Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy úgy gondolom, ő az igazi? :/ Kicsit összetett és hosszú. Bővebben lent.
Én végigolvastam. Na szóval elhiszem, hogy nagyon jó volt a kapcsolatotok, de nem értem miért nem adsz esélyt másoknak. Honnan tudod, hogy nem lehetne valakivel még ennél is jobb? Persze azért nem az első jött-menttel, de aki tetszik, szimpatikus és törődik veled, annak adhatnál egy esélyt. Lehet, hogy a volt barátod az igazi (bár én kétlem) de lehet, hogy nem. Szóval ha ő az igazi akkor talán nem fog sikerülni mással, de azért megpróbálhatod...
Szerintem az igazi sosem fog megcsalni, de ez csak az én véleményem...
Szóval én azt javaslom, hogy adj esélyt másoknak.. Ki tudja az is megtörténhet, hogy még tőle is van jobb!
20/L
Szia.
Hát..én elolvastam.
Én ugyanígy jártam mint te,csak én a barátommal 4hónapot voltam együtt és utána egy másik csaj miatt dobott akivel még mindig együtt van(7hónapja).
Mi is elkezdtünk pár hete újra beszélgetni..és kavartunk is amit nem kellett volna hisz neki van a barátnője.
Én 3hónap alatt felejtettem el,mert elmondhatattlanul szerettem.(L)
Most ez van..A barátnőjével 2hetente találkoznak 2x,mert a lány kollégiumban van.Így mi szinte mindennap..
Szerintem próbáljátok meg újból..:)Lehet,hogy most úgy gondolja,hogy neki most nem kell barátnő ..várj rá egy kicsit szerintem...:/ :)
Na most nem azért, de ha 1-2 hónap alatt túl teszitek magatokat egy kapcsolaton, akkor az nem volt olyan hú de nagy bumm ám....nekem 9 év után sikerült teljesen közömbösen beszélgetni az volt barátommal, és ehhez az kellett, hogy férjhez menjek, és megszülessen a kislányom...
bocs az offért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!