Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki? Lányok, ha ilyen vallomást kapnátok, hogyan reagálnátok?
Más oldalról más kérdésben már boncolgattam a témát, de pár alapvető dolog: nagyon tetszik egy lány, sőt kicsit több is, de van barátja. Nem tudom, bejövök-e neki, vagy csak én értem félre a dolgokat, de olyan, mintha nem lennék teljesen közömbös a számára. Holnap leszünk utoljára egymás közelében, utána már nem tudom, mikor fogunk tudni beszélgetni. Ezért gondoltam, hogy megpróbálok neki elmondani valami ilyesmit:
"Köszönöm neked az elmúlt időszakot, nagyon jó volt a társaságodban lenni, nagyon megkedveltelek. Illetve hát ennél több is, csak nem akartam eddig elmondani, mert nem szerettem volna közétek állni, és nem tudtam, mit csináljak, mert minden összekavarodott bennem. Most már talán elmondhatom, hogy a beszélgetéseink során többet kezdtem el irántad érezni, és furcsa módon még emberibb, még vonzóbb lettél azáltal, hogy beszéltél a különböző félelmeidről és sok minden másról. Az érzéseimnek nem tudtam parancsolni, de azt hiszem, ezt jogom volt elmondani."
Kb. ennyi lenne, tényleg nem tudom, mit csináljak, meg hogy ő mit gondol, lehet, hogy csak havernak tart. Talán jobb lenne elmondani, és aztán félreállni, vagy lehet, hogy el sem kellene mondanom. :S Szerintetek mi legyen? Megköszönném, ha normális válaszok jönnének, nagy szükségem lenne a segítségre. Ja és bocs, ha hosszú voltam...
Egyszerűbb lenne, az tény. De utána valószínűleg az lenne benned, hogy elszalasztottad az alkalmat, és mi lett volna, ha elmondod neki... :)
Mondtad, hogy holnap látjátok egymást egy ideig utoljára, úgyhogy azon sem kell aggódnod, hogy kínos lesz utána nap mint nap a szemébe nézni, ha esetleg nem jól alakulnak a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!