Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hagytátok már ott...

Férfiak! Hagytátok már ott kedveseteket miközben szerettétek csak megijedtetek az elkötelezettségtől? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 11:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Igen. És az lett a vége, hogy 12 év után is gondolok Rá. Utólag értettem meg, hogy Ő volt a nagy ő.
2011. jún. 6. 11:52
 2/26 anonim ***** válasza:
51%

Ugyan nő vagyok, de hagytam már ott páromat, hogy szerettem, de én nem akartam nagyobb 'lépcsőfokot' ugrani.

Megbántam persze, rá 1 hónapra, de tudtam, hogy már késő és úgysem fogja megbocsájtani, így nem is erőltettem a dolgot, hogy kibéküljünk. Neki csalódást okoztam, tisztában voltam vele. Feldolgoztam, hogy nem lesz már többé, tovább léptem a saját 'hülyeségemen'.

Igaz, közrejátszik, hogy 19 éves voltam, ő 26. Családot akart, én még nem ...

Most jó pár évvel később megtaláltam az igazit. Családunk van. És tökéletes úgy ahogy van :)

2011. jún. 6. 11:53
 3/26 anonim ***** válasza:
31%

mark86

off:nagy Ő nem létezik!minden kapcsolat úgy indul hogy megtaláltad,és ezt addig érzed míg nem akadsz egy jobbra!mert mindenkinél van jobb,aki jobban szeret és te is őt,csak sok mindent beleképzelünk egy emberbe ami igazából nincs is!!!

ez a véleményem,nyomjátok a pirosat...

2011. jún. 6. 12:06
 4/26 anonim ***** válasza:
61%

Nő vagyok, és engem is ezért hagytak el (bár nem tudhatom biztosra, ő ezt mondta)

Ennek kb. másfél hónapja, azóta semmi nem történt. Ha visszajönne...igazából nem tudom, hogy újra tudnám e vele kezdeni :(

2011. jún. 6. 12:07
 5/26 anonim ***** válasza:

off:nagy Ő nem létezik -ejnye-bejnye mark12:06,

hát shift + kis ő !

felelősségteljes gondolkodástól elmenekülni...

ez egy rossz tett (ok) rossz következményekkel(okozat)

(de csak egy nő vagyok, bocsánat, hogy beleszólok)

2011. jún. 6. 12:15
 6/26 A kérdező kommentje:

sajnos a párom 3 év után meghátrált, nagyon szeret és szenved most is

szerintem visszajönne csak fél a reakciómtól (1 hónapja szakított velem) és attól, hogy esetleg megrángatom a pórázt a nyakán

pedig nem voltam egy hárpia :(

22L

2011. jún. 6. 12:29
 7/26 anonim ***** válasza:
58%

mark86

köszi mindenkinek! ;)

2011. jún. 6. 12:45
 8/26 A kérdező kommentje:

mark86

én nem pontoztalak le, mert szerintem valahol igazad van amúgy sem szoktam pontozgatni

2011. jún. 6. 12:56
 9/26 anonim ***** válasza:
81%

mark86

semmi baj! már megszoktam úgyhogy kb. lesz@rom...

kérdező:az az igazság hogy megnézel 100elvált nőt vagy férfit és megkérdezed hogy milyennek indult a kapcsolat,még akkor is azt fogják mondani hogy csodálatos és mesébe illő volt minden ha már gyűlölik egymást.

NINCS NAGY Ő!! mindenki találhat olyat akivel boldog,gyerekük lesz és leélik együtt az életüket. nem azt mondom hogy boldogság vagy szerelem nincs!!

a kapcsolat elején lévő szikra,meg bizsergés meg mittudom én szerelem első látásra...ááá.

ezekből lesznek a legnagyobb pofára esések amint együtt kell élni valakivel és jobban megismered,mert akkor jössz rá hogy akiről nyálas zenét hallgatva álmodoztál róla az első randi után,ugyanolyan ember,nem tökéletes és megromolhat a kapcsolat.

ennyi.

ez az igazság,és nem érdekelnek a pontok,mondjuk rózsaszín ködön keresztül lehet sokan keverik a zöldet a pirossal...

;)

2011. jún. 6. 13:04
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

"és ezt addig érzed míg nem akadsz egy jobbra!mert mindenkinél van jobb" (én se pontozok)

de ez nagyon furcsa létszemlélet!

ezért nincs hűség, nyugodt derűs család, szeretetben nevelkedő gyerekek..

loholnak 30-40-50-60 évesen is a "jobb" után- ami persze egyre rosszabb.

a lélek végtelen - igaziból nem lehetne "megunni" a másikat" jobbat, izgalamasabbat keresni - mert ez az a bizonyos menekülés ettől a nehéz, de végtelnül érdekes , felelősségteljes feladat elől - megismerni egy másik embert... amit és amnennyire megismerek- azt szeretem ,megértően, kitartóan egy életen át...

2011. jún. 6. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!