Kérlek nézz be. Mit tegyek h megengedje? Ti hogy mentetek el előszőr? Hány évesen?
Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de ha mindenki ennyire ellenzi a szolit, akkor miért van mégis annyi narancssárga színű nő kinn az utcán? :D
Ez tök olyan, mint a "senki se szavazott a fityeszre, mégis meglett a 2/3-ad".
Most nem akarok senkit se kioktatni, DE hadd döntse már el mindenki hogy mit akar és mit nem a saját egészségével...
Szánalmas dolog hogy egy véleményt lepontozzatok/vagy pontozzon le egy ezer idegen, de ti tudjátok. Ezt is nyugodtan pontozzátok le :D:)) !
Én még mindig kitartok a véleményem mellett, és nagyon utálom mikor jönnek azok a hozzászólások hogy egy 14 éves buta meg nincs esze. Ismeritek talán a kérdezőt vagy mi? Ismeritek annyira hogy ítélkezzetek felette? :) NEM ! Akkormeg?
Figyu, én még a hozzászólásomhoz annyit tudok hozzátenni, hogyha netalán azért akarsz menni mert a barátnőidnek akarsz megfelelni, ne tedd, mert semmi sem éri meg ilyen alapon. Ha rosszul gondolom, én kérek elnézést !
És elmondanék még VALAMIT : nem csak rib**cok járnak szoliba, szóval tessék kicsit megválogatni a szavakat és az ítélkezséket. Ennyi erővel mondjuk már azt hogy manikűröshöz is csak azok járnak, és akkor már fodrászhoz is, nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!