Elég rossz kapcsolatom van a szüleimmel, segitenétek (többi lent)?
Hát ha a beszélgetéseitek során vidám vagy, meg szellemes, intelligens, akkor nem hiszem, hogy belekötnének abba, hogy hogyan öltözködsz.
Ha tudsz normálisan beszélni pl. arról, hogy miért szereted a rockot, mit szeretsz benne, milyenek az osztálytársaid, mi a véleményed erről vagy arról a dologról (nyilván nem olyan szinten, hogy "a politika sz*r", hanem értelmesen kifejtve) akkor szerintem megnyugszanak, hogy nem fogod holnap felvágni az ereidet vagy lövöldözni egy forgalmas utcán, hanem az ízlésed ilyen, el kell fogadni, ugyanakkor nem drogozod-iszod szét az agyad, hanem képes vagy rendeltetésszerűen használni. :)
Ha a "kritizálásukra" csak egy vállrándítással vagy "haggyámá"-val válaszolsz és becsapod előttük a szobád ajtaját, akkor nem sok jót jósolok. :)
Neked se lesz bajod tőle, ha a szüleiddel szemben kicsit nyitottabb vagy, visszafogottabb, és a legvadabb cuccaidat se akkor veszed fel, amikor ők látják, és megpróbálod kicsit kifejezni magad. Biztos vevők lennének rá, hogy lássák, nem egy üresfejű alkoholista a gyerekük, hanem attól még, hogy festi a körmét, még jó fej.
Egyszer ismertem egy punk csávót, tele volt piecinggel, tetkóval, hajtüskék, szakadt göncök meg ami kell, de az a típus, aki mellé az ember a buszon se ül le szívesen... Aztán egyszer valahogy szóba elegyedtünk, és egy sablonos megjegyzésemre egy József Attila-idézettel válaszolt. o.O Totál ledöbbentem, elkezdtünk beszélgetni a költészetről, és paff voltam, hogy milyen művelt, intelligens, érzékeny ember.
Azzal nincsen semmi gond, hogy rocker punk vagy.
Inkabb azzal van, hogy a szuleid nem fogadnak el, es gondolom ezert is lazadsz, mert nem kapsz szeretetet.
Sajnos ebben az esetben majd akkor jon el a te idod, ha munkad lesz, es anyagilag fuggetlen leszel.
De addig ki kell jarni a sulit. Konnyebb lenne, ha kollegista lennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!