Párotokkal kapcsolatban volt már olyan érzésetek, hogy mi van, ha mégsem ő az igazi? Mi lett a dolog vége?
Mikor összejöttünk, nagyon boldog voltam. Első szerelem, első pasi. :)
A hétvégét nála töltöttem egy alkalommal, és a konyhában épp vacsit csináltunk, amikor odajött, és nagyon érzékien megölelt. Akkor belém hasított egy nagyon szomorú, és fájdalmas érzés. Valahogy azt éreztem, hogy ezeknek a boldog időknek egyszer vége lesz, és úgy sem fogunk mi együtt maradni.
Rá két és fél év múlva így is lett. Vége lett a kapcsolatunknak.
Ugyan, miért ne hittem volna? 1 hónapja voltunk együtt, ilyenkor még semmi negatív dolog nem derül ki a másikról.
Aztán ahogy kezdtek eltünedezni a rózsaszín felhőcskék, már komolyan éreztem, hogy ez így nem lesz jó.
Szóval a vége ugyanaz. :)
"Ugyan, miért ne hittem volna?"
"Valahogy azt éreztem, hogy ezeknek a boldog időknek egyszer vége lesz, és úgy sem fogunk mi együtt maradni."
Kérlek, ne csavard ki a szavaimat. Az első válaszomban nem írtam egy szót sem arról, hogy mennyi ideje voltunk együtt.
Aki meg akarja érteni, az megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!