Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hagytátok már ott...

Férfiak! Hagytátok már ott kedveseteket miközben szerettétek csak megijedtetek az elkötelezettségtől? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 11:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

mark86

én nem vagyok realista,csak sok mindenen mentem keresztül és muszáj az igazságot megpróbálnom magamra erőltetni.

igazából álmodozó vagyok,szabadságra és boldogságra törekszem ami mostanában össze is jön.saját véleményem van a dolgokról és nem tudok azonosulni az "átlagember" (evés-ivás-alvás-munka)hozzáállásával. nem tartom magam senkinél többre (ne ez jöjjön le),csak pl.az életről,kapcsolatokról,hozzáállásról...stb merőben más a véleményem mint a többieknek! :)

2011. jún. 6. 17:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Engem nem hagytak még így el. "Csak" nem jön össze velem... Volt 3 komoly kapcsolata, mind a háromból akkora sebbekkel jött ki, amit még most, évek múltán sem tudott feldolgozni. Utálja magát, azt hiszi, ha belevágna egy kapcsolatba, akkor csak megint elrontana mindent. Hiába ismer már több éve, hiába bízik meg bennem, ha magában nem bízik. Én nem erőltetem, csak próbálok neki segíteni, hogy túl legyen a depresszióján (mert egyértelműen depressziós). Nagyon szeretem őt, fontos, hogy boldog legyen, még akkor is, ha mással jönne össze, csak lépjen már ki a gödörből. Mindig mellette fogok állni, és ezt ő is tudja.
2011. jún. 6. 20:29
 23/26 anonim ***** válasza:

mark86.

Látom rendes válaszokat adsz, választékos a szókincsed. Mégis rettenetes sokat ront a stílusodon, hogy a mondatokat nem kezded nagy betűvel.

2011. jún. 7. 05:53
 24/26 anonim ***** válasza:

mark86

Rossz szokás. Köszönöm a figyelmeztetést! :)

2011. jún. 7. 07:12
 25/26 A kérdező kommentje:

na ezt először nem értetem :D

miért van kettő belőletek?

2011. jún. 7. 11:21
 26/26 anonim ***** válasza:
igen elhagytak.
2012. szept. 20. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!