Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel szerelitek le a "mikor...

Mivel szerelitek le a "mikor lesz már eljegyzés/kisbaba/párkapcsolat" kérdéseket a család részéről?

Figyelt kérdés

Nem akarom őket megbántani, de baromi fárasztó ezt hallgatni folyton. Egyedülálló 22 éves lány/nő vagyok, jelenleg egyetemre járok és próbálom felépíteni az életem, kapcsolatokat építeni. Covid, lockdown ide, vagy oda, de én úgy érzem, hogy a mostani helyzetből is a legtöbbet hozom ki.

Nyelvet tanulok, sportolok, lett több új hobbim is és eddig úgy, ahogy de sikerült utaznom is (távolabbi helyekre). Plusz ugye tanulok is nappalin.

Sosem éreztem magam magányosnak annak ellenére, hogy rendes párkapcsolatom még nem volt. Nem vagyok befordult antiszociális, de még nem jött az "igazi". Ezt nem gondolom hátránynak, sőt.

Boldog vagyok az életemmel, lehetőségeimmel, terveimmel. Viszont minden családi eseményen a fő téma, hogy én mikor viszek már haza valakit bemutatni, "bezzeg XY már feleség/anyuka", "én ennyi idősen ...". Most a nővéremet eljegyezték, mikor volt a családi vacsora a családdal, akkor egy idő után rám szálltak, hogy na és én mikor fogok már itt tartani?! Előre félek, hogy majd az esküvőn is minden 3. vendég kérdése ez lesz.

Én pedig olyan vagyok, hogy a magánéletemet szeretem megtartani magamnak és nem fogom ecsetelni, hogy kikkel ismerkedtem az elmúlt időben, éppen mi volt a gond stb. Próbálom kínosan elviccelni, hogy hát az én lovagom valahol eltévedt útközben, vagy másra terelem a témát, hogy éppen az egyetemen mivel vagyok elfoglalva, milyen nyelvet kezdtem el tanulni, ilyenek. De nyilván ezeket ismételgetni fárasztó.

2021. márc. 12. 20:33
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/268 anonim ***** válasza:
100%

Aha, abban a párkapcsolatban, ami szinten pár havonta váltakozik aztán biztos van óriási szerelem meg közös jövő tervezés, főleg fiatal huszonéves korban. Ugyan már.

Épp ezért kérdeztük: Mitől erkölcsösebb pár havonta másba belezúgni és párkapcsolatban szexelni velük, mint pár havonta szex partnert cserélni?! Azért, mert az egyikre rámondtuk, hogy szerelem volt és párkapcsolatnak neveztük?

Továbbá miért kellene mindenkinek szerelem a szexhez? Van akinek csak így megy, de rengeteg ember külön tudja választani a szexet a szerelemtől, felesleges ezzel takarózni. A szerelemtől nem lesz erkölcsebb semmi.

2021. márc. 14. 03:05
 162/268 anonim ***** válasza:
0%
Ti amúgy szinte mind ilyenek vagytok, vagy mi történt, hogy így összezártatok? :D
2021. márc. 14. 03:06
 163/268 anonim ***** válasza:
0%
167, miért nem lesz erkölcsösebb a szerelemtől?
2021. márc. 14. 03:07
 164/268 anonim ***** válasza:
100%

Szar érzés, mikor valaki visszaismétli azt, amit te állítottál és amivel “érvelni” próbáltál, ugye?

Semmi mást nem írtunk, mint amit te állítottál: párkapcsolatban szexelni erkölcsös, azon kívül nem. Pár havonta váltani a párkapcsolatokat, amiben biztosan rengeteg mély érzés és szerelem volt, az rendben van, hisz az párkapcsolat, az erkölcsös és rendben van, de ugyanezt csinálni párkapcsolat nélkül szexkapcsolatban az a te saját logikád szerint rbanckodás és erkölcstelen dolog.

Nincs több kérdésem.

2021. márc. 14. 03:10
 165/268 anonim ***** válasza:
0%
Neked rossz érzés, amikor mvalaki vissza kérdez, és megkéne magyarázni, hogy valami miért erkölcsös és miért nem, ugye? Nincs több kérdésem
2021. márc. 14. 03:12
 166/268 anonim ***** válasza:
100%

Ember, te jelented ki, hogy pár havonta párkapcsolatot váltani és úgy szexelni erkölcsös, de pár havonta szexkapcsolatot váltani és úgy szexelni erkölcstelen és az ilyen no rbanc, most akkor mit értetlenkedsz?! Ja, hogy a szerelemtől lesz az egyik teljesen elfogadható és erkölcsös és ennek hiányától lesz a másik elítélendő? Az azért úgy eleg kemény baszki.

És mi van azzal, ahol vannak érzések, de mint pár nem működnek együtt, cserébe a kémia megvan köztük és a szex jó? Azok érezzék magukat rbancnak, amiért nem vonják meg maguktól a szexet, ugyeV

2021. márc. 14. 03:14
 167/268 anonim ***** válasza:
0%
Fogadd el, hogy vannak olyan vélemények, akik szerint ezek a szexkapcsoatok, meg egyéjszakás kalandok morálisan nem a leghelyesebb dolgok. Hiába töröltetitek mások hasonló hozzászólásait, attól még van sok ilyen vélemény is.
2021. márc. 14. 03:14
 168/268 anonim ***** válasza:
100%

171 😂😂😂😂😂

Szánalom vagy ember, szánalom.

Nagyjából az ötödik kérdést szegezik neked amire TE NEM TUDSZ SEMMIT VÁLASZOLNI! Nem én állítottam váltig, hogy márpedig ez erkölcstelen, hanem te, nem e állítottam hogy elítélendő, hanem TE! Mégis te vagy az, aki semmire nem bír érdemben semmit reagálni.

Nézzük mik is voltak:

1.Miért gondolod, hogy mindenkinek az a normális kapcsolat, ami neked?!

2. van, akinek a nyitott kapcsolat a normális, pont annyira mint neked a hagyományos, na akkor mi van?

3. Van aki egyáltalán nem is vágyik párkapcsolatra, de szexre van igénye, ő haljon meg szűzen, de legalább erkölcsösen?

4. Ha valaki 30 éves koráig nem talál olyan embert, akivel szívesen létesíteni párkapcsolatot, az addig onmegtartóztasson, nehogy egy hozzad hasonló érv nélküli megmondó Szentfazék elítélje?

5. Mitől erkölcsös/nem elítélendő néhány havonta más párkapcsolatba ugrálva szexelni és mitől erkölcstelen és elítélendő rbanc az, aki ugyanezt csinálja csak egy szexkapcsolattal?

6. Mitől elfogadhatóbb és erkölcsösebb pár havonta párkapcsolatot váltani és úgy szexelni és mitől erkölcstelen ribizliskedés évekig egy fix partnerrel szexkapcsolatot létesíteni?

Semmire nem tudtál még eddig válaszolni, te észkombájn, semmire. És akkor te vagdalkozol itt a nagy büdös semmivel. Pffff.

2021. márc. 14. 03:21
 169/268 anonim ***** válasza:
100%

Te meg fogadd el, hogy egy normális embernek elébe meg sem fordul a fejeben ismeretlenül ítélkezni és rbancozni a másikat, amiért nem ért vele egyet.

Ez a te saját szegénységi bizonyítványod, hogy ezt ilyen gusztustalan módon kommunikálod ezt le.

Majd mikor szembesítenek azzal, amit mondtál, akkor tereled a szót. Parádé.

Ja és te is fogadd el, hogy van aki szerint semmi gond nincs a szexkapcsolatokkal! Ennyi.

2021. márc. 14. 03:24
 170/268 anonim ***** válasza:
100%

Jó, én meguntam, párom most ért haza melóból, inkább ágyba bújok vele, már ha nem erkölcstelen ilyen feltételek mellett szexelni, mert ennek az elvetemült prűd középkori kommentelőnek a nyakatekert, teljesen logikátlan és egymásnak ellentmondó gondolatmenete alapján már lassan az is erkölcstelen lesz, ha nem vagytok házasok és úgy szexeltek.😂

Épp elég bizonyító erejű volt ez a kb 60-70 komment, amiben a semmiről beszél és amiben minden létező módon igyekszik kerülni, hogy alá keljen támasztania a magas lóról tett kijelentéseit. 🤦🏻‍♀️

2021. márc. 14. 03:30
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!