Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Diplomás nők: ti hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők: ti hány éves korban mentetek férjhez / szeretnétek férjhez menni, illetve gyereket szülni?

Figyelt kérdés
Inkább először dolgoznátok pár évet, és csak aztán mennétek férjhez, illetve szülnétek gyerekeket, vagy pedig jöhet mindez akár közvetlenül diplomaosztó után is? A döntésetek mennyiben függ attól, hogy a párotok keres-e annyit, hogy nekiláthassatok a családalapításnak?
2013. szept. 22. 15:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

Kedves kérdező, csak a legfontosabb dátumokat írom, ebben minden benne van:

2012. június 16. diplomaosztó, tanító szak

2012. július 13. elkezdtünk együtt járni

2012. szeptember 1. hivatalos eljegyzés (a valódi két héttel a "járás" kezdete után volt)

2012. szeptember 3. az első munkahely-tanítóként

2013. július 13. esküvő és lakodalom

Pedagógusbérből és a férjem szerény fizujából kispóroltuk egy év alatt az 1,2 milliós lagzinkat. Szerintem ezek után bárki belevághat! :) Sok boldogságot! (Gyerekeket tervezünk, de leghamarabb 5-6 év múlva. Most házra spórolunk, pár év és meglesz az is, hitel nélkül.) 24/N

2013. szept. 22. 20:04
 22/27 anonim ***** válasza:
63%
Kedvesek! Megmondanátok, miért kell lepontozni azért mert leírtam a saját tapasztalatomat? Nagyon szépen köszönöm hozzám való kedvességeteket! Nektek is kívánok további szép napot! Idióta banda!
2013. szept. 22. 20:30
 23/27 anonim válasza:
50%
Szia! Mi a férjemmel tiniként ismerkedtünk meg. 23 évesen diplomáztam. Rögtön utána már egy jól kereső munkám volt nekem is és a férjemnek is. Az anyósomékkal latunk ìgy tudtunk spórolni. Elkezdtünk építkezni. És 25 évesen mentem férjhez,majd rá egy hónapra össze is jött az első fiunk. 26 voltam mikor született,27 mikor a második. Most vagyok 29, a férjem 31 és meg van mindenünk. Szép ház egy régi auto, de a célnak megfelel. :-) Hitel nélkül.
2013. szept. 22. 21:37
 24/27 anonim ***** válasza:
56%

21 évesen lediplomáztam,kaptam rendes melót (előtte is dolgoztam),belekeztem másoddiplomába,22évesen ismertem meg a páromat,aki 24 voltam amikor a férjem lett.25 voltam amikor a második diplomám is a kezemben volt,azóta is dolgozom,párom szintén,mindketten elég jó bérért.Gyereket majd akkor tervezünk,ha betöltöm a 30-at (férjem akkor 33 lesz).

28/N

2013. szept. 23. 08:48
 25/27 anonim ***** válasza:
61%
24 évesen diplomáztam, rögtön utána elkezdtem dolgozni. Munka mellett most is tanulok. Van kapcsolatom, de még nem tartunk ott, hogy összeköltözés, esküvő szóba kerüljön, őszintén szólva nem is vágyom rá, gyerek végképp nem férne bele jelenleg sem anyagilag, sem időben. Majd 30 felett foglalkozom a kérdéskörrel, aztán ahogy alaukl, úgy lesz. :)
2013. szept. 23. 17:36
 26/27 anonim ***** válasza:
55%

Én 24 vagyok, és 2 éve dolgozom. Államvizsga után csodálatos módon azonnal sikerült elhelyezkednem. Lassan 2 éve vagyok együtt a párommal, akivel az első hónap óta együtt is élünk. Előtte volt egy 5 éves kapcsolatom, amiben 1 évet éltem együtt az exemmel. Kicsit többet, de az már mindegy.

Szóval azt mondom: holnap is hozzámennék a páromhoz, de gyereket nem szeretnék. Azt mondják, majd megjön, de egyelőre semmilyen késztetést nem érzek rá, hogy gyereket szüljek. Nem szeretem a gyerekeket. Egy kislány van, akit csípek, ő 3 éves. Másik ismerőséknél most született gyerek, de én nem is vettem kézbe meg semmi. Egyszerűen nem éreztem késztetést rá, hogy gügyögjek neki...

Szóval ki tudja lesz-e gyerekem, és mikor. Szerencsére párom sem ragaszkodik foggal-körömmel a gyerek dologhoz. Ő 29 éves amúgy.

Faramuci a dologban, hogy ha mégis szülök gyereket nem szeretnék későn. Legkésőbb tényleg 28-29 éves koromra tenném az első gyereket, ha megjön a késztetés, de hát majd meglátjuk, nem?

2013. szept. 23. 20:54
 27/27 anonim ***** válasza:

19 evesen kezdtem dolgozni, kozben tanultam, 23 evesen diplomaztam. 25 es 26 eves voltam, amikor a gyermekeink szulettek, jelenleg 30 vagyok.

Diploma es a jelen kozott meg annyi tortent, hogy allamvizsga utan kb azonnal kulfoldre koltoztunk, mert a ferjemnek (akkor meg csak baratom volt) nagy alma volt, azota kb nem is dolgoztam a szakmamban, mert elso korben orultem, hogy egyaltalan munkam lett es meg jonak is mondhato, azutan jottek a gyerekek, majd egy vallalkozast is beinditottunk. Most sikerult annyi idot felszabaditanom, hogy ismet tanulok, ismet szakmamban, mert sokat felejtettem es nem friss a tudasom.

Konkretan a ferjem fizetesetol nem fuggot a gyermekvallalas, a kettonk kozos eletszinvonalatol fuggot, hogy mindketten dolgozzuk, ketlabon alljunk, legyen stabilan hol lakni es honap vegen se legyen ures a zsebunk. Harmadik gyermeket is tervezunk, de szinten ezekkel a feltetelekkel, tehat nem most lesz, amig tanulok, addig en nem vallalom, pedig a ferjem jol keres.

Hazunk nincs es talan sohasem lesz, nem celunk. Esetleg majd kesobb, nyugdijas eveinkre kellene.

2013. szept. 24. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!