A párom kislányának az anyukája most kapott munkát és amíg dolgozik nálunk szeretné hagyni a picit. Erre mégis mit kellene mondanunk?
1,5 éves a kislány, anyuka gyesen, ami tényleg kevés, de akkor sem érzem jogosnak, hogy egyik napról a másikra ezzel a kéréssel áll elő. A párom azt mondta, enyém a döntés, mivel én lennék vele.
A gyerek miatt tudom, hogy úgyis bevállalom, de még nem tudom, hogyan oldom meg a napjainkat. Eszem szerint elutasítanám, szívem szerint viszont nem.
Felejtős... én nem vállalnám a PÁROM gyerekének a szittelését ingyen. Hogyne.
Igen, ketten vállalták a PÁROM és az EXE, nem pedig én ;)
Bár eleve nem kéne olyan pasi, akinek kölyke is van, pontosan ezért.
Ha valaki egy másfél évessel gyesen van, az azt jelenti, hogy nem dolgozott eleget a gyedhez, magyaran a semmire szült.
Amugy a párod fizet tartásdíjat?
Tehát, amikor nem voltatok együtt, akkor csinálta fel a nőt, és ezek után elvárnák TŐLED, hogy pesztráld a közös kölyküket.
Azért van pfája, de neked nincs eszed, én ezek után úgy hajítanám ki, mint a fene.
Vagy mit gondoltál? Összevesztek megint, ő megint felcsinál egy nőt... stb.
Avaly!
Engem komolyan érdekelné, miért szólsz hozzá kb minden egyes gyerekkel kapcsolatos kérdéshez. Nincs gyereked és nem is akarsz. Keress valami neked való témát
Szóval felredugott lett egy gyerek.
"A párom azt mondta, enyém a döntés, mivel én lennék vele." Ja ő alapból leszarja , TE oldd meg..ertem.
Micsoda főnyeremeny ez a pasi. Tudod mikor csinálna hülyét belőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!