Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki? Lányok, ha ilyen vallomást kapnátok, hogyan reagálnátok?
Más oldalról más kérdésben már boncolgattam a témát, de pár alapvető dolog: nagyon tetszik egy lány, sőt kicsit több is, de van barátja. Nem tudom, bejövök-e neki, vagy csak én értem félre a dolgokat, de olyan, mintha nem lennék teljesen közömbös a számára. Holnap leszünk utoljára egymás közelében, utána már nem tudom, mikor fogunk tudni beszélgetni. Ezért gondoltam, hogy megpróbálok neki elmondani valami ilyesmit:
"Köszönöm neked az elmúlt időszakot, nagyon jó volt a társaságodban lenni, nagyon megkedveltelek. Illetve hát ennél több is, csak nem akartam eddig elmondani, mert nem szerettem volna közétek állni, és nem tudtam, mit csináljak, mert minden összekavarodott bennem. Most már talán elmondhatom, hogy a beszélgetéseink során többet kezdtem el irántad érezni, és furcsa módon még emberibb, még vonzóbb lettél azáltal, hogy beszéltél a különböző félelmeidről és sok minden másról. Az érzéseimnek nem tudtam parancsolni, de azt hiszem, ezt jogom volt elmondani."
Kb. ennyi lenne, tényleg nem tudom, mit csináljak, meg hogy ő mit gondol, lehet, hogy csak havernak tart. Talán jobb lenne elmondani, és aztán félreállni, vagy lehet, hogy el sem kellene mondanom. :S Szerintetek mi legyen? Megköszönném, ha normális válaszok jönnének, nagy szükségem lenne a segítségre. Ja és bocs, ha hosszú voltam...
Ha úgy is végződik, akkor egy ideig rossz lesz, de túl fogsz lépni rajta. Én máig sokkal jobban bánom, hogy nem adtam esélyt magunknak egy olyan fiúval, akit tényleg kedveltem, mint például azt, amikor rossz emberre pazaroltam az időt. Azon sokkal tovább fog pörögni az agyad, amit nem teszel meg.
Majd írd meg mi volt, ha gondolod. :)
Hát igen... Az, hogy van barátja és úgy tűnik, hogy tényleg szereti, az valóban megnehezíti a dolgod, megbonyolítja az egészet. Úgyhogy annyira ne ostorozd magad amiatt, hogy meghátráltál.
Senki sem tapasztaltan születik, szóval ne parázz, legyél magabiztos. Én szurkolok, hogy ha esetleg vele nem is, de valakivel összejöjjenek a dolgok, mert rendes srácnak tűnsz. :)
Ma is összefutottunk, de nem sokat tudtunk beszélni, és nem is volt kifejezetten érdeklődő, vagy nem mondta, hogy hiányozna neki a társaságom stb. Másrészt meg hát talán inkább valami kapcsolatfüggőség lehet ez a barátjával, vagy nem is tudom, bár az is lehet, hogy tényleg szereti őt. Viszont mintha benne is éreznék némi bizonytalanságot, csak nem hiszem, hogy ez akkora lenne, hogy nekem túl nagy esélyeim lennének.
Eddig akárkivel próbálkoztam, senkinek sem kellettem, és ha ebbe belegondolok, szörnyen érzem magam. És legtöbbször pont a normálisnak tűnő lányokban kell csalódnom, de minden kísérletnek úgyis ugyanaz a vége, és akárhányszor futok össze az életemben egy nekem tetsző lánnyal, úgyis csak a kudarc jut, mert ilyen-olyan okokból nem lehet köztünk semmi. Mondjuk az én koromban már illene némi tapasztalattal rendelkezni, csak az élet megpróbáltatásai eléggé hátráltattak ilyen téren is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!