Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Volt olyan érzésetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan érzésetek, hogy fogalmatok sincs kihez mentetek hozzá?

Figyelt kérdés
A férjemről olyan dolgok derültek ki, amiket sosem gondoltam volna. Két gyerkőcünk van és 5 éve vagyunk együtt. Mindig megbíztam benne, erre kiderült, hogy megcsal fél éve.. állítólag "csak" lelkileg.. miután ez kiderült, utána néztem a dolgainak és már a kapcsolatunk legelején is megcsalt, fél éve voltunk akkor együtt. Van itt még visszaút, vagy egy ilyen emberrel esélytelen bármi is?
2013. jún. 19. 09:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott. Nem az a baj, h 23 évesen vállaltál gyereket, hanem az, h alig 1 év ismeretség után.
2013. jún. 19. 12:26
 22/29 anonim ***** válasza:

Nézd, én hozzámentem egy művész-író emberhez, aki a tenyerén hordozott, elkényeztetett, anyagilag rendben volt.

Már terhes voltam a kislányunkkal, amikor kiderült, hogy a lakása albérlet, a számítógépe kölcsönbe van, a munkája kamu, a havi keresete meg a "tartalék pénze", és elfogyott.

Szóval fogtam magam, és 37. hétig terhesen elmentem rakodni, mindennek a tetejébe a drága férjemet annyira "nyomasztotta a pénztelenség", hogy inni kezdett.

Szóval megszületett a gyerek, és csomagoltam :(

2013. jún. 19. 13:16
 23/29 anonim ***** válasza:
49%

Nézd, nem egész 1.5 év után vállaltál gyereket valakinek, akit akkor még nem is ismertél rendesen (ugyanis ennyi idő alatt NEM LEHET). Szerintem ne csodálkozz, hogy megváltozott, kiderültek dolgok.

Mindenesetre én nem adnék neki még egy esélyt a helyedben, az biztos. Fiatal vagy még, találhatsz másik párt, aki megbízható, szerető és hűséges is. De legközelebb JÓL gondold meg, kinek szülsz gyereket és hány hónap ismeretségre...

2013. jún. 19. 13:19
 24/29 anonim ***** válasza:
A történeted emlékeztet egy expasimra...ott én voltam a kapcsolat eleji 3. fél...
2013. jún. 19. 14:14
 25/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát fura amit írtok, hiszen a kisebbik gyerekünk 1 éves, tehát 4 év után született. Szerintem teljesen mindegy, hogy 1 év után vagy 4 év után született egyik másik, hiszen most 5 év után derültek ki a dolgok. Az, hogy most kiderült csak a szerencsém, valószínű még akár több évig is húzódhatott volna. Ha nem lenne gyerekem vele, akkor se lenne más a helyzet.. Az hogy 1 év után közös gyerek felől döntöttünk, nem tartom hibának, meg 2 héttel ezelőttig is bármikor igent mondtam volna neki a gyerekvállalásra, de nem vagyunk egyformák.. szerencsére :)

2013. jún. 19. 18:50
 26/29 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de addig a percig, amíg ki nem derült ez az egész, addig a fél karomat levágattam volna érte, hogy ő milyen megbízható... Pont ezért vállaltam vele gyermekeket!
2013. jún. 19. 18:53
 27/29 anonim ***** válasza:

"Az hogy 1 év után közös gyerek felől döntöttünk, nem tartom hibának, meg 2 héttel ezelőttig is bármikor igent mondtam volna neki a gyerekvállalásra, de nem vagyunk egyformák.. szerencsére :)"

SZerintem nem érted, amit mondunk. Arra céloztam, hogy talán ha normál, átlagos ideig vártál volna a gyerekvállalással, házassággal, akkor nem kell úgy csalódnod, hogy közben 2 kisgyerek a nyakadon. Egy év után a világ legnagyobb felelőtlensége gyereket vállalni. Ne haragudj, de lehet, hogy te szerettél volna, de annak a gyereknek most sokkal jobb lenne, ha inkább gondolkodsz, és egy olyan embernek szülsz, aki valóban szeret titeket és megbecsül.

Lehet mondani, hogy eddig működtek a dolgok, de nyilván ez nem így van, ha eddig is csalt és most is csal. Itt az egyetlen kifogás az, hogy te vak voltál és szerelmes.

Na ezért nem szül értelmes nő vakon. A legtöbb ember még 3 év után is erősen megfontolná a gyerekvállalást, nem hogy egy...

2013. jún. 19. 19:13
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha a kisebb gyerek 1 éves, akkor róla 2 éve döntöttetek, de itt nem is a kisebbről van szó, hanem a nagyobbról! Gyerek mellett már nincs annyira idő ismerkedni, azt előtte kellett volna.
2013. jún. 19. 19:20
 29/29 A kérdező kommentje:
Biztosan igazatok van! Lehet felelőtlen voltam. Nem akarok több gyereket, úgyhogy ez a kérdés már nem fog felmerülni.. És, hogy vakon megbíztam benne az biztos.. semmi okot nem adott rá, hogy ne így tegyek. Soha nem dugdosta a telefonját, naponta ötször beszéltünk és mindig jött haza időben. Megse fordult a fejemben, hogy bárkije is lehet. Naivan, bíztam benne és ebben hibáztam.
2013. jún. 19. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!