Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerettetek már valakit úgy,...

Szerettetek már valakit úgy, mint Ady Lédát, vagy Kosztolányi Annát?

Figyelt kérdés

És ha igen, akkor hogy tettétek túl rajta magatokat? Túl lehet ezen tennie magát az embernek?

Engem csak kihasznál a fiú. De tényleg szerelmes vagyok belé, csak éppen a fent említett módon, vagyis betegesen.

Egyre komolyabb idegi problémáim vannak, mit lehet tenni? Most tényleg, egyáltalán hogy létezhet ilyesmi? Tudom, hogy nem szabad senkit sem így szeretni.

Köszi.

2010. aug. 21. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 A kérdező kommentje:
Egyszer én is kést emeltem magamra :S, de aztán belevágtam az ajtóba. Most meg már a fiúba vágnám bele szívem szerint. Régebben voltak öngyilkossági gondolataim, már nincsenek, meg azt is tudom, hogy soha nem megölni akartam magam, hanem megszabadulni a fájdalomtól. De utána hegek maradnának a kezemen, úgyhogy én ezért sem teszek semmi hasonlót. A hídról is le akartam magam vetni. De mondom, hogy szerencsére elmúlt.
2010. aug. 21. 14:05
 12/83 A kérdező kommentje:

Már kilencedik hónapja szenvedek. Kilencszer láttam, nem szeret, és előszeretettel aláz meg. Nem vagyunk gyakorlatilag párkapcsolatban. Valószínűleg van élettársa, akire annyira féltékeny voltam, hogy már nem is tudom, mit akartam tenni, és már ott tartok, hogy a fiút akarom bántani, mert játszik velem. Nem vall színt, ami zavar. Ma is megalázott.

A nyugtató növényi alapú, és arra nem lehet rászokni, igaz? Egyébként meg nem sokat vettem be eddig, inkább, mint, hogy cataflámot szedjek, amit eddig.

2010. aug. 21. 14:08
 13/83 A kérdező kommentje:
24 L vagyok.
2010. aug. 21. 14:08
 14/83 A kérdező kommentje:

Én is úgy látom, hogy nem fog változni a helyzetem, ezért is írtam ki ezt a kérdést. Mert ha valaki ilyen betegesen szeret, akkor azt szerintem csak a halál oldozza fel. Majd, ha véget ér az élet, véget ér a szenvedés is. Mármint én nekem már nincsenek lelki fájdalmaim, helyette ezek az idegi problémáim vannak.

Szal pont ezért írtam ki így a kérdést, mert egyáltalán nem normális ez az egész.

2010. aug. 21. 14:11
 15/83 anonim válasza:
Én a kést egyenesen a szívembe szúrtam volna... Akkor csak egy heg marad, de az nekem már úgyis mindegy. : ) Amúgy örülök, hogy te már a fiúba vágnád bele a kést és elhessegetted ezeket a szörnyű gondolatokat. Szerintem ezek után képes leszel már lemondani róla... Szemét volt veled. Nem is érdemli meg, hogy idegeskedj miatta. Boldog leszel, meglátod...
2010. aug. 21. 14:12
 16/83 A kérdező kommentje:

Én sem keresem már a boldogságot, csak csöndben megvárom a halált. Úgyis eljön. Fura ez :S. Örülök, hogy írtok.

De hozzátenném, hogy sok mindennel foglalkozok, szal az életem többi részében nincsenek komolyabb bajaim. Persze, vannak bajaim, de összességében el tudom mivel foglalni az elkövetkező életet, ami mint látom nem lesz egy könnyű menet. Látom, hogy mások is így gondolják.

Így szeretni nem fogok sztem mást én sem. De az a helyzet, hogy én attól félek, hogy erre a sorsra jutok, ha mégegyszer szerelmes leszek, bár én sztem nem leszek már, mert monogám vagyok, egyszer szeretek, szerintem, és azon túl én nem szoktam senkit sem szeretni, rajta kívül még senkit sem szerettem, legfeljebb kedveltem.

2010. aug. 21. 14:14
 17/83 A kérdező kommentje:
Velem sokszor volt bunkó a fiú, elég ronda dolgokat mondott. Borzalmasan szégyellem magam. Ti nem szégyelltétek magatokat? Mi lett az önbizalmatokkal?
2010. aug. 21. 14:19
 18/83 anonim válasza:

Nekem is ő az első, akit szeretek. És nem is akarok mást szeretni, mióta ismerem teljesen elzárkózom mindenkitől. Nehéz az élet, és igazad van, nem lesz könnyű menet.

A növényi eredetű dolgokra nehezebb rászokni, de azokra is rá lehet, csak több idő kell hozzá...

De jó neked, hogy nincsenek már lelki fájdalmaid. Bárcsak már én is ezt érezném. Az a baj, hogy nekem amúgy is vannak gondjaim... De többet nem szeretnék a nagy közönség előtt elárulni.

A te életeddel nem lesz gond, sokkal jobb embernek tűnsz, mint amilyen én vagyok... Menni fog. Meglátod. : )

2010. aug. 21. 14:23
 19/83 anonim válasza:
Miért szégyellném magam? Azért, mert szeretem őt? Hülyének tartom magam, hogy elmondtam neki az érzéseimet, de nem szégyellem magam, egyáltalán... : )
2010. aug. 21. 14:28
 20/83 A kérdező kommentje:

Azért szégyellem magam, mert hagytam, hogy megalázzon, hogy kihasználjon... :S

Nem szedek én sok nyugtatót,de ezt köszönöm. Nagyon köszönöm a választ. Sajnos azoonban muszáj néha valami, amitől megnyugszom, és a cataflám sem jó.

2010. aug. 21. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!