Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Erre hogy reagálnátok?
Mit szólnál, ha egy ruhás üzletbe odamennék hozzád egy női ruhával a kezembe férfi létemre és megkérdezném, hogy szerinted ez jól állna nekem?
Mi lenne a reakció? Jó ötlet így csajozni? :D
Hát két lehetőség van....vagy tiszta hülyének/transzfesztitának néz....vagy röhögtök egy jót ezen..attól függ hogy adod elő
egy próbát megér
Te nagyon ismerős vagy nekem! Nem Pécsen Laksz? engem egy srác megkért, hogy próbáljak fel egy ruhát, mert pont ilyen típusú és méretű a barátnője. Megtettem és felpróbáltam neki és tettszett is. neki, és majd megveszi a barátnőjének.
Aztán amikor elváltunk, még megpróbált meghívni egy kólára, vagy egy kávéra, de mondtam, hogy nem érek rá. Erre átnyújtotta a névjegyét.
Másnap már hívott is, de gyanakodtam, hogy Ő az, és megnéztem a kártyát. Attól kezdve nem vettem fel ezt a számot. aztán szám nélkül is próbálkozhatott, de én szám nélkül nem veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!