Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel szerelitek le a "mikor...

Mivel szerelitek le a "mikor lesz már eljegyzés/kisbaba/párkapcsolat" kérdéseket a család részéről?

Figyelt kérdés

Nem akarom őket megbántani, de baromi fárasztó ezt hallgatni folyton. Egyedülálló 22 éves lány/nő vagyok, jelenleg egyetemre járok és próbálom felépíteni az életem, kapcsolatokat építeni. Covid, lockdown ide, vagy oda, de én úgy érzem, hogy a mostani helyzetből is a legtöbbet hozom ki.

Nyelvet tanulok, sportolok, lett több új hobbim is és eddig úgy, ahogy de sikerült utaznom is (távolabbi helyekre). Plusz ugye tanulok is nappalin.

Sosem éreztem magam magányosnak annak ellenére, hogy rendes párkapcsolatom még nem volt. Nem vagyok befordult antiszociális, de még nem jött az "igazi". Ezt nem gondolom hátránynak, sőt.

Boldog vagyok az életemmel, lehetőségeimmel, terveimmel. Viszont minden családi eseményen a fő téma, hogy én mikor viszek már haza valakit bemutatni, "bezzeg XY már feleség/anyuka", "én ennyi idősen ...". Most a nővéremet eljegyezték, mikor volt a családi vacsora a családdal, akkor egy idő után rám szálltak, hogy na és én mikor fogok már itt tartani?! Előre félek, hogy majd az esküvőn is minden 3. vendég kérdése ez lesz.

Én pedig olyan vagyok, hogy a magánéletemet szeretem megtartani magamnak és nem fogom ecsetelni, hogy kikkel ismerkedtem az elmúlt időben, éppen mi volt a gond stb. Próbálom kínosan elviccelni, hogy hát az én lovagom valahol eltévedt útközben, vagy másra terelem a témát, hogy éppen az egyetemen mivel vagyok elfoglalva, milyen nyelvet kezdtem el tanulni, ilyenek. De nyilván ezeket ismételgetni fárasztó.

2021. márc. 12. 20:33
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/268 anonim ***** válasza:
100%

Aha értem, tehát akkor a logikád mentén az teljesen rendben van, ha valaki a párkapcsolatait váltogatja x havonta, hisz szexelni ugye kizárólag kapcsolaton belül erkölcsös, ez a feltétele. Tehát akinek van egy fix partnere, akivel csak szexel, az erkölcstelen és rbanc. Ellenben, akinek 3 havonta új PÁRkapcsolata van, az teljesen erkölcsös, hisz kapcsolaton belül szexel.

Köszi, hogy ezt megtudhattuk.

Forrongj csak tovább, hogy halistennek nem mindenki gondolkodik úgy mint te és hogy továbbra sincs semmi közöd más szexuális életéhez.

2021. márc. 14. 02:19
 142/268 anonim ***** válasza:
0%
Nem tettem hozzá, hogy "szerintem". Nem is szükséges. Ha azt mondom valamire, hogy rib.ancság, vagy valakire azt, hogy r.banc, akkor az az én véleményem, nem szükséges hozzá tenni.
2021. márc. 14. 02:19
 143/268 anonim ***** válasza:
100%

De, nagyon is szükséges, mivel itt nem a véleményünket kérdezte a kérdező, így félvállról odabökni, hogy erkölcstelen ez meg az, nagyon is úgy hat, hogy kijelentéseket teszel.

Amúgy a másikat ler*bancozni amiatt, mert nem ért veled egyet, az mióta van rendben, ezt azért elárulod (fogadjunk h nem) ? Mert szerintem intelligens ember ezt a stílust nem engedi meg magának egy ismeretlennel szemben, hogy ler*bancozza, pusztán amiatt mert nem egyezik a véleményük.

2021. márc. 14. 02:24
 144/268 anonim ***** válasza:
0%

Csak a tisztán látás végett: Írta a kérdező az egyik hozzászólásában "Nyilván én is ismerkedek, élek szexuális életet és vannak akár állandó partnereim is" Szóval az és előtt ott van, hogy él szexuális kapcsolatot ÉS vannak akár állandó partnereim is. Nekem ebből az jött le, hogy egyéjszakázgat inkább, mint kapcsolatot. Erre írtam, hogy ez nem feltétlenül erkölcsös és talán könnyebben leszereli a rokonokat, hogy elmondja, hogy ő most ilyen korszakát éli, és akkor elkönyvelik, hogy oké, akkor ő egy ilyen csaj, erre van szüksége.

Az egyéjszakás kalandozgatás pedig akárki akármit mond, szerintem nagyon sok ember szerint lotyóság. Nyilván aki csinálja, az szentül meg van győződve arról, hogy ez nem az.

Aztán persze az is lehet, hogy én értettem félre a megfogalmazását, nem tartom ezt sem kizártnak.

Egyébként visszaolvastam és sehol nem írtam, hogy az illető r.ibanc. Annyit írtam, hogy jó lerázószöveg az őszinteség, mert legalább tudni fogják, hogy ő egy ilyen. Annyit írtam, hogy "ILYEN"

2021. márc. 14. 02:29
 145/268 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt akartam kérdezni, mint a 147. Tehát a lényeg, hogy kapcsolaton belül szexeljen az ember, mert ha nem, akkor az szerinted erkölcstelen és elítélendő. Hogy miért azt még te magad sem tudod, de mindegy. Na tehát akkor a helyzet a következő: van Anna és Brigi. Anna pár havonta másik párkapcsolatban van, más-más férfival és így szexel. Ez totálisan erkölcsös és nem elítélendő. Ezzel szemben Brigi szintén pár havonta cserélgeti a partnereit, akivel “csak” szexkapcsolatban áll. Ez erkölcstelen, elítélendő és egyben rbanckodás is. Mitől erkölcsosebb az, amit Anna csinál?! Attól, hogy ők “járnak” is a fiúval, néha együtt alszanak, elmennek moziba és néha szívecskéket küldenek egymásnak?

Ugyanebből a második verzió az, amikor Annánal a felállás ugyanaz, mint előbb, ellenben Briginek van egy fix partnere, akivel kizárólag szexelnek. Itt is a logikád alapján Brigi a rbanc és az erkölcstelen, Anna a szent. Miért is? Mitől jobb párkapcsolatban ugrálni havonta pasiról pasira és mitől rosszabb ugyanezt szexkapcsolatban megtenni? Meg mitől elítélendőbb, ha fix szexkapcsolatod, szemben azzal ha havonta pasit váltasz?!

2021. márc. 14. 02:32
 146/268 anonim ***** válasza:
100%

Pedig leírtad, épp csak törölve lett. Miután többen ellenkeztek veled, hogy már miért lenne egy szexkapcsolat erkölcstelen, közölted hogy biztos azért, mert ők is ugyanolyan ribizlik, mint a kérdező.

Na meg mikor cirka 4 kommenttel ezelőtt bedobtad, hogy te mész, további jó ribizliskedest.

De persze nem írtál ilyet, dehogyis.

2021. márc. 14. 02:36
 147/268 anonim ***** válasza:
0%
151, Na gondolkodj el, ez a házi feladat. :)
2021. márc. 14. 02:36
 148/268 anonim ***** válasza:
0%
Mármint a kérdéseden.
2021. márc. 14. 02:37
 149/268 anonim ***** válasza:
0%
Vajon miért rib.ancság pl egyéjszakás kalandozgatni? Na vajon miért? A kérdés költői.
2021. márc. 14. 02:38
 150/268 anonim ***** válasza:
100%

Nem, te gondolkodj el ezen, ugyanis ez ismét az elborult “kapcsolaton kívül szexelni rbancság” elméletedre cáfol. Döbbenetes, hogy valaki ennyire szánalmas legyen, hogy minden létező neki szegezett kérdés elől menekül, mert SEMMIRE nem tud válaszolni.

Meg sem lepődtem, ismét csak össze-visszadóbálozól, indokolni, érvelni az eddigi huszon-harminc-negyven kommentedből még egyetlen egyszer sem tudtál.👏

2021. márc. 14. 02:40
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!