Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kérlek nézz be. Mit tegyek h...

Kérlek nézz be. Mit tegyek h megengedje? Ti hogy mentetek el előszőr? Hány évesen?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elmenni szoláriumba, de anyu azt mondja felesleges stb. 14/L
2014. ápr. 21. 08:04
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%

7-es! Persze, hogy leegsz, mivel a nap altal kibocsatott uvb sugarak barnitanak es vedenek, a szoliban pedig uva sugarzas van. Kulonbseg van a pigmentek elhelyezkedeseben, alakulasaban, de ebbe ne menjunk bele. Anyud jo butus volt, hogy ezert vitt el.

A kerdesedre valaszolva, 14 evesen ne menj el! Tobb orszagban ez is 18 evre van korlatozva, nem veletlen. Raersz meg tonkretenni magad, mondom ezt ugy, hogy en rendszeresen jartam, bar ne tettem volna...

2014. ápr. 21. 08:59
 12/34 anonim ***** válasza:
81%
Most kapaszkodj meg: 25 évesen mentem el először szolizni. Akkor is csak esküvő miatt, hogy ne legyek fehér bálna a rikító ruhámba. És összesen 7x voltam. Idén szintén járok esküvő miatt, de 7nél többször tuti nem megyek.
2014. ápr. 21. 09:16
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

24 voltam, egyszer voltam, többet sem. ugy gondolom ennyi erövel -önkéntes kemora- is járhatnék, szoval köszönöm, én kihagyom.

neked meg 14 évesen pláne nem ajánlatos.

2014. ápr. 21. 09:21
 14/34 anonim ***** válasza:
82%
Nem gondolod, hogy anyádnak egy kicsit több esze van, mint neked, hová kurvulsz ?!
2014. ápr. 21. 09:23
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges, ráadásul 14 évesen korai még elkezdeni a bőröd tönkretételét.
2014. ápr. 21. 09:26
 16/34 anonim ***** válasza:
92%

Én mindenki akit ismerek (nem azt mondom hogy mindenki a földön) és elkezdett szolizni nem bírta abbahagyni.

Egyre többször és több ideig ment, mert úgy érezte, a barnaságból sosem elég, minél barnább annál jobb.

Ilyenkor alakul ki a legundorítóbb bőrszín, a szolinarancssárga:

[link]

[link]

[link]

[link]

Undorító, és csak hogy tudd, a nem szolisok észreveszik és kiröhögik magukban, vagy nyíltan ezeket az embereket.

Azt bírom, hogy nekem tényleg szép, hófehér bőröm van. Erre elkezdi nekem mondani szolis ismerős (már szinte zaklat vele), hogy menjek szoliba mert milyen már hogy ilyen fehér vagyok.

A fehér bőrt hordani kell, nem takarni!

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 21. 09:33
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Azt ne mondja már valaki, hogy baj ha fehér valaki (ezt akartam a képek után írni.

2014. ápr. 21. 09:35
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagyok és még nem voltam, pedig én se vagyok egy kreol börű. Te miért akarsz menni?
2014. ápr. 21. 09:38
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindjárt elkezdi írni, hogy ilyen-olyan bőrbetegsége van. Én a felét se szoktam elhinni ilyenkor amikkel győzködik a tömeget, hogy páran egyetértsenek vele.

Azért akar menni, mert menő.

2014. ápr. 21. 09:42
 20/34 anonim ***** válasza:
86%

[link]

Én ezt amúgy nem értem :D és ugyanaz a film, csak folytatás.

Már bocs, hogy beoffolok, de mi a jó ebben?

2014. ápr. 21. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!