Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ennyire nem segítene...

Másnak is ennyire nem segítenek terhesség alatt a rokonai?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk.

Amikor kiderült, mindenki a családból azonnal mondta, hogy bármi kell, azonnal szóljunk.

A gyakorlatban meg…

Anyukám, apósom meghalt, apukám messze él, anyósom, mamám, húgom meg nagynéném van elérhető távolságban.

Nagymamámtól egyszer kértem, hogy főzzön nekem egy jó húslevest, mert nagyon kívántam, én pedig nem tudok olyan jót, mint ő. Annyi volt a reakció, hogy ha 35 évesen nem tudok húslevest, minek nekem gyerek. Ok.

Anyósomtól kértem volna, hogy táppénzes papírt hozzon el a háziorvostól, pont egy vizsgálatra kellett mennem akkor, amikorra időpontot adott. Nem, mert vírus van. Jó, megoldottuk máshogy.

Kértem, hogy segítsen kivasalni a babaruhákat (addigra én sajna fekvésre voltam ítélve). De azt se, mert ő nem bír annyit. Friss nyugdíjas, nordic walking órákra tud menni. Nem baj, férjem megcsinálta, úgy ahogy, tiszták, rendben vannak a ruhák.

Nagynénémtől kértem volna, hogy vigyen fel egy vizsgálatra Pestre, a mi kocsinkkal persze. Munkanélküli éppen. Nem ért rá, mert elkíséri pont aznap a fasziját valami videki munkára. Tesóm nem szeret Pesten vezetni.

Megoldottuk ezt is, férjem vett ki szabadságot aznapra, csak ugye próbálnánk a szabadságával spórolni, mert a vírus miatt sokat ki kellett vennie kényszerűen.

Nagyon elkeserit ez a hozzáállás mindenki részéről.

A lakás nagytakarításánál már nem is próbálkoztam senkinél, férjem meg a takarítónő a munkahelyemről, aki pénzért eljött, ketten megcsinálták.

Másnak több segítsége volt?

Vagy a mai világban ez a normális?

2021. nov. 5. 12:03
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/177 anonim ***** válasza:
29%
Lehetni természetesen lehet. Akkor teljesen jogos. És mi van, ha tényleg csak gyökerek?
2021. nov. 6. 16:58
 112/177 anonim ***** válasza:
39%

114!

Semmi. Mi lenne? A kerdezo majd megoldja szépen a férjével a problémáit, segítség kérés nelkul

2021. nov. 6. 17:16
 113/177 anonim válasza:
69%

Komolyan mondom,vegig olvasva amiket kaptal kommenteket kedves kerdezo sajnalom az egeszet az osszes taho helyett.. hogy a bubanatba lehettek ennyire erzeketlen szemetladak?????

1. igeret szep szo, legalabb ne ajanlottak volna fel.. amugy en ezert sem bizom el magam sosem,tanulsag sajnos kerdezo.

2. Mifele duma ez a maganak szuli dolog? Egy maga kellett hozza? Es akkor ez most legyen buntetes vagy mi??? Ugyanis ez ugy hangzik,megfozted edd is meg,gusztustalan vagy aki ezt irta es igy gondolja!!!!

3. Mi az hogy mi lesz utana? Mi az hogy ugraltatni mast? Nem tudom ferfi e vagy no vagy de lefogadom te bizonyara tokeletesen mindent megoldottal az egesz eddigi eletedben,soha nem szorultal segitsegre,orulok neki...

Es persze a tobbi!!!

Ennyi joindulatu emert egyrakason.. csak bekene hajitani egy urhajoba es kiloni titeket az urbe ...

Es visszaterve rad kerdezo,es sajnalom amilyen helyzetben vagy, nekem az elejetol fogva itthon kellett sajnos maradnom, es a ferjem nem mindenben (munka miatt) anyosom es aposomra szamithattam csak,ok mindvegig velem voltak es vannak,hoztak vittek ahova kell,es en halas is vagyok nekik, maguktol ajánlottak fel persze mindvegig es nem hasznaltam ki oket egyaltalan, de mindig megkoszontem a segitseguket.. es ha nem laknek messze komolyan vinnek egy nagy adag huslevest, tegnap anyamekat azzal vartam ebedre,maradt egy keves.. nem ertem azt, hogy miert nem segitenek, ha felajanlottak, de valoban igy sajnos magatokra maradtatok.:( En alapbol ugy vagyok hogy legyen ismeros,barat,csaladtag,segitseget ker en segitek,sajnos nem mindenki ilyen :(

2021. nov. 6. 17:32
 114/177 anonim ***** válasza:
71%

Szomorú ennyi rosszindulat olvasni egy normális kérdés alatt. Hogy ennyien nem tudnak szöveget sem értelmezni...

Ne foglalkozz ezekkel a taplókkal!

A helyzetről 2 dolog jut eszembe.

- Vagy csak jópofizásból, vagy kötelező mondatként ajánlották fel a segítséget,

- vagy inkább anyagi dolgokra gondoltak, mintsem tettekre.

Egyébként jó a kapcsolatod velük?

Mivel apróságokat kértél, az is megeshet, hogy ők nem gondolták ezek szükségét, ezért utasították vissza.

Mindenesetre megkérdezném a visszautasításkor, hogy akkor minek ajánlott segítséget... Sajnálom a helyzeted. A babára gondolj csak, és ne bosszankodj, nem éri meg. :)

2021. nov. 7. 09:33
 115/177 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem a válaszolokat. Semmi extrém segitséget nem kért a kérdező itt meg neki esnek mekkora bunkó. Pedig a rokonok ajánlották fel a segítséget,persze h kér ha szüksége van rá.

Kérdező azt tudom tanácsolni hogy ezek után te is úgy állj hozzájuk ahogy ők hozzád

2021. nov. 7. 09:52
 116/177 anonim ***** válasza:
26%
Gyanítom a válaszadók nagy része anyós, vagy troll.
2021. nov. 7. 10:51
 117/177 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem akarnak segíteni, akkor nem tudsz mit tenni. Akkor sem, ha itt sírsz, hogy nem akarnak.
2021. nov. 7. 11:29
 118/177 anonim ***** válasza:
36%

Megoldjátok ketten a gyerek apjával kérdező! Nem tudsz mit tenni. Ha a fejed tetejére állsz is ez van. Oldjátok meg.

Stílusod gusztustalan mi az hogy nagynénéd faszija? Jó hogy a párja fontosabb neki, és nem te! Az teljesen mindegy terhes/veszélyeztetett terhes/vagy mi vagy bármi ez akkor is a kettőtök dolga.

Egyik kommentelő bár csúnyát írt teljesen igaza van!!!!!

A tested is tiltakozik az ellen hogy több legyen belőled. Lehet sértőt írt de igaza van. Akik meg itt védnek kérdező ugyanúgy nem fognak segíteni neked. Szóval hiába jönnek még huszan hogy sok a gonosz válaszadó...ettől még egymagatok maradtok a bajaitokkal. Ez a zárcserés is egy vicc. Miért akarna odamenni bárki? Az a ti otthonotok. Senki se akar bemenni maximum a lakatos úr akit kihívtok zárat cseréltetni.

2021. nov. 7. 12:27
 119/177 anonim ***** válasza:
29%

116!

Vagy felnőtt, önálló ember aki képes megoldani az életében adódó problémákat nagynéni, anyós, testvér és nagymama nélkül. Épp azért, mert felnőtt, önálló ember.

2021. nov. 7. 12:52
 120/177 A kérdező kommentje:

Kedves 118, írd már le kérlek, hogy hol utaltam akárcsak halványan is arra, hogy le akarjuk cserélni a zárat.

Többen is ezzel jöttek itt, pedig én ilyet nem írtam, említés szintjén se.

Gyanítom te ugyanaz vagy egy személyben, gratulálok.

És a testem vajon miért tiltakozik a gyerek ellen?

Mert kinyílt a méhszájam? Mivel te egy megkeseredett egyedülálló kutyás macskás nő lehetsz, nem tudod, hogyan mennek a dolgok, elmondom, hogy ez a tethességek során annyira nem ritka sajnos. Mint ahogy más probléma sem. Ennyi erővel minden ilyen esetben azt kell mondani, hogy tiltakozik a test a gyerek ellen?? Na ne már!!

Vagy akkor aki beteg, annak a teste az élet ellen tiltakozik???

Gondolkodjál már!

2021. nov. 7. 13:34
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!