Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinája ezt a szerelmem? Lehet hogy pasija van? Kihasznál? Több mint 4 éve élünk együtt gyereket akartunk, egyforma az izlésünk sokmindenben ő is egy rossz kapcsolatba volt előttem és már ugy nézett ki a dolog hogy megvan az igazi NAGY!
pasija? kihasznál?? egy vetésé után avn, nem elég ez a furcsa viselkedésre?
Türelem! És beszélgessetek, sokat!
Nem akarok bogarat ültetni a füledbe, és nyugodtan lepontozhat mindenki, de kérdeznék...
Mi az, hogy négy éve együtt vagytok, de nem mutatott be a barátainak?
Mi az, hogy ennyi ideje együtt vagytok, gyermeket akartok, de nem tudod, hogy hol dolgozik? Dolgozik egyáltalán? Mi van, ha "olyan" munkája van? Tudom, gonosz vagyok, de sosem lehet tudni.
És egyáltalán. Ha férfi vagy, állj a sarkadra, és mondd meg neki, hogy te attól a nőtől, akit a világon a legjobban szeretsz csak az igazat akarod hallani, mert egy komoly kapcsolat nem engedheti meg magának a homályos "odamondogatást". Ha ezek után sem hajlandó RÉSZLETESEN beszámolni, akkor (bármennyire is fáj) megkérném, hogy távozzon, és menjen oda, ahol eddig is aludt, mert ott ezekszerint jobban szeret lenni.
Neked kellene lenni az elsőnek, nem a barátoknak. Ha baj van, ha gondja van (most volt szó ugye a vetélésről), ha bármit meg akar beszélni, azt veled kéne megbeszélnie elsősorban, és nem a barátaival. Ne légy naív, ne hagyd, hogy játszon veled, mert akkor később is meg fogja tenni. És még a gyermek előtt derüljön ki, ha valami nincs rendben. Magabiztosan állj elé, és igenis akard PONTOSAN megtudni mi történik vele most.
20/L
A 4. válaszoló vagyok. Lehet, hogy "csak" megviselte a vetélés.Mindenesetre, ha találkoztok, ne csak jól érezzétek magatokat egymással, hanem tényleg beszéljétek meg a lényeges dolgokat. Kérdezz rá miért nem veszi fel a telefont, amikor hívod stb. És mutasson be annak a barátnőjének, akinél hetekig elvolt!
Egyébként ti nem éltek együtt? Jól vettem ki az írásodból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!