Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha utána ,úgy is csak a szenvedés jön?
65!
Az általad leírt anyukákat nem tudom sajnálni. A saját életüket tették tönkre, de ha már így alakult akkor kutya kötelessége normálisan nevelni azt a gyereket. Mert nem a gyerek kérte hogy szülessen meg. Vagy úgy vannak vele hogy ha már nekem szar minden akkor legyen neki is? Szuper, neveljünk még több instabil és lelki sérült gyereket!
A kommented utolsó részét pedig naagyon remélem hogy nem nekem szántad! Semmit nem tudsz az életemről, hogy mit miért akartam és hogy éveken keresztül hányan terrorizáltak hogy nem vagyok jó nő ha nem szülök gyereket. Érdekes módon egyszer sem fordult meg a fejemben hogy inkább szülök és akkor csendben maradnak. Hanem mikor a párommal elérkezett az idő akkor vágtunk bele a baba projektbe.
És én, ilyen nőként mondom azt hogy megérte!
82! Nem, nyilván nem neked szántam, hanem általánosságban. Ahogy körülnézek, ez a tapasztalat. A szomszédban is, a munkahelyen is és kb mindenhol.
De igen, kutya kötelessége lenne normálisan nevelni a gyerekét, de mégsem ez a jellemző.
66-os!
Teljesen mindegy hogy ideális vagy reális világ, ez így nincsen rendjén. Vagy szerinted az ilyen nőknek azt kell mondani, hogy " jól van, semmi baj amiért nem voltál képes kiállni az akaratodért és most itt van egy gyerek akit amúgy a hátad közepére se kívánsz. Sok nő csinálja ezt, szóval semmi baj nincsen"?
Attól mert sokan csinálják azt a rossz dolgot még nem lesz jó, és beszélni kell róla hogy mi a helyes. Bár bajok vannak ha egy felnőtt nőnek kell magyarázni hogy önmaga döntsön az életéről...
76os!
Örülök hogy megtaláltad azt a párt, akivel megegyeznek az igények.
Én csak egy valamit nem értek. Miért jöttél össze egy olyan nővel, aki akart gyereket, holott te biztos voltál benne hogy te nem akarsz?
Ez a gyerek téma szerintem minden párkapcsolatban felmerül elég korán, persze kezdetben csak beszélgetés szintjén.
Egy pillanatig sem vitatom a volt párod hibáját ebben a kérdésben, de te pedig hiú ábránokat ébresztettél benne. Gondolom azt hitte, hogy azért vagytok együtt mert egyeznek az igényeitek.
#89, "Gondolom azt hitte, hogy azért vagytok együtt mert egyeznek az igényeitek." hinni a templomban kell... egyébként nem gondolod, hogy én is azt hittem? :))
"Miért jöttél össze egy olyan nővel, aki akart gyereket, holott te biztos voltál benne hogy te nem akarsz?" - egyáltalán nem voltam benne általánosságban biztos, ahogy most sem vagyok az Viszont a mostani párom BIZTOS hogy nem helyezne elém semmiféle méhtartalmat, szóval most veszélytelen a dolog. Amiben biztos voltam az az, hogy AKKOR nem akarok... mondjuk eleve nem kezdenék abortusz-ellenes nővel, de az exem addig egyáltalán nem volt az, amíg nem az ő méhe tartalmáról lett volna szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!