Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
A kérdés háttere lényegtelen, vehetitek igaznak, hamisnak. Hogy reagálnátok ha barátnőtök azt mondaná nektek. hogy "nem vagy jó az ágyban, de azért szeretlek" Mennyire éreznétek ezt bántásnak, ha bocsánatot kérne a hölgy, milyen fajta bocsánatkérést fogadnátok el? Hazugság ilyenkor elfogadható-e?

#szex #ágy #rossz #stb bazdmeg
2013. aug. 16. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezen lehet javitani.De ha olyat mond hogy pocsék vagy az ágyban, és emiatt nem szeretlek, az r.ibancság
2013. aug. 16. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez azért elég durva fogalmazás pláne olyantól, aki állítólag "szeret". Ha valami nem tetszik az ágyban ahogy csinálja, akkor inkább úgy vezesd fel, hogy lehetne-e így mert így nekem jobb lenne... Nem úgy hogy nem vagy jó az ágyban. Jó hogy nem mondod neki hogy kicsi a farkad de azért szeretlek... Ennyire ne taposs már bele egy pasi férfiasságába! 23/F
2013. aug. 16. 09:06
 3/8 A kérdező kommentje:
vonatkoztass el a nőtől, az egész az én fordított helyzetem, én bántottam meg a nőt, de nem konkrétan ilyen dologgal, hanem valami olyannal ami egy férfiban ilyen hatást vált ki, csak rá próbálok jönni mivel kérjek tőle bocsánatot
2013. aug. 16. 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:

egy ilyen kijelentes utan mindegy hogy kersz bocsanatot, ezt eleg nehez helyrehozni

a hazugsag sehogy sem elfogadhato

2013. aug. 16. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
A teljesítményen lehet javítani, csak gyakorlás és tehetség kérdése!:D Én kicsit szomorú lennék, de hogyha tudnám, hogy tényleg szeret engem a csaj, akkor megbocsátanék neki és azért igyekeznék, hogy minél jobb legyek nála.
2013. aug. 16. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:

csak engem csapott szíven az "stb bäzdmeg"? :DDD

amúgy tuti, hogy kétségbe esnék. főképp, hogy azért nem egy emberen múlik ez. össze kell dolgozni a sikerért. :)

2013. aug. 16. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Szóval arra célzol, hogy agyontiportad a nőiességét?

Én ezt nem nagyon tudnám megbocsájtani, ha csak úgy odavágná a párom nekem, hogy ergo nem tart nőnek.

Ha érzed a fordított helyzetet, akkor tudnod kell, hogy egy ilyen kijelentést nem lehet semmissé tenni.

El kell hitetned vele, hogy nem úgy van mégsem, tévedtél.

De ez személyiség függő, hogy az adott ember azt elfogadja vagy sem. Én speciel nem fogadnám el, mert nem véletlenül mond az ember ilyeneket.

Nem azért, de előbb kellett volna gondolkodnod, és jól megfogalmazni a mondandódat.

29/n

2013. aug. 16. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha egyszer sz.r vagy az ágyban,akkor legalább a pénzedért szeressenek!:)
2013. aug. 17. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!