Mivel szerelitek le a "mikor lesz már eljegyzés/kisbaba/párkapcsolat" kérdéseket a család részéről?
Nem akarom őket megbántani, de baromi fárasztó ezt hallgatni folyton. Egyedülálló 22 éves lány/nő vagyok, jelenleg egyetemre járok és próbálom felépíteni az életem, kapcsolatokat építeni. Covid, lockdown ide, vagy oda, de én úgy érzem, hogy a mostani helyzetből is a legtöbbet hozom ki.
Nyelvet tanulok, sportolok, lett több új hobbim is és eddig úgy, ahogy de sikerült utaznom is (távolabbi helyekre). Plusz ugye tanulok is nappalin.
Sosem éreztem magam magányosnak annak ellenére, hogy rendes párkapcsolatom még nem volt. Nem vagyok befordult antiszociális, de még nem jött az "igazi". Ezt nem gondolom hátránynak, sőt.
Boldog vagyok az életemmel, lehetőségeimmel, terveimmel. Viszont minden családi eseményen a fő téma, hogy én mikor viszek már haza valakit bemutatni, "bezzeg XY már feleség/anyuka", "én ennyi idősen ...". Most a nővéremet eljegyezték, mikor volt a családi vacsora a családdal, akkor egy idő után rám szálltak, hogy na és én mikor fogok már itt tartani?! Előre félek, hogy majd az esküvőn is minden 3. vendég kérdése ez lesz.
Én pedig olyan vagyok, hogy a magánéletemet szeretem megtartani magamnak és nem fogom ecsetelni, hogy kikkel ismerkedtem az elmúlt időben, éppen mi volt a gond stb. Próbálom kínosan elviccelni, hogy hát az én lovagom valahol eltévedt útközben, vagy másra terelem a témát, hogy éppen az egyetemen mivel vagyok elfoglalva, milyen nyelvet kezdtem el tanulni, ilyenek. De nyilván ezeket ismételgetni fárasztó.
:DDDDDDDDD
Hatalmas, megint hárít, ez egyszerűen már kész cirkusz.😂🤦🏻♀️
Ügyes troll vagy, azt azért meg kell hagyni.
Mit jössz az egyéjszakos kalanddal, kedves egybites barátunk, amikor végig a parkapcsolaton kívüli szexről prédikáltál és arról ez mennyire elítélendő és erkölcstelen.
Akkor mondjad már meg mitől erkölcsősebb párkapcsolatot váltogatni néhány havonta és úgy szexelni és mitől erkölcstelenebb ugyanezt csinálni szexkapcsolatban. Ismét nem tudsz erre mit mondani, mindenki meglepetésére, hanem támadsz. A szánalmas jelző ki sem fejezi azt, ami te vagy.
Büdös szóval nem volt téma az egyéjszakás kaland, az amúgy feltunt? Azt se tudod már miről hablatyolsz.
Az, hogy valaki PÁR HAVONTA párkapcsolatot vált, ahol szerinted erkölcsös szexelni, és az, hogy valaki PÁR HAVONTA szexkapcsolatot vált, mióta egyenlő az egyéjszakás kalanddal?! És főleg az első szituáció miért erkölcsös, a második mitől erkölcstelen? Semmitől, ugyanaz a kettő, csak az egyik párkapcsolatnak adja elő, a másik meg nem, de a mögöttes “metódus” ugyanaz. Te állítod, hogy szexelni csak kapcsolaton belül erkölcsös, nem én, okostoni.
160
Ezt írta a kérdező: "Nyilván én is ismerkedek, élek szexuális életet és vannak akár állandó partnereim is" Szóval az és előtt ott van, hogy él szexuális kapcsolatot ÉS vannak akár állandó partnereim is. Nekem ebből az jött le, hogy egyéjszakázgat inkább, mint kapcsolatban van. Erre írtam, hogy ez eléggé erkölcstelen.
De mint írtam egyéjszakás kapcsolat szinte ugyanaz, mint a szexpartnerek, csak utóbbiak hosszabb ideig tartanak
159.
Nem hárítok. Egyszerűen csak hülyékkel nem foglalkozok, akiknek el kell magyarázni, hogy egyéjszakás kalandok vagy ahhoz hasonlók miért erkölcstelenek. Ha valakinek ezt magyarázni kell, az már rég rossz.
Te vagy itt a legnagyobb hülye, aki még szexkapcsolat és egyéjszakás kaland között sem tud különbséget tenni. Akinek több hónapig tartó egyetlen férfival való szex ugyanaz, mint naponta más alá feküdni, az már rég rossz ugyebár. A hiba a te készülékedben van, ha te ezt egy szintre hozod.
Ennyi erővel egy több éves kapcsolatba is bele lehetne erőszakolni, hogy végülis szinte ugyanaz, mint egy egyéjszakás, csak hosszabb ideig tartott. Pontosan annyi értelme van és akkora hülyeség, mint egyenlőség jelet tenni szexkapcsolat és egyéjszakás kaland között.
De legalább mostmár végérvényesen megmutatkozott, hogy semmilyen szinten (sem agyilag, sem semmilyen más tekintetben) nem vagy partner egy vitában, mivel ahhoz minimális ésszel kéne rendelkezni.
Tényleg, mi a különbség az egyéjszakás kalandok és az x havonta váltakozó szexkapcsolatok között, azonkívül hogy a szexkapcsolatban kicsit van ideje megismerni az illetőt? Elvégre egyikben sincs érzelem.
Rendes párkapcsolattal pedig ne hasonlíts össze, mert ott van szerelem, közös jövő tervezés, stb (jobb esetben), aztán persze nem mindegyik teljesül be.
“De mint írtam egyéjszakás kapcsolat szinte ugyanaz, mint a szexpartnerek, csak utóbbiak hosszabb ideig tartanak”
Hogy mi van?????????
Ezt mond már annak, aki évekig szexel egyetlen férfivel párkapcsolat nélkül, hogy ez kb ugyanaz, mint amit XY csinál, aki naponta más pasival egyéjszakás. Tudod, egyéjszakás kaland azért, mert EGYETLEN éjszakáig tartott.
Ennek az agyhalott logikanak a mentén a párkapcsolatra is nyugodtan lehetne azt mondani, hogy kb ugyanaz, csak tovább tartott, épp csak ez egy óriási vadbaromság lenne.
Nem, a párkapcsolatra nem lehetne azt mondani "agyhalott logika"... Ott van szerelem, közös jövőtervezés, stb.
Én végig az olyan szexkapcsolatokról beszéltem, amik jönnek-mennek. Oké, akkor legyen erkölcsös, és nem csak az a különbség, hogy tovább tart, mint egy egyéjszakás. Legyen igazatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!