Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Volt olyan érzésetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan érzésetek, hogy fogalmatok sincs kihez mentetek hozzá?

Figyelt kérdés
A férjemről olyan dolgok derültek ki, amiket sosem gondoltam volna. Két gyerkőcünk van és 5 éve vagyunk együtt. Mindig megbíztam benne, erre kiderült, hogy megcsal fél éve.. állítólag "csak" lelkileg.. miután ez kiderült, utána néztem a dolgainak és már a kapcsolatunk legelején is megcsalt, fél éve voltunk akkor együtt. Van itt még visszaút, vagy egy ilyen emberrel esélytelen bármi is?
2013. jún. 19. 09:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyidős vagy velem. :)

Nagyon fiatal vagy. Nagyon fiatalon házasodtál és vállaltál gyereket. (Jó, persze, a középkorban 14 évesen szültek, de ezt talán hagyjuk...)

Jól írod, még 10 év múlva is teljesen fiatal leszel, ha nem őrölöd fel magad egy hazug és rossz házasságban. Így sikerült, lett belőle két gyerek, akiket nyilván szeretsz és akik a legjobb dolgok az életedben. Könyveld el őket "nyereségként", a fájó tapasztalatokat veszteségként, és nyiss új lapot! :)

Nagyon ritkán tanácsolok ilyet, mert elég súlyos dolog szakításra buzdítani bárkit is. De néha be kell látni, ha nem megy valami.

2013. jún. 19. 10:35
 12/29 anonim ***** válasza:

Az, hogy gyed-en maradjon nem jó ötlet! Ha így is idegbajt kap a saját gyerekeitől, gondolod, ha egész nap velük van nem fog megőrülni és elmenekülni?

Sajnálom, hogy ezt mondom, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a gyerektémával lefoglalt, amíg ő nyugodtan élte világát! Nem kéne, hogy idegesítse a saját gyereke...

Ha tudtad volna az első megcsalást, biztosan másképpen alakult volna!

Én nem tudnék vele élni már, főleg, hogy a gyerekekkel nem foglalkozik rendesen. Nehéz döntés, de inkább most legyél kis sza.rban, mint később még nagyobb sza.rban!

2013. jún. 19. 10:37
 13/29 A kérdező kommentje:
23 évesen érettnek és megbízhatónak tartottam magam, hogy gyereket vállaljak, tudtam, hogy ez a legfőbb vágyam és a gyerekeim a legfontosabbak a mai napig, megteszek értük bármit. Feltételeztem ezt a férjemről is, aki 10 évvel idősebb nálam és akiről azt hittem, hogy érett és megbízható... Sosem vállaltam volna gyereket vele, ha bármi jelét is adja ezeknek a dolgoknak... Ezért is érzem úgy, hogy nem tudom kihez mentem hozzá...
2013. jún. 19. 10:41
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

23 évesen te nyugodtan érett lehettél a gyerekre anélkül, hogy meglett volna az az élettapasztalatod és emberismereted, hogy jól válassz hozzá apát, párt.

Nem követtél el semmi bűnt. Csak tévedést. Biztos vagyok benne, hogy remek anya vagy, és ha megadod magadnak a lehetőséget, lehetsz még boldog asszony is egy másik, valóban megbízható ember oldalán. Nyilván iszonyú nehéz lesz eleinte. Van segítséged? Anyukád, nővéred stb. akikhez fordulhatsz, ha pl. a gyerekekre vigyázni kell?

Bár amennyire kiveszem a szavaidból, eddig is mindent te odlottál meg, eztán is menni fog ám, csak eggyel kevesebb "gyerekre" kell vigyáznod, ha szétváltok.

2013. jún. 19. 10:45
 15/29 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen pasim még régen! Ő azt vallotta, hogy alapvetően hűséges típus, ebbe néha egy-két kósza numera is belefér...na bumm! Az első tagmondatot üti a második!

De meg volt győződve róla, hogy ez így van jól! Azt kell mondja, örülök, hogy én csak mellékszálon futottam az ő életében, pedig nagyon szerelmes voltam belé!

Lehet a te férjed is ilyen beállítottságú!

Megkérdezhetem mi a foglalkozása?

2013. jún. 19. 10:45
 16/29 A kérdező kommentje:
Van egy közös házunk, így nagyon nehéz lesz az egész, mert tuti balhézni fogunk a vagyonon. Ehhez jön még hozzá, hogy én itt a falunkban már megtaláltam a helyem, jó irányban haladtam, mind baráti, mind anyagi téren. Ezt fel kell adnom, hiszen a házat el kell adnunk és a fele pénzből itt nem fogok kapni házat. Valószínű anyumék közelébe kell költöznöm, hogy ezt átvészeljem.. Állami cégnél dolgozik...
2013. jún. 19. 10:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lesz, de talán még szerencsésebb is, ha kicsit messzebb kerülsz tőle és a sok közös ismerőstől. A faluban nem biztos, hogy annyira klassz lenne a helyzeted a válás után.
2013. jún. 19. 10:57
 18/29 A kérdező kommentje:
Ő ezen a téren sem volt a helyzet magaslatán. Nem sokan ismerik itt. Inkább csak köszönő viszonyban van emberekkel. A legjobb barátja itt lakik, de nem tudom mennyire fogják tartani vele a kapcsolatot, mert ők nagyon vallásosak és szerintem ez nekik nem fog beleférni... úgyhogy neki kellene innen elmenni, de azt úgysem fogja megtenni..
2013. jún. 19. 11:02
 19/29 anonim ***** válasza:
En csak azon dobbentem meg, hogy egy hozzaszolo sem lepodott meg a 3. hozzaszolasban leirtakhoz. Dobbenet, ha igaz.
2013. jún. 19. 11:05
 20/29 anonim ***** válasza:
Döbbenet, igen, de ez a kérdés nem a 3. hozzászólóról szól, hanem a kérdezőről, nem kéne szétoffolni az egészet az együttérző nyilatkozatokkal.
2013. jún. 19. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!