Kérlek nézzetek be! Ti hogy reagálnátok? Igazam van?
Örülj annak, hogy anyád keresztanyjánál most jó helyen vagy, becsüld meg, tanulj, hogy vigyed valamire.
Anyáddal kapcsolatban legyél óvatos, tipikus hogy az ilyen szülők akkor kezdenek újra kedvesek lenni a gyerekükkel, amikor már támogatást remélnek Tőlük. Amit írtál, azok után simán kinézem, hogy nem bánná azt sem, ha könnyű erkölcsöt igénylő munkából szerzett pénzből támogatnád majd.
Mikor elolvastam a kérdésedet, az futott át az agyamon, hogy mennyire sajnálom,hogy ennyi idősen ezeket meg kellett már élned, és tiszteletem, hogy még ezek után képes vagy az anyukádnak hívni őt.
Maradj keresztanyukádéknál,elvégre jó helyen vagy. Eddig sem igazán érdekelte, hogy mi van veled, akkor már mindegy, hogy ezek után mit tesz.
Az én anyukám is fiatalon szült, de a világon a legjobb anyuka és barátnő egyben.
Anyukádnak valóban nem való a gyerek. Egy börtönviselt apával meg egyébként is meg lenne áldva. Nem reagálod túl, sajnos megvan a veszélye, hogy ha a pasija lelép, a kicsi gyerek is ott köt ki a keresztanyunál.
Te éld csak az életedet ott ahol vagy. Örülj, hogy gondoskodnak rólad, tanulj, hogy vigyed valamire az életben, és okulj anyád példájából, de akarj idejekorán gyereket szülni. Ha eljön az ideje, majd találsz egy szerető párt, és boldogan élhetsz. Anyud életére/életmódjára sok mindent el lehet mondani, de hogy boldog lenne, azt kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!