Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vadabb fiúk és lányok ti hogyan reagálnátok, titeket is beindítana vagy legalábbis vadíthana? (Normális kommenteket írjatok kérlek)
Ma az egyik buszon egy sármos, férfias és udvarias buszsöfőr leszólított, hogy ha van időm legalább a busz végállomásáig menjek el, ami viszonylag egy kietlen puszta de azért lehet arra kószálókat làtni. Beindított, hogy mivel helyes és udvarias is esetleg magáéve tgyen engem akkor ott. Mondtam, hogy nem érek rá, de csak, hogy húzhassan a végállomás előtti megállóban leszáltam. Egy kb. 36 körüli férfiról van szó. Én pedig egy 26 éves átlagos lány vagyok. Az a kérdésem ti mit tettetek volna, nem volt perverz nem ezt szerette volna, hogy megdugjon, ez csak nekem merült fel az agyamban.
Kérlek mégegyszer csak normális kommenteket írjatok.
Hat be kell, hogy valljam, ritkán láttam 'érdekes' busszofört... azért megesik. Inkáb fiút, nöt, talan neg sose!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!