Bevállalnátok egy ilyen "családi" hétvégét? Ez jó alkalom megismerni a párom kislányának az apját?
Pár hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Jól alakul a kapcsolat, a kislányának már bemutatott egy hónapja. Azóta az apját egyszer láttam, de csak kezet fogtunk, sietett. Párszor az ő barátnőjével találkoztam mikor ő jött a kislányért, beszélgettünk úgy fél-fél órákat.
Jó fejnek tűnnek (barátnőm is az így nem csoda, hogy nem egy suttyóval volt korábban). Barátnőm most azt kérdezte mit szólnék hozzá, ha lemennénk az ex családjának hétvégi házába mi is. Ők mennek plusz a két testvére párostól (egyik szintén gyerekkel). A kislányt akarták vinni először, majd hívták a barátnőmet (amúgy barátai is) vagyis minket.
Nem vagyok féltékeny, tudom, hogy meg kell őket jobban ismerjem ha együtt maradunk, de kicsit félek rögtön beleugrani ebbe a két napba, összezártan. De nem tudom hogyan mondhatnám meg anélkül ezt, hogy félreértené, azt hinné én nem vagyok nyitott arra a kapcsolatra ami közöttük van.
Vagy ne parázzak? Menjek el?
Mit tennétek a helyemben?
Mondd meg, hogy még korai. Mondd azt, hogy ha már összeköltöztök, vagyis ténylegesen "egy család" lesztek, akkor jöhetnek majd a szélesebb rokonsággal is a bulik.
Addig amíg még a jövőtök sem biztos, az összeköltözés sem, addig nem kell nagyon belelovallni magad a családi életükbe. Ezt persze ne mondd neki!
Perverz, undorító, mocskos, s nem normális dolog az exekkel összehozni az új partnert. Aminek vége, annak VÉGE kell, hogy legyen. Milyen az már hogy te azzal bulizol vagy nyaralsz együtt, aki előtte a nődet d.gta? Ez nagyon nem normális. Nem azt mondom, hogy köpjed szembe az utcán, csak maradjon annyi kapcsolat MAX, hogy ide-oda adják át egymásnak a gyereket és ENNYI! Nem telefonálgatás meg együtt időtöltés....FÚJ!
Gyomrom fordul ki az ilyen tapintatlan emberektől!
Én megpróbálnám kikerülni ezt ahétvégét, tudom magadmról hogy el sem mennék. Valahogyan ez az egész nekem természetellenes Én harcos típus vagyok aki nem a barátom az szinte az ellenségem.
Az ex és az új nője mint baráti társaság ez mind szép kulturált, de az én személyiségem nem ilyen, én ezt nem akarnám sem az exet sem a nőjét sem mindenféle jöttment emberrel a közös pihenést. Nem illetek össze igazán a barátnőddel. Bocs.
Én is 6-os és a 8-as válaszolóval értek egyet. Oké, hogy legyetek jóban, hiszen ő az édesapja a szerelmed gyermekének, na de az, hogy együtt tölts egy hétvégét azzal az emberrel, akibe szerelmes volt a párod, és viszont, kicsit morbid. Szerintem a barátnődnek is érdekes felfogása van. Ha tőlem azt kérné az élettársam, hogy ruccanjunk ki egy hétvégére az exével, hát meg sem mondom mit csinálnék! :) Nekem ez.............sok(k)!
Persze beszélgessetek, amikor mennem a kisgyerekért, meg ha találkoztok az utcán stb. de a többnapos közös programba én biztosan nem mennék bele. Persze mindannyian mások vagyunk, máshogy gondolkodunk. Én azért megmondom őszintén, a párommal is elbeszélgetnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!