Önző vagyok, ha zavar, hogyha egy ünnepségen ott lesz egy újszülött baba, és? (bővebben lenn)
38 De, teljesen komolyan gondolom! Szaporodni mindenki tud (kivéve aki meddő) sem ész, sem intelligencia nem kell hozzá, a leghülyébb ember is képes rá, ahogy írta valaki, még egy szellemi fogyatékos is. Nem egy nagy teljesítmény, tetszik, nem tetszik. Attól, hogy vannak, akiknek nehezen/nehezebben jön össze, véletlenül sem jelenti azt, hogy nehezebb egy egyetem végigcsinálásánál.
Azt meg nem kommentálom, hogy egyből jössz a “jó kívánságaiddal”, csak mert valaki le merte írni, hogy gyereket szülni nem egy nagy teljesítmény. Saját szegénységi bizonyítványod, innen látszik milyen rosszindulatú és intoleráns ember vagy.
Amúgy nyugodj meg, eszemben nincs gyereket vállalni. :)
"Egy újszülött érkezése azért picit nagyobb esemény, mint a te érettségid."
Elég gáz, hogy egy szülés, amire a macska is képes, nagyobb dolog, mint egy érettségi, de hát Magyarország a pottyantósok országa.
Egy normális érettségiért, - ami esetlegesen elegendő is az egyetemi felvételihez - még mindig jobban meg kell dolgozni, még mindig nagyobb erőfeszítés és nagyobb munka, mint gyereket szülni….!
Maradjunk annyiban, hogy nem a kérdező kezdte el ecsetelni, hogy amúgy gyereket szülni nagyobb esemény, mint az érettségi/diploma.
"de egy érettségi ....hát ne mondjátok már hogy extet szuper képessèget igényel"
A szülés még kevesebbet.
Keresztfiam érettségi ballagása előtt 2 héttel szültem a kisebbik lányomat császárral. Nem volt kérdés, hogy a kb. 30 fős családi bulin ott voltunk. (a nagyobb 2,5 éves volt akkor)
A család a legidősebbtől a legfiatalabbig tart nálunk. Nem csak a kicsivel/kicsikkel törődtünk, nyilván az ünnepelt volt a legfontosabb. Ettünk, beszélgettünk néhány órát és hazajöttünk. A kamaszok utána elmentek külön szórakozni. Bulizni egyébként sem a szüleikkel, nagy- és dédszülőkkel akartak.
Kicsit túlaggódod a dolgot.
Szerinted szülés után a te kis bulid fogja érdekelni ? Nem hinném
De ha én ilyet hallanék h a rokonomnak nem tetszik hogy viszem a babát a bulira biztos hogy el se mennék.
Elég önző dolog hogy azt gondolod egy kisbaba elveszi a figyelmet,mert te érettségiztél...nagy kaland már ne haragudj.
Nagyon felháborodtam ezen a kérdésen. Amíg nem olvastam el a hozzászólásokat azt hittem egy hisztis kiscsaj vagy,a diplomázó rokonodnak pedig lehetne több esze 25 évesen. Képzeld voltam olyan esküvőn ahol 3 hetes baba volt,de nem vette el a figyelmet,nem a babáról szólt az esküvő.
Gratulálok nektek szép hozzáállás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!