Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Diplomás nők: ti hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők: ti hány éves korban mentetek férjhez / szeretnétek férjhez menni, illetve gyereket szülni?

Figyelt kérdés
Inkább először dolgoznátok pár évet, és csak aztán mennétek férjhez, illetve szülnétek gyerekeket, vagy pedig jöhet mindez akár közvetlenül diplomaosztó után is? A döntésetek mennyiben függ attól, hogy a párotok keres-e annyit, hogy nekiláthassatok a családalapításnak?
2013. szept. 22. 15:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%

Első vagyok. Nekem nagy szerencsém volt. Most passzívon vagyok, mert úgy alakult a dolog (a tanárok szerintem direkt megnehezítik az életem :D) de 2014 nyarán végzek.

Közben jelentkeztem pár állásra és az egyikre fel is vettek szerencsésen adminisztrátornak.

De minimálbér :( ez van.

A párom még tanul augusztusig, addig is kap havi kb. 30-40 ezret aztán mivel van ismerős a szakmájában szerintem hamar kap munkát (kb. 130-at keresnek havonta, piszok sok melóval). Itt elkezdenénk neki gyűjteni a másod szakmájára, ami kiegészítése lenne ennek, de így kétszer annyit keresne. És ezzel mennénk ki külföldre.

2013. szept. 22. 16:30
 12/27 A kérdező kommentje:

10-es válaszolónak: párom jelenleg egy 60 nm-es zuglói lakásban (tehát nem családi házban) lakik, és az annak idején kb. 20-23 millióba került. Viszont szerintem egy lakás / ház ára nagymértékben függ attól, hogy milyen a közlekedése. A párom három buszmegállónyira és még egy kis gyalogtávra lakik a Mexikói úttól, ahonnan már földalattira száll, és könnyen eléri a munkahelyét, illetve egyéb fontos belvárosi helyeket is. Neki mindig is nagyon fontos volt a közlekedés, vagyis az, hogy 40-50 percnél ne kelljen többet utaznia a munkahelyére. Most családi házakat nézegetünk, és Zuglóban eddig olyat, aminek jó a közlekedése, de mégis elég csendes helyen van és jó a beosztása, és nincs rajta sok felújítanivaló, 40 millió alatt eddig nem láttunk, sőt, inkább 50 és 60 millió közöttieket látunk. Ezek a házak átlagosan 140 és 200 nm közöttiek. 15 és 25 millió között kizárólag lakásokat, illetve erősen felújítandó vagy bontandó házakat látunk, rossz beosztással.

A múltkor például megnéztünk egy eladó, kertes családi házat a Bonyhádi úton (Zugló), ami alig több 100nm-nél, de a tulajdonosa 52 millió alatt nem adja.

2013. szept. 22. 16:46
 13/27 A kérdező kommentje:
Ja és olyan családi házakról beszélek, amik legalább 500 (de inkább annál több) nm-es telekkel rendelkeznek.
2013. szept. 22. 17:12
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Vannak emberek, akik leragadtak 2006-ban az árakkal. Manapság olyan 40%-al érnek kevesebbet az ingatlanok, mint 6-7 éve, csak sokan ezt még nem realizálták.

Javíts ki ha tévedek, de "zugkó" a Nagy Lajos és a Róna utca környéke. Ott pedig elég sok családi ház van bőven 40-50 millió alatt, mint például ez is:

[link]

Szerintem ez egy igen szépen felújított ház, ebben azért egyet érthetünk. Való igaz, nem 200 nm "csak" 70. Cserébe ha leteszel 19M kp-t akkor valószínűleg nem gondolkodnának sokat a kézfogáson.

Ha 200 nm-es házra van igényed - amiben szintén értsünk azért egyet, hogy nem egy átlagos családi ház méret, mert egy átlagos családi ház 70-100 nm között van - akkor azért egyértelmű, hogy mélyen a tárcába kell nyúlni. Amúgy sem értem minek neked 200 nm, de ez végül is a te dolgod...

Csak most megnéztem, Zuglóban most 30M alatti családi házból több, mint 40 van eladó és akkor nagyon szigorúan vettem zugló határait.

2013. szept. 22. 17:13
 15/27 anonim ***** válasza:
40%
19 évesen mentem férjhez. 20 és 22 évesen szültem. 28 évesen diplomàztam. Utánna szakosodás, mesterképzés. Közben építkezés, férjem is diplomázott, majd doktorált. Most 38 éves vagyok. Saját házban lakunk. Gyerekek már nagyok. Saját vállalkozásban már alkalmazottak dolgoznak. Mi igazából màr csak élvezzük az életet. Ha most kezdeném sem csinálnám máshogy. És mindenkinek, a lányomnak is azt tanàcsolom, elöbb a család, utánna a karrier.
2013. szept. 22. 17:15
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kérdező először vehetnének egy kisebb akár panel lakást aztán ha az már a tiétek akkor szépen lassan lehet nagyobba költözni, de egyszerre 50 milliós házról állmondni, olyan gyermeki naivság.
2013. szept. 22. 17:27
 17/27 anonim ***** válasza:
66%
Egyetemista ér? :) Diplomaszerzés előtt kicsivel mentem férjhez tavasszal, mert már idejét láttuk (külön éltünk a szülőktől stb), és nem kötöttük a papírhoz (védőnő leszek egyébként). A baba pedig akkor jön, ha szeretne, az anyagiak meglennének rá, de sajnos ez még egészségügyi okokból nem fog összejönni egy darabig, pedig nagy álmom lett volna pocakosan átvenni a diplomát.
2013. szept. 22. 17:39
 18/27 anonim ***** válasza:
37%
30 alatt
2013. szept. 22. 18:23
 19/27 anonim ***** válasza:
44%
15-ös: én meg azt javaslom, hogy először tanuljunk meg írni (utáNa egy n-nel), aztán osszuk az észt.
2013. szept. 22. 18:25
 20/27 anonim ***** válasza:
84%
23 évesen diplomáztam, 24 évesen mentem férjhez, majdnem 34 voltam, mikor az első gyerekem született, 36,5 voltam a másodiknál. 10 évet dolgoztam családalapítás előtt, közben újra diplomáztam, azalatt vettünk egy kertes lakást, utaztunk. Én nem vágytam előtte gyerekezésre. Újra így csinálnám. És ez nem a férjem fizetésétől függött. (De most tényleg keres annyit, hogy ha nem is verőfényesen, de megélünk úgy, hogy nemsokára megint gyesen leszek. Nem kell filléreskednünk.)
2013. szept. 22. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!