Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevalljam neki? Lányok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam neki? Lányok, ha ilyen vallomást kapnátok, hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Más oldalról más kérdésben már boncolgattam a témát, de pár alapvető dolog: nagyon tetszik egy lány, sőt kicsit több is, de van barátja. Nem tudom, bejövök-e neki, vagy csak én értem félre a dolgokat, de olyan, mintha nem lennék teljesen közömbös a számára. Holnap leszünk utoljára egymás közelében, utána már nem tudom, mikor fogunk tudni beszélgetni. Ezért gondoltam, hogy megpróbálok neki elmondani valami ilyesmit:

"Köszönöm neked az elmúlt időszakot, nagyon jó volt a társaságodban lenni, nagyon megkedveltelek. Illetve hát ennél több is, csak nem akartam eddig elmondani, mert nem szerettem volna közétek állni, és nem tudtam, mit csináljak, mert minden összekavarodott bennem. Most már talán elmondhatom, hogy a beszélgetéseink során többet kezdtem el irántad érezni, és furcsa módon még emberibb, még vonzóbb lettél azáltal, hogy beszéltél a különböző félelmeidről és sok minden másról. Az érzéseimnek nem tudtam parancsolni, de azt hiszem, ezt jogom volt elmondani."

Kb. ennyi lenne, tényleg nem tudom, mit csináljak, meg hogy ő mit gondol, lehet, hogy csak havernak tart. Talán jobb lenne elmondani, és aztán félreállni, vagy lehet, hogy el sem kellene mondanom. :S Szerintetek mi legyen? Megköszönném, ha normális válaszok jönnének, nagy szükségem lenne a segítségre. Ja és bocs, ha hosszú voltam...

2013. júl. 30. 19:59
1 2
 1/17 -=Koldus=- ***** válasza:
Hát figyelj, inkább mondd el neki lesz ami lesz. Ha úgysem találkoztok sűrűn akkor nincs vesztenivalód, de ha meg neki is bejössz akkor meg nyert ügyed van.
2013. júl. 30. 20:00
 2/17 A kérdező kommentje:
De szerintem meg a barátját szereti, és lehet, hogy ebből is csak beégés lenne, és külön ciki a dolog, mert falubeli. :(
2013. júl. 30. 20:03
 3/17 anonim ***** válasza:
Mond el neki. Ez az utolsó lehetőséged rá. Ha nemet is mond, legalább őszintén váltál el tőle, és erre Ő is rá fog jönni. Azt a jogod volt dolgot viszont hagyd ki. Elég annyi, hogy "Úgy éreztem, ezt meg kellene tudnod".
2013. júl. 30. 20:05
 4/17 anonim ***** válasza:
Dehogy lenne beégés. Hisz a szerelem egyfelől szép dolog, másfelől megértő lánynak látszik ezek alapján.
2013. júl. 30. 20:06
 5/17 A kérdező kommentje:
Megértő lány, csak én nagyon kellemetlenül érezném magam, pedig lehet, hogy el kellene mondanom. Sajnos én is tapasztalatlan vagyok, így fogalmam sincs, hogy bejövök-e neki, és hogy egyáltalán van-e értelme ilyenekről beszélni. Sokat beszél a barátjáról, hogy mit fognak csinálni a nyáron, napközben is sokat beszélnek telefonon (akár két-háromszor is naponta, ami az én szememben kicsit túlzás), szóval valószínűleg odáig van érte, de közben meg az én társaságomban is jól érzi magát, és valamilyen szinten szerintem értékel is. Annyira összezavarodtam, hogy képtelen voltam eldönteni az elmúlt időszakban, mit is csináljak, és talán ő sem volt egyértelmű (vagy csak tényleg én értettem mindent félre). Van egy olyan érzésem, hogy nem hagyná ott a barátját. :(
2013. júl. 30. 20:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Ezt tapasztalatból mondom: Azért látod úgy, hogy néha nyit feléd, mert Te ezt szeretnéd látni. Velem is ez a helyzet. A leírtak alapján számíts arra, hogy nem fogja elhagyni a barátját. Így rossz esetben kicsit kevésbé fog fájni, de ha meg mégis megteszi, idáig fogom hallani az örömkiáltásod. És ha csak 4 szem közt találkoztok, semmiképp ne titkold, milyen érzés van épp benned. Értem ez alatt, hogy mutasd ki kicsit, ha szomorú vagy, hisz az olyan lányok mint Ő, megértik. Arra azért figyelj, hogy ha ne adja az Isten sírás kerülget, maximum könnyezz. Mert ha teljesen kimutatod, akkor jön a baj. Mindenképp mond el neki, hogy szereted. Ha nem is most, később még lehet valami. És amire nagyon figyelj, hogy ne mássz rá. Vagyis ne vidd túlzásba a vele való érintkezést, és ne úgy mond el neki, mintha egy ember élete lenne a kezében.
2013. júl. 30. 20:25
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy én is ezt szeretném látni. Ugyanakkor meg ő is mondta, hogy elvileg hiányozni fognak neki a közös nevetgélések, nem közömbös az érintésekre (pl. hogy az arcát megsimogattam), értékelte az apróbb figyelmességeket, néha még mintha el is pirult volna, és olyan furcsa volt a tekintete (ha ezt megint nem én akartam így látni), meg kapott tőlem fagyit is stb. Amikor az elért eredményeimről és a terveimről volt szó, akkor úgy éreztem, mintha kicsit "felnézne" rám, és lehet, hogy azt hiszi, hogy ő a különböző fóbiáival, a kevésbé sikeres mivoltával "értékelhetetlen", pedig párszor mondtam neki, hogy szép, csinos, értelmes, normális lánynak tartom stb. Szóval amit tudok róla, az alapján örülnék, ha ilyen barátnőm lenne, ugyanakkor meg mindig úgy szoktam járni, hogy elkezdek vonzalmat érezni valaki iránt, mindig pofáraesés a vége, és már szinte tudom, hogy mi fog következni.
2013. júl. 30. 20:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Ezt átérzem. De meg kell próbálni. Lehet megint esés lesz a vége, de legalább biztosra tudod.
2013. júl. 30. 21:17
 9/17 A kérdező kommentje:
És nagy gyávaság lenne hallgatni? Mármint sejtem, hogy mit fog mondani, így nem lenne egyszerűbb, ha nem mondanám el neki az érzéseimet? Lehet, hogy megúsznám, hogy kínos helyzetbe kerüljek. :(
2013. júl. 30. 21:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb lenne, az tény. De utána valószínűleg az lenne benned, hogy elszalasztottad az alkalmat, és mi lett volna, ha elmondod neki... :)

Mondtad, hogy holnap látjátok egymást egy ideig utoljára, úgyhogy azon sem kell aggódnod, hogy kínos lesz utána nap mint nap a szemébe nézni, ha esetleg nem jól alakulnak a dolgok...

2013. júl. 30. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!