Miért rossz a kapcsolatom anyával?
Mostanában sokat veszekszünk. Régen is ez volt,de nem ennyire. Teljesen félre ismer. Egy telhetetlen,önző embernek tart,holott egy elég érzékeny önbizalomhiányos ember vagyok (barátaim szerint is). Olyanokat vág a fejemhez,hogy jobb lenne nélkülem,bár megse szült volna stb.Nem érzem hogy a családom lenne,nem beszélünk semmiről. Sokszor elküldöm,de azt is csak azért mert általában nincs kedvem semmihez. Sokszor bánok vele rosszul,de ő is hasonlóképp bánt velem,mikor kicsi voltam. Tudom,tini lázadó kor, de ez nekem nem megy.:/ És neki se.Nem tudom mi a megoldás..Help.
17/L
1.Kommunikáljatok emberi módon egymással!Nem vagyunk állatok,nem kell veszekedni,nem kell egymásba kötni,hanem értelmes hangsúlyon kell érvelve vitázni,és nem belevinni az érzelmeket.Ha sikerült mindent átbeszélnetek,akkor utána új lapot nyithattok az anya-lánya kapcsolatban.
2.Miután új lapot nyittok,legyetek egymással sokkal figyelmesebbek!
3.Mondjátok el egymásnak,hogy mti szerettetek meg egymásban!
Probalj meg minnel hamarabb onallo lenni es a labadra allni.
Az egyik baratom volt ebben a helyzetben az elvalt anyjaval
az anyja halalra szekalta nert felt egyedul marad
persze meg is kapta
baratom elkoltozott dolgozni.
Azota boldogabb es a kapcsolatuk is javult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!