Szerettetek már valakit úgy, mint Ady Lédát, vagy Kosztolányi Annát?
És ha igen, akkor hogy tettétek túl rajta magatokat? Túl lehet ezen tennie magát az embernek?
Engem csak kihasznál a fiú. De tényleg szerelmes vagyok belé, csak éppen a fent említett módon, vagyis betegesen.
Egyre komolyabb idegi problémáim vannak, mit lehet tenni? Most tényleg, egyáltalán hogy létezhet ilyesmi? Tudom, hogy nem szabad senkit sem így szeretni.
Köszi.
Úgy gondolom, hogy nemcsak a szociopatáknak nincs bűntudatok amiatt, hogy megcsalják a nőjüket. Azért nem volt az én barátomnak sem bűntudata, mert egyszerűen ő ilyen típus, már beszélgettem hasonló típusú emberekkel. Mindig tudtam, hogy valami személyiségzavara van, skizoid tendenciával, de szerintem csak nagy bunkó. A lényeg, hogy nem jól bánt velem, ami engem megviselt.
Köszi tényleg a kommenteket.
Én a mai napig találkozgattam vele :S. Ma zártam végleg... Csak azért írtam, mert visszaolvastam mindent. Igazából azóta minden csak sokkal rosszabb lett, sokkal rosszabb...
Ma beszélgettem a fiú egyik másik barátnőjével, akivel akkor is együtt volt, amikor velem, és hát, ő már jó pár éve csinálja, amit én eddig csináltam, másfél évig... Elmesélte, hogy vele miket csinált. Éppen nem verte meg, de az, amit vele csinál, hát, az számomra megdöbbentő. Azt hiszem, hogy valóban az volt az értelme ennek a kapcsolatnak ezzel a fiúval, hogy megpróbáljam megtanulni felismerni az olyan embereket, akik rosszat akarnak, csak én még mindig nem feltétlen ismerem fel őket. Koncentrálok arra, amit ebből tanultam. És remélem, hogy engem nem fog keresni többet a fiú, bár ennek az ellenkezőjéről meg vagyok győződve. Szörnyű volt látni, hogy mit is csinálunk mi azzal a lánnyal, és még ki tudja, hány lánnyal :D. És csak a szerelemre hivatkozva, ami annyira beteges, hogy nem is lehet az igaz szerelem. Csak elképesztő, hogy mit tud tenni egy ember egy másik emberrel. Nem tudtam, hogy ilyen hatást tudnak gyakorolni egymásra az emberek...
Most félek, mert nem akarom, hogy zaklasson az a fiú. De legalább megértettem fontos dolgokat, és elkezdem most már tényleg a megoldást keresni, amit abbahagytam tavaly.. Nem sokkal a kiírás után tragédia történt a családunkban, és minden sokkal rosszabbra fordult. És a mai beszélgetésem után azzal a lánnyal, világosan látom, hogy fel kell vennem az elvesztett fonalat :S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!