Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan érzésetek, hogy fogalmatok sincs kihez mentetek hozzá?
Egyidős vagy velem. :)
Nagyon fiatal vagy. Nagyon fiatalon házasodtál és vállaltál gyereket. (Jó, persze, a középkorban 14 évesen szültek, de ezt talán hagyjuk...)
Jól írod, még 10 év múlva is teljesen fiatal leszel, ha nem őrölöd fel magad egy hazug és rossz házasságban. Így sikerült, lett belőle két gyerek, akiket nyilván szeretsz és akik a legjobb dolgok az életedben. Könyveld el őket "nyereségként", a fájó tapasztalatokat veszteségként, és nyiss új lapot! :)
Nagyon ritkán tanácsolok ilyet, mert elég súlyos dolog szakításra buzdítani bárkit is. De néha be kell látni, ha nem megy valami.
Az, hogy gyed-en maradjon nem jó ötlet! Ha így is idegbajt kap a saját gyerekeitől, gondolod, ha egész nap velük van nem fog megőrülni és elmenekülni?
Sajnálom, hogy ezt mondom, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a gyerektémával lefoglalt, amíg ő nyugodtan élte világát! Nem kéne, hogy idegesítse a saját gyereke...
Ha tudtad volna az első megcsalást, biztosan másképpen alakult volna!
Én nem tudnék vele élni már, főleg, hogy a gyerekekkel nem foglalkozik rendesen. Nehéz döntés, de inkább most legyél kis sza.rban, mint később még nagyobb sza.rban!
23 évesen te nyugodtan érett lehettél a gyerekre anélkül, hogy meglett volna az az élettapasztalatod és emberismereted, hogy jól válassz hozzá apát, párt.
Nem követtél el semmi bűnt. Csak tévedést. Biztos vagyok benne, hogy remek anya vagy, és ha megadod magadnak a lehetőséget, lehetsz még boldog asszony is egy másik, valóban megbízható ember oldalán. Nyilván iszonyú nehéz lesz eleinte. Van segítséged? Anyukád, nővéred stb. akikhez fordulhatsz, ha pl. a gyerekekre vigyázni kell?
Bár amennyire kiveszem a szavaidból, eddig is mindent te odlottál meg, eztán is menni fog ám, csak eggyel kevesebb "gyerekre" kell vigyáznod, ha szétváltok.
Volt egy ilyen pasim még régen! Ő azt vallotta, hogy alapvetően hűséges típus, ebbe néha egy-két kósza numera is belefér...na bumm! Az első tagmondatot üti a második!
De meg volt győződve róla, hogy ez így van jól! Azt kell mondja, örülök, hogy én csak mellékszálon futottam az ő életében, pedig nagyon szerelmes voltam belé!
Lehet a te férjed is ilyen beállítottságú!
Megkérdezhetem mi a foglalkozása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!