Önző vagyok, ha zavar, hogyha egy ünnepségen ott lesz egy újszülött baba, és? (bővebben lenn)
Nem,nem vagyok olyan anyuka,és igen önző vagy. Ez visszafelé is ugyanaz ,te leérettségiztél ami alap dolog és csak te számítasz? És mielőtt megkerdeznéd,igen van érettségim. Nem értem miért családi bulit csinálsz ha így állsz hozzá,menj el a haverokkal ott nem lesznek babák.
Honnan tudod egyáltalán h a babáról fog szólni a buli? Tényleg mint egy hisztis csaj,oda képzeled a dolgokat.
Ha el is viszi a babát,amit kétlek,ott lesznek max 1 órát
Mivel normál esetben újszülött babát sehova nem visznek nemhogy buliba.
Én nem értem minek újszülöttel odamenni(és most vonatkoztassunk el a ballagástól stb.) Szülés után pont nem lesz kedvem senkivel sem találkozni és közben egy nyűgös babát kezelni(mert egy újszülött nem hiszem hogy díjazni fogja a zajt), nem lesz kedvem mindenkinek 100-szor válaszolni kb. ugyanarra a típusú kérdésekre mint pl. milyen anyukának lenni stb.
Aki azt írja ő szívesen menne babóval az önkínzó :P
Nem is annyira alap az érettségi, ismerek olyanokat, akiknek csak 8 általánosuk van. Közvetlen környezetemben.
Ha már annyira mindent jobban tudsz te akárkicsoda, inkább adj egy használható ötletet oltás helyett. Köszi
Én is ismerek olyat akinek 8 általános van,de attól még egy érettségi alap dolog
Milyen ötletet szeretnél ? Hogy bántsd meg a rokonod, Akit azért nem akartsz a bulidon látni mert gyereke lett,és nem te leszel a sztár 10 percig ?
Ilyen egy kb 10 éves gyereknek jut csak eszébe
Az oltást nem váltja ki a használható ötlet, és én nem adok oltást, hè. Az oltást az oltóközpontban kell kérni :D ráadásul az oltásra heteket kell várni, nem osztogatja itt senki ingyen :D
Már sokan adtak használható ötletet nem értem mit szeretnèl mèg? A kérdésed az volt, hogy önző vagy-e. Sokan megválaszták hogy igen, mit szeretnèl mèg.
Szülés után hetekig utcára se szabad vinni a kisbabát. Ne félj, nem lesznek ott. Ha meg ott lesznek, úgy is elvonul egy óra után altatni, majd ezt megint el fogja játszani másfél órával később.
Nem lesz ott gond. Az összejöveteleknek amúgy is az a célja, hogy csapatot összehozzák, és mindenki foglalkozzon mindenkivel. Ennek örülj.
"Annyira így lett, hogy nem is került sor az összejövetelre emiatt, mert minden családtag inkább vele akar foglalkozni."
Jaja, biztos ezért maradt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!