Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás nők: ti hány éves korban mentetek férjhez / szeretnétek férjhez menni, illetve gyereket szülni?
Első vagyok. Nekem nagy szerencsém volt. Most passzívon vagyok, mert úgy alakult a dolog (a tanárok szerintem direkt megnehezítik az életem :D) de 2014 nyarán végzek.
Közben jelentkeztem pár állásra és az egyikre fel is vettek szerencsésen adminisztrátornak.
De minimálbér :( ez van.
A párom még tanul augusztusig, addig is kap havi kb. 30-40 ezret aztán mivel van ismerős a szakmájában szerintem hamar kap munkát (kb. 130-at keresnek havonta, piszok sok melóval). Itt elkezdenénk neki gyűjteni a másod szakmájára, ami kiegészítése lenne ennek, de így kétszer annyit keresne. És ezzel mennénk ki külföldre.
10-es válaszolónak: párom jelenleg egy 60 nm-es zuglói lakásban (tehát nem családi házban) lakik, és az annak idején kb. 20-23 millióba került. Viszont szerintem egy lakás / ház ára nagymértékben függ attól, hogy milyen a közlekedése. A párom három buszmegállónyira és még egy kis gyalogtávra lakik a Mexikói úttól, ahonnan már földalattira száll, és könnyen eléri a munkahelyét, illetve egyéb fontos belvárosi helyeket is. Neki mindig is nagyon fontos volt a közlekedés, vagyis az, hogy 40-50 percnél ne kelljen többet utaznia a munkahelyére. Most családi házakat nézegetünk, és Zuglóban eddig olyat, aminek jó a közlekedése, de mégis elég csendes helyen van és jó a beosztása, és nincs rajta sok felújítanivaló, 40 millió alatt eddig nem láttunk, sőt, inkább 50 és 60 millió közöttieket látunk. Ezek a házak átlagosan 140 és 200 nm közöttiek. 15 és 25 millió között kizárólag lakásokat, illetve erősen felújítandó vagy bontandó házakat látunk, rossz beosztással.
A múltkor például megnéztünk egy eladó, kertes családi házat a Bonyhádi úton (Zugló), ami alig több 100nm-nél, de a tulajdonosa 52 millió alatt nem adja.
Vannak emberek, akik leragadtak 2006-ban az árakkal. Manapság olyan 40%-al érnek kevesebbet az ingatlanok, mint 6-7 éve, csak sokan ezt még nem realizálták.
Javíts ki ha tévedek, de "zugkó" a Nagy Lajos és a Róna utca környéke. Ott pedig elég sok családi ház van bőven 40-50 millió alatt, mint például ez is:
Szerintem ez egy igen szépen felújított ház, ebben azért egyet érthetünk. Való igaz, nem 200 nm "csak" 70. Cserébe ha leteszel 19M kp-t akkor valószínűleg nem gondolkodnának sokat a kézfogáson.
Ha 200 nm-es házra van igényed - amiben szintén értsünk azért egyet, hogy nem egy átlagos családi ház méret, mert egy átlagos családi ház 70-100 nm között van - akkor azért egyértelmű, hogy mélyen a tárcába kell nyúlni. Amúgy sem értem minek neked 200 nm, de ez végül is a te dolgod...
Csak most megnéztem, Zuglóban most 30M alatti családi házból több, mint 40 van eladó és akkor nagyon szigorúan vettem zugló határait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!