Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel szerelitek le a "mikor...

Mivel szerelitek le a "mikor lesz már eljegyzés/kisbaba/párkapcsolat" kérdéseket a család részéről?

Figyelt kérdés

Nem akarom őket megbántani, de baromi fárasztó ezt hallgatni folyton. Egyedülálló 22 éves lány/nő vagyok, jelenleg egyetemre járok és próbálom felépíteni az életem, kapcsolatokat építeni. Covid, lockdown ide, vagy oda, de én úgy érzem, hogy a mostani helyzetből is a legtöbbet hozom ki.

Nyelvet tanulok, sportolok, lett több új hobbim is és eddig úgy, ahogy de sikerült utaznom is (távolabbi helyekre). Plusz ugye tanulok is nappalin.

Sosem éreztem magam magányosnak annak ellenére, hogy rendes párkapcsolatom még nem volt. Nem vagyok befordult antiszociális, de még nem jött az "igazi". Ezt nem gondolom hátránynak, sőt.

Boldog vagyok az életemmel, lehetőségeimmel, terveimmel. Viszont minden családi eseményen a fő téma, hogy én mikor viszek már haza valakit bemutatni, "bezzeg XY már feleség/anyuka", "én ennyi idősen ...". Most a nővéremet eljegyezték, mikor volt a családi vacsora a családdal, akkor egy idő után rám szálltak, hogy na és én mikor fogok már itt tartani?! Előre félek, hogy majd az esküvőn is minden 3. vendég kérdése ez lesz.

Én pedig olyan vagyok, hogy a magánéletemet szeretem megtartani magamnak és nem fogom ecsetelni, hogy kikkel ismerkedtem az elmúlt időben, éppen mi volt a gond stb. Próbálom kínosan elviccelni, hogy hát az én lovagom valahol eltévedt útközben, vagy másra terelem a témát, hogy éppen az egyetemen mivel vagyok elfoglalva, milyen nyelvet kezdtem el tanulni, ilyenek. De nyilván ezeket ismételgetni fárasztó.

2021. márc. 12. 20:33
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/268 anonim ***** válasza:
0%
Butákkal nem is érdemes, mint veled, kedves 136-os, mivel írtam, objektív (nézd meg a szótárban)
2021. márc. 14. 02:04
 132/268 anonim ***** válasza:
100%

Tehát idejössz, KIJELENTED, hogy szexelni kapcsolat nélkül erkölcstelen és elítélendő, majd ha megkérdezik miért az, akkor kapálózol és elvetemült nagy baromságokat példálózol, mert te magad sem tudod miért az.

Az pedig elég nagy egora, utal hogy úgy gondolod, azért mert te erkölcstelennek tartod a szexuális életet kapcsolaton kívül, akkor a társadalom nagy része pont ugyanígy gondolja.

De szerencsére mára kihalófélben van az a begyepesedett, középkori nézet, miszerint szexelni csak azok szexelhetnek, akiknek van kapcsolatuk/házasságuk.

2021. márc. 14. 02:05
 133/268 anonim ***** válasza:
0%
De pl egy válasz miért erkölcstelen: Mert az ilyen ember nem tud megtartani maga mellett senkit. Általában önző, beképzelt emberek, akik magukat szeretik a legjobban, ezért mást úgy igazán szeretni nem is tudnak.
2021. márc. 14. 02:05
 134/268 anonim ***** válasza:
0%
Nincs kihalófélben :)
2021. márc. 14. 02:07
 135/268 anonim ***** válasza:
0%
Csak töröltették az ehhez hasonló hozzászólásokat. De azért nézz körül a gyakorin.
2021. márc. 14. 02:07
 136/268 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen arrogáns sötét és primitív emberekkel sem lehet, amilyen te vagy, aki egyetlen kijelentését sem tudja megindokolni, hogy miért gondolja úgy, ahogy, csak dobálózik a szavakkal.

Az, hogy kinek mi az elítélendő messze NEM OBJEKTÍV, ez személyes vélemény, amit te azontúl hogy nem véleményként, hanem egzakt rendőrt jelentettel ki már elsőre is, azontúl még csak meg sem tudod itt a jó népnek indokolni, mitől is tartod személy szerint TE elítélendőnek. És persze, hogy nem tudod, mert pont annyi logika van benne, mint a saját elképzeléseinket tényként közölni.

2021. márc. 14. 02:09
 137/268 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, lásd 139-es hozzászólás :)
2021. márc. 14. 02:10
 138/268 anonim ***** válasza:
0%
Továbbá valahogy nem látok különbséget szexkapcsolat és egyéjszakás kalandok között, egyszerűen csak időbeli különbség van, az egyik mondjuk egy éjszakáig tart, a másik meg több...
2021. márc. 14. 02:11
 139/268 anonim ***** válasza:
100%

139 Aha, hát persze. Miért ne tudna megtartani maga mellett senkit egy ilyen embert? Honnan veszed, hogy egyáltalán meg akarja tartani és nem arról van szó, hogy neki megfelel a kizárólagos szexuális alapú kapcsolat, lekötni ellenben nem szeretné magát senkit mellett?

Önző, beképzelt? Mint te? Tehat önzőseg az, ha valaki fiatal évei során élvezi a kötöttség nélküli szexet? Tudod te hány és hány beképzelt és végtelenül önző ember él párkapcsolatban, sőt házasságban? Ez egy olyan tulajdonság, ami teljes mertekig független attól, hogy kinek fekszik a szexkapcsolat és minek a párkapcsolat.

2021. márc. 14. 02:13
 140/268 anonim ***** válasza:
100%
De megnyugtatlak, rengeteg ember nem tekint véletlenül sem erkölcstelen tettként a kapcsolaton kívüli nemi életre, ahogy nem tartja elítélendőnek, ergo a te csodálatos kis logikád mentén nem jelenthető ki, hogy márpedig erkölcstelen, lévén hogy nem a társadalom túlnyomó többsége ért vele egyet, csak egy része. Éppen ezért kulturált ember azt mondja ő szerinte erkölcstelen, ő szerinte erkölcsös. És nem kapásból rbancoz, ha valaki ellent mond neki.
2021. márc. 14. 02:15
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!