Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel szerelitek le a "mikor...

Mivel szerelitek le a "mikor lesz már eljegyzés/kisbaba/párkapcsolat" kérdéseket a család részéről?

Figyelt kérdés

Nem akarom őket megbántani, de baromi fárasztó ezt hallgatni folyton. Egyedülálló 22 éves lány/nő vagyok, jelenleg egyetemre járok és próbálom felépíteni az életem, kapcsolatokat építeni. Covid, lockdown ide, vagy oda, de én úgy érzem, hogy a mostani helyzetből is a legtöbbet hozom ki.

Nyelvet tanulok, sportolok, lett több új hobbim is és eddig úgy, ahogy de sikerült utaznom is (távolabbi helyekre). Plusz ugye tanulok is nappalin.

Sosem éreztem magam magányosnak annak ellenére, hogy rendes párkapcsolatom még nem volt. Nem vagyok befordult antiszociális, de még nem jött az "igazi". Ezt nem gondolom hátránynak, sőt.

Boldog vagyok az életemmel, lehetőségeimmel, terveimmel. Viszont minden családi eseményen a fő téma, hogy én mikor viszek már haza valakit bemutatni, "bezzeg XY már feleség/anyuka", "én ennyi idősen ...". Most a nővéremet eljegyezték, mikor volt a családi vacsora a családdal, akkor egy idő után rám szálltak, hogy na és én mikor fogok már itt tartani?! Előre félek, hogy majd az esküvőn is minden 3. vendég kérdése ez lesz.

Én pedig olyan vagyok, hogy a magánéletemet szeretem megtartani magamnak és nem fogom ecsetelni, hogy kikkel ismerkedtem az elmúlt időben, éppen mi volt a gond stb. Próbálom kínosan elviccelni, hogy hát az én lovagom valahol eltévedt útközben, vagy másra terelem a témát, hogy éppen az egyetemen mivel vagyok elfoglalva, milyen nyelvet kezdtem el tanulni, ilyenek. De nyilván ezeket ismételgetni fárasztó.

2021. márc. 12. 20:33
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/268 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nekem személy szerint nem volt se egyéjszakás kalandom, se szexkapcsolatom, de ha egy pasi, akivel ismerkedem ilyen fölényeskedő, magas ló stílusban akarna elszámoltatni azzal, hogy évekkel előtte én kivel és hogyan szexeltem, abban a pillanatban vágnám ki, mint macskát szarni. A stílus a nem mindegy, az hogy szerinte ha nem számolok be életem minden aspektusáról, ami előtte volt, az “sunnyogás” meg aljas dolog hát az egyenesen nevetséges, az ilyen tényleg menjen és keressen magának egy apácát.

Vagy vállalja fel ő is első perctől, hogy egy ítélkező, begyöpösödött erkölcscsősz, akinek csak a szerinte makulátlan hátterű nők jöhetnek szóba és akkor legalább máris megspórolt nekem egy fejfájást, mert az ilyen szóba sem állok, mert aki már egy ilyen témánál ilyen undorítóan előítéletes, az másban sem lesz jobb egy fokkal sem.

2021. márc. 14. 13:39
 192/268 anonim ***** válasza:
39%
Na látom van más is, aki ezt elítéli. De a mai libsiknek ez nem tetszik és egyből középkori erkölcscsősz lesz, aki kimondja a véleményét. Gratulálok!
2021. márc. 14. 13:46
 193/268 anonim ***** válasza:
27%

Amúgy az ilyen nők 20-30 között ezzel az életvitellel még jól megvannak, aztán kiöregszenek ezekből a szexkalandokból, és lassan minden ismerősük, haverjuk, barátnőjük házas lesz, jönnek a gyerekek, családok alakulnak. Hirtelen megváltozik a követendő minta aminek meg kellene felelni, ilyenkor bepánikolnak mert egész életükben nem ezt csinálták.

Gondolom a rokonok nem ezt szeretnék neki. Ennyi.

2021. márc. 14. 13:48
 194/268 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, micsoda bizonyító erő, hogy itt a több tizensok kommentelő között akadt még egy középkori lovag, aki azt hiszi csak az az erkölcsös nő, aki mélyen elfojtja magában a szexuális vágyait és inkább kínozza magát, meg aki úgy gondolja neki joga van a másikat elszámoltatni olyasvalamiről, ami évekkel ő előtte történt.

Aztán te mitől vagy jobb, te aki vélhetően ugyanaz az az erkölcsbajnok vagy, mint a tegnapi, aki rbnacozza itt össze-vissza a nőket, meg kapásból libsiz?! A többi embernek talán nem lehet véleménye az undorító, ítélkező és elszámoltató stílusodról, csak neked lehet a nőkről? El vagy te tévedve. Ha neked jogod van ilyen szánalmasan piti dolgok miatt r.ibancnak nevezni a nőket, akkor nekik is hadd legyen meg a joguk, hogy a fajtádat azonnal kukába hajítsák.:)

2021. márc. 14. 13:53
 195/268 anonim ***** válasza:
0%
Oké kedves libernyák
2021. márc. 14. 13:55
 196/268 anonim ***** válasza:
100%

“Hirtelen megváltozik a követendő minta aminek meg kellene felelni”

Már miért kellene megfelelni bárkinek és bárminek is?! Normális ember úgy él, ahogy neki jó és nem úgy ahogy azt másnak jónak találják. Az, hogy te birka vagy és úgy gondolod van egy darab elfogadott és követendő példa, miszerint mindenkinek csak kapcsolaton belül kéne szexelnie, majd szépen családot alapítania, attól másnak még nem ez lesz élete egyetlen célja! Főleg, hogy koránt sem vágyik mindenki házasságra meg gyerekre....

2021. márc. 14. 13:55
 197/268 anonim ***** válasza:
0%
196, igazad van, teljesen normális lesz még 30 évesen is, ha még valaki nem akar majd családot. Jól van, igazad van libernyák.
2021. márc. 14. 13:56
 198/268 anonim ***** válasza:
100%

Libernyák a nénikéd, max.

Kedves ítélkező hímsoviniszta pöcsh. Hisz ugye neked van itt csak jogod ítélkezni meg véleményt formálni ismeretlen nőkről, ha más teszi ezt veled, azon egyből bedurcizol.

2021. márc. 14. 13:57
 199/268 anonim ***** válasza:
0%
Hímsoviszta? Oh
2021. márc. 14. 13:59
 200/268 anonim ***** válasza:
100%

197 Igen képzeld teljesen normális te öntelt, beképzelt prűd fapna!

Beakadt a lemez vagy mi? Hogy lehet valaki annyira egocentrikus, hogy úgy képzeli csak az az egyetlen követendő és normális példa az életben, amit ő annak tart?!?

Kinek hiszed magad, hogy te mind meg idegen embereknek, hogy a 30as éveikben mi lenne a normális és kivetendő életcél? Nyisd ki a szemed, rengeteg ember nem akar gyereket sem és ettől még nem lesz “libsi”! De a te csökött agyad úgy sem tudja feldolgozni, hogy nem mindenki olyan, mint ő.

2021. márc. 14. 13:59
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!