Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kérlek nézz be. Mit tegyek h...

Kérlek nézz be. Mit tegyek h megengedje? Ti hogy mentetek el előszőr? Hány évesen?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elmenni szoláriumba, de anyu azt mondja felesleges stb. 14/L
2014. ápr. 21. 08:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen felesleges oregiteni a borod. Majd nyaron a napon szepen lebarnulsz, de ott is csak ovatosan.

Igaza van anyukadnak. En ketszer probaltam 20 evesen, azota sem tobbszor. 34 eves vagyok, es 18nak nezek ki. Ismerek olyan not, aki 25 eves, es 40nek nez ki. Heti szolarium, mindennap smink.

2014. ápr. 21. 10:02
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Ugyebár a barnaságot az emberek az egészséges, szép testtel kötik össze és általában ezért akarnak lebarnulni a nők vagy férfiak. De a szoli, az a legkárosabb és tulajdonképpen becsapós is, hisz egy idő után undorítóvá válik a bőr, hiába próbálják beadni többen, hogy nem. Ezért nem is szeretnék soha sem menni.

Van pár osztálytársam 14-15 évesen kezdtek szoliba járni, hát ne tudd meg, 10 évvel idősebbnek néznek ki, holott már rég nem járnak.

Ajánlom ezt a honlapot :

[link]

2014. ápr. 21. 10:52
 23/34 anonim ***** válasza:
66%
"A különféle szak-grémiumok (az Euroskin, a bőrrák kivédésére megalakult európai szövetség, az Egészségügyi Világszervezet és a Nemzetközi Sugárvédelmi Bizottság) egységes véleménye szerint – amellyel Dr. Winkonkál Norbert, a SOTE Bőrgyógyászati Klinikájának adjunktusa, a téma kutató-szakértője is egyetért – a szolárium használata alapvetően sem kozmetikai célból, sem betegség-megelőző megfontolásból nem indokolt, mivel a készülékekből leadott mindkét sugárféleség, mind a hosszú hullámú UV-A, mind a rövidebb hullámú UV-B sugarak egyértelműen felelőssé tehetők a bőrrák kialakulásáért. A csonterősödéshez szükséges napfényhez a szabadban tett rendszeres séták alkalmával is hozzá lehet jutni. A szükségesnél nagyobb mennyiségű sugáradag az immunrendszert is károsítja."
2014. ápr. 21. 11:23
 24/34 anonim ***** válasza:
5%

Miért kell így lehordani valakit amiért kérdezett valamit, amivel ti nem értetek egyet? Persze, a szolizás nem tesz jót a bőrnek, stb..De ez csak egy kis kíváncsiság a kérdező részéről. Felesleges ilyen dolgoktól tiltani a gyerekeket, annál rosszabb lesz. Azért mert egyszer kétszer elmegy, nem lesz narancssárga a bőre és 'függő' sem lesz.

Én is 14 évesen mentem először szoliba. Voltam pár alkalommal, de mivel jobban szeretek napozni inkább hanyagoltam. A bőröm viszont ugyanolyan szép, mint szoli után.

Ha fehér bőrű vagy, akkor ad egy kis színt, hogy nyáron ne 100 faktoros naptejjel menj le a boltba mondjuk egy liter tejért.

2014. ápr. 21. 11:32
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vagyok, de még sosem voltam szoliban, pedig pénzem is lenne rá. Szerintem nem ez életed legnagyobb megoldandó feladata
2014. ápr. 21. 11:41
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs szükség semmikor sem szoláriumra! Főleg nem 14 évesen... Majd nyáron a strandon úgyis lebarnulsz...
2014. ápr. 21. 11:51
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak igaza van! Mondom ezt úgy, hogy az üzletben ahol dolgozom van szolárium.

Az egészséges bőrszín az fehér (avagy népcsoportnak megfelelően változó) de magyarok esetében a fér. Minek ezt barnítani?

2014. ápr. 21. 12:14
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
A szolárium tönkrecseszi a bőrödet. Ha 30 évesen botoxkezelésekre akarsz járni a ráncaiddal, akkor csak menj nyugodtan szolizni.
2014. ápr. 21. 12:36
 29/34 anonim ***** válasza:

Igaza van anyukádnak, felesleges. És ezt úgy mondom, hogy még csak 17 vagyok, és szoliztam már párszor (15 évesen), mivel a nagy-szolis (viszont alapból barnabőrű!) barátnőim rávettek, hogy milyen jó.

De a fehér bőr tényleg szép, nem kell ilyenekkel tönkretenni. Különben is, lassan már lehet napozni is.

2014. ápr. 21. 12:53
 30/34 anonim ***** válasza:
14 évesen még jóval érzékenyebb a bőröd, mint egy felnőtt embernek. Ne tedd tönkre, hacsak nem akarsz 20 éves korodra 40 évesnek kinéző bőrt magadon.
2014. ápr. 21. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!