Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyák, apák! Mit reagálnátok,...

Anyák, apák! Mit reagálnátok, ha a 17 éves fiatoknak 5 évvel idősebb nője lenne?

Figyelt kérdés
A válasznál tüntessétek fel a nemeteket, korotokat!
2013. dec. 26. 08:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha apa lennék, büszke lennék rá. Ha anya lennék, aggódnék. :)
2013. dec. 26. 08:53
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Semmit. Nem olyan sok az az 5 év... Kivárnék. Hogy vajon kiállja e az a kapcsolat az idő vasfogát. Viszont semmivel sem kapna több pénzt, mint ha egy 15 éves barátnője lenne.

Én gimiben pont a korunk miatt nem vállaltuk fel egymást egy sráccal, nem jártunk, de titokban nagyon sokat találkoztunk. 3 évvel volt nálam fiatalabb. Megbántam, h nem vele feküdtem le először - és csak mert 3 évvel fiatalabb volt!!! - azon kívül minden volt, és nagyon jó volt vele, emellett még jól el is voltunk.

Egy nála 2 évvel idősebb csajt vett el, akiről mindenki azt hitte a suliban, h ő a húgom, mert hasonlított rám a csaj (semmi közünk nincs egymáshoz).

35/N

2013. dec. 26. 09:05
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
A szerelem nem kor függő. 5 év nem olyan sok. Mégos sok esetben nem értem egy felnőtt nő mit lát egy tinédzser fiúban. Barátnőm 24 éves a párja alig 18 . Előző kapcsolatában a vele egy idős sráccal azért szakított mert ő nagyobb biztonságra vágyott anyagilag érzelmileg egyaránt. Össze költözés , házasság, gyerek. Hát nem hiszem hogy ezt a megfogja-e találni a még most gimnazista fiúban.. Ha anya lennék aggódnék ,a véleményem meglenne de beleszólni nem akarnék várnék mennyire komoly ez. Minnél inkább tiltanád annál inkább menne a lány után.
2013. dec. 26. 09:20
 4/18 anonim ***** válasza:
34%
Semmit, ebben a korban ez természetes, később majd fiatalabb is lesz neki, addig betanul az idősebbektől. :-)
2013. dec. 26. 09:34
 5/18 anonim ***** válasza:
25%
Hamar vége lesz ennek a kapcsinak,ne aggódj!
2013. dec. 26. 10:28
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

hát figyelj. apuka helyében biztos őrülten büszke lennék, hogy mekkora csődör lett a kicsi fiam. anyuka helyében meg mihamarabb meg akarnám ismerni a lányt és keresném a hibáit ezerrel.

én 20 éves vagyok, öcsém 15. el nem tudom képzelni, hogy a vele egykorúakra bármilyen szinten pasiként tekintsek. de a 17 évesekre sem. a múltkor egy 18 éves ismerősömmel elmentem egy buliba, ahol túlnyomó részt 16-17 évesek voltak. én nem mondom, hogy egy húdekomoly ember vagyok, sőt, de egyszerűen nem éreztem velük jól magam. a humoruk nekem már nem volt vicces, azokat a határokat, amiket ott ők feszegettek, én már rég megtapasztaltam. (pl. ki vegye a cigit és melyik dohányboltban, nehogy a szülők meglássák). A 18 éves korosztályban már van egy-két srác, akire azt mondanám, hogy oké, de ha belegondolsz, itt már csak 2 év a különbség, nem 5. itt nem azzal van a gond, hogy ki hány évet élt, meg mennyire komoly (mondom, alapjáraton nem vagyok egy komoly vagy túlérett ember), hanem arról, hogy egy 22 éves lány/nő már túl van a lázadó korzsakán jó esetben, míg a 17 éves most éli azt. figyelj, itt kérdezgeted, hogy apukád mit fog szólni, magyarul az anyagiak mellett még érzelmileg is 100%-ig függsz a szüleidtől.

2013. dec. 26. 12:39
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
elmondanám neki, hogy ne tervezze az esküvőt, mert nagy a valószínűsége hogy nem fognak oda eljutni.
2013. dec. 26. 14:02
 8/18 A kérdező kommentje:
Es ha csak szexkapcsolat? Szeretném jelezni, hogy a kérdés elméleti
2013. dec. 26. 15:23
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

vennék neki 2 csomag óvszert (avagy adnék rá pénzt)

tiltással nem mennél semmire, max arra hogy összevesztek

2013. dec. 26. 18:57
 10/18 anonim ***** válasza:

24 / N.

Sztem ilyen korban nem olyan sok az az öt év, nem tekinteném úgy, hogy a fiam nem korabeli barátnőt keres, a "vénség" meg kihasználja :D. Ha értékrendben passzolnak, miért ne?

2013. dec. 26. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!