Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hagytátok már ott...

Férfiak! Hagytátok már ott kedveseteket miközben szerettétek csak megijedtetek az elkötelezettségtől? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 11:43
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

szerintem van nagy Ő :) mégpedig a halálos ágyadon megmondhatod ki az

az a fajta nagy Ő, akivel leélted az életed és sikerült megvalósítani az álmaitokat

de lehet neki már nem nagy Ő a neve

az a fajta, akit itt emlegetnek szerintem sem létezik

én a sorsban hiszek egyedül, és abban, hogy akivel le kell élnem az életem, az meg fog találni

de lehet, hogy rajta kívül még sok másikkal is jól meglennénk

mindegy is, nem ez a lényeg

mindenki abban hisz amiben szeretne

2011. jún. 6. 13:08
 12/26 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés elment a "van-e nagy Ő irányba". Hadd fejtsem ki akkor először ezt. Szerintem meg minden hozzáállás kérdése. Egyáltalán mit nevezünk annak? Én úgy gondolom, hogy nem hogy nem létezik, hanem több is létezhet életünk során. Mindig, minden aktuális életszakaszunkban (jó esetben) a megfelelő társ van mellettünk. De lehet, hogy akivel 18 évesen voltunk együtt, már nem tudnánk elképzelni egy egész életre. Lehet, hogy akkor jobban lángoltunk, de hosszú távon ez nem elég. Nagy Ő-nek talán azt nevezhetjük, akivel kiegyensúlyozott életet lehet élni, akivel biztonságban érzed magad, akivel szívesen vállalsz, és szerencsével fel is tudsz nevelni egy-két gyereket..

Kedves Kérdező, eredeti kérdésedre válaszolva azt kell átgondold, hogy tudja-e még azt nyújtani a párod, amire szükséged van, anélkül, hogy bármelyikőtök nagyobb áldozatot hozna..

2011. jún. 6. 13:15
 13/26 A kérdező kommentje:

utolsó: ő nagyon igyekezett nekem a maximálisat nyújtani

nagyon nagyon sok mindent megkaptam tőle, talán többet is mint kellett volna

egy borzalmasan oda adó pasi, aki teljesen lelki beteg ha valami kérésemet nem tudja teljesíteni

sokszor a saját kárára cselekedett, mert már teljesen beleőrült ebbe a megfelelési kényszerbe, hogy vajon jó e nekem??

lehet hogy megunta azt is hogy neki sokszor nem volt elég jó, pedig nyugodtan cselekedhetett volna többször úgy is hogy engem mellőzzön a saját maga örömére

de sajnos kívűlről nézve már sokkal könnyebb beszélni :(

2011. jún. 6. 13:27
 14/26 anonim ***** válasza:
mark86 ha jól emlékszem a válaszaidból kiderült, hogy nős vagy. Komolyan nem kötekedésnek szánom ( és valamilyen szinten egyet értek a nagy Ő-s gondolatoddal) de a feleségednek is elmesélted már, hogy mit gondolsz az emberekről? Hogy mindenkitől van jobb? Hogy reagált? Mert amúgy ez igaz is lehet, csak valahol senki nem akar szembesülni vele, mert nagyon lélektipró gondolat ez főleg olyantól akit szeretünk.
2011. jún. 6. 14:02
 15/26 anonim ***** válasza:

"nagyon szeret és szenved most is "

most, hogy többet írtál Róla, shift+kis ő-ről

-ritka az ilyen kedves,

megértő, gyöngéd férfi -nagy kincs!

hát...legyél nyitott - kedves, visszafogadó...

de a döntést Neki kell meghoznia...

az esküvőre meghívsz münket, ugye:)

2011. jún. 6. 14:11
 16/26 anonim ***** válasza:

mark86

elmeséltem mert nem értelmi sérült és tudja miről beszélek!

SZERELMES VAGYOK BELÉ MERT ISMEREM!KEDVES ARANYOS,HUMOROS,ŐSZINTE,SZERÉNY,TUD SZERETNI ÉS GYÖNYÖRŰ NŐ!

tegyük fel hogy én most úgy érzem ő a nagy ő!folyamatosan,erősen,érzem hogy ő az igazi és semmi gond nincs köztünk de egyik napról a másikra mondjuk 10 év

múlva lelép mert már nem szeret vagy meg se indokolja (1000 ilyen eset van)! akkor most meg kell ölnöm magam mert ő volt az igazi? soha az életben nem lesz már olyan társam mint ő?? ezt komolyan beveszi valaki?

évekig,évtizedekig tartó tökéletes házasságok mehetnek tönkre,a felek elválnak és 1-5-15 év múlva találnak mást.

akkor ez csak érdek lehet? vagy a magány? nem lehet 10 tökéletesnek mondható kapcsolat után 80 évesen rátalálni valakire és azt kívánni bárcsak előbb találkoztatok volna?? azt megfigyeltétek már hogy itt sokan öngyilkossággal fenyegetőznek és életképtelenné válnak egy kapcsolat széthullása miatt? napi 5-10 ilyen kérdés van! hónapokig zokognak,beleőrülnek,eret vágnak,hátat fordítanak a családnak és az életnek a szakítás miatt,2 hónap múlva meg összejönnek valakivel akit sokkal jobban szeretnek mint az előzőt!

imádom a feleségemet,babát várunk és meg se fordul a fejemben más nővel foglalkozni vagy jobbat keresni.

lehet hogy hülyén fogalmazok és nem megy át a lényeg,az is megeshet hogy hülye vagyok de ez a véleményem.

hatalmas szerelem lehet,életre szóló kapcsolatok kialakulhatnak,tökéletes házasság létezik,de ez egyén és körülményfüggő. nem az az oka hogy eljött a halálosan tökéletes ember akit mellénk rendelt a jóisten....

2011. jún. 6. 14:18
 17/26 anonim ***** válasza:

OFF:

Köszönöm a válaszod mark86.

2011. jún. 6. 16:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

14:18-as!

Nem tudok egyetérteni Veled, talán csak abban, hogy bizony nem kell véget érjen az ember élete ha szétmegy a házassága.

De létezik a nagy Ő. A saját családomban is van rá példa.

Nagyapám 20-as éveiben udvarolt egy lánynak, de nem vehette el, mert nem egy "kasztból" származtak, nagyapám földbirtokos volt, a lány szegény csalásból származott.

Aztán megismerkedett nagymamámmal,mint nő tetszett is neki, karcsú és szép volt, született is két gyerekük.

A másik nő is később férjhez ment, de gyerekük nem született, elváltak és utána volt még egy-két kalandja, legalábbis amiről mi tudunk.

Aztán meghalt nagymamám is, rá 3 évre a két kis öreg összeköltözött és úgy szeretik egymást, hogy fiataloknál sem látok ilyet:)

A nő elmondása szerint sosem mondott le nagyapámról, és hát a papám is rajong érte 86 évesen is:)Mi ez ha nam a nagy Ő?

2011. jún. 6. 16:49
 19/26 anonim ***** válasza:

mark86

1.az más világ volt

2.nem talált jobbat,csak kényszerből jött össze a nagyiddal,mert tetszett neki

élhetünk ilyen mesevilágban,engem nem zavar,megértem és elfogadom más véleményét.

kérdezhetek? éreztétek már egy korábbi kapcsolatban hogy megvan az igazi? a mostaninál mi a helyzet?

mondjuk hozzá kell tennem a firkálmányomhoz és a te válaszodhoz is hogy vannak kivételek(gondolom),csak én még nem tapasztaltam. na ennyi :DDD

2011. jún. 6. 16:56
 20/26 anonim ***** válasza:

Más világ volt az igaz, de 80 évesen jöttek újból össze, volt idejük szebbet, jobbat találni, de ők egymást akarták.És rajonganak egymásért, mint 20 éves korukban.

Amúgy hidd el nem jó a túl reálisan gondolkodó embernek, Te nagyon két lábbal állsz a földön, persze így megóvhatod magad a csalódásoktól.Ilyen volt apám is, egy filmet is úgy nézett végig, hogy nem igazán tudta beleélni magát, mert az egész egy megrendezett, előre megírt történet, nem élvezett semmit sem úgy mint ahogy egy kevésbé realista élvezni tud.

2011. jún. 6. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!