Bevállalnátok így az esküvőt?
Én megértem a te álláspontod is, és pár éve még én is totál felháborodtam volna egy ilyenen, de ma már máshogy látom.
Ne vedd ezt így a szívedre, nem neked szól, hanem a világnak. Írd alá és felejtsétek el, szerintem.
Azt te sem tudhatod, hogy 20 év múlva te vagy ő milyenek lesztek. Én se mernék magamról jósolgatni, hogy 20 év múlva is olyan leszek, mint most.
Írd alá (amennyiben a benne foglaltak ellen nincs kifogásod), aztán jó esetben soha nem veszitek elő.
Egyébként ez olyan, mint az életbiztosítás. Azt se azért köti az ember, mert meg akar halni. De ettől még előfordulhatnak balesetek.
Szia!
Ez egy elég nehéz kérdés,épp a minap került szóba a családban. Én amellett állok, hogy igenis kell szerződés. Ez nem azt jelenti, hogy a párod nem szeret, hanem mindössze annyit, hogy az ember változhat. Sokszor önmagára nem ismer rá az ember. Hiába gondolod most, hogy bizonyos dolgokra nem tartanál igényt, akkor változhat (bár az örökségre ha van szerződés, ha nincs, nem kapsz hozzáférést).
A szerződés a számodra is előnyös és a párod számára is. Hidd el nekem, ez nem azt jelenti, hogy nincs bizalom, csak annyit, hogy gondoltok a jövőre. Rengeteg házasság végződik válással. Sokszor a felelőtlenség okozza, de nagyom sokszor ez az elviselhetetlen stressz szül szörnyeteget az emberből, ami a társadalomban jelen van, emiatt a pénztelenség, máról holnapra élés miatt, vagy akármi miatt.
Én a helyedben ezen nem akadnék fenn, ezzel nem csak az ő, hanem mindkettőtök dolgát megkönnyítitek.
csak én nem értem, mi a problémád?
azt akarja, hogy írd alá, hogy ami nem a tiéd és sose lesz az, az nem a tiéd, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!