párját, odahívja magához, ha épp a társaságára vágyik, vagy leül megbeszélni vele, hogy szeretné, ha több időt lennének egymással.
De mondjuk ha már a házasság elején is megcsalt, akkor azt kell mondjam, elég reménytelen, hogy valaha is változni fog.
De a legkomolyabb kérdés, hogy Te és Ő akarjátok-e eléggé, hogy együtt maradjatok és működjön a házasságotok. Beszélgetés, párterápia, a másik megismerése, közös drámaterápia, családállítás, egyéni pszichoterápia... A lehetőségek tárháza végtelen. Csak hajlandóság kell hozzá.
Az első házasságom mesébeillően indult. Aztán szó szerint egyik percről a másikra kártyavárként omlott össze minden, és kiderült, hogy talán csak a neve az egyetlen, amiben nem hazudott.
Terhes voltam akkor. Másnap mentem UH-ra, ahol elmondtam, hogy nem vagyok benne biztos, hogy meg akarom tartani a babát. Azt mondta az orvos, hogy pont 12. hetes vagyok, és 2 nappal vissza tudja dátumozni az eredményt, de akkor azonnal be kell feküdnöm, és a műtétig még meggondolhatom magam. De arra nincs idő, hogy otthon gondoljam át, mert akkor kifutok az időből, és már nem vehetik el.
Szerelemgyerek volt, és nagyon akartuk az a babát. Aznap hétfőn befeküdtem délután, és másnap 8-ra voltam előjegyezve a műtétre. Azt az éjszakát, azt a vívódást, azt a lelkitusát és gyötrelemet senkinek nem kívánom.
Ha otthon maradna a gyerekkel, az elég nagy öngól. A saját ágyatokba fogja behurcibálni a nőit...
Nem tudom, mit kéne tennie annak, aki mindezt elkövette, hogy visszazserezze a bizalmam. Szerintem nem sikerülne. Sehogy, soha. Valójában nem is akarnám neki újra odaadni.
Amennyire látom a férjed rossz apa és hűtlen férj. Barátkozz meg a gondolattal, hogy rosszul választottál, elhamarkodtad vagy mittudomén, és zárd le az életednek ezt a szakaszát.
Már azokat sem értem, akik együtt maradnak hasonló körülmények közt, ha a férj példás, odaadó apuka, mert az alma egyik fele akkor is rohad. De ha még csak apának se egy főnyeremény, akkor mindenki jobban jár, ha csak hetente-kéthetente látja a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!