Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek házasodnak/illetve...

Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha utána ,úgy is csak a szenvedés jön?

Figyelt kérdés
Sokan megházasodnak mellette gyereket vállalnak és köztudott,hogy olyankor màr megtörik a család sose lesz már jó semmi. Az apa megcsalja a feleségét stb stb.. annyira felesleges az egész nem?

2021. márc. 11. 12:51
 241/249 anonim ***** válasza:
95%
#237, a másik platform kétségkívül hallucináció... a fiatal srácos kérdés itt rémlik, és nyilván amellett fogok állni, hogy senki se korlátozza a fiatal szabadságát, mert valójában senki sem tudhatja jobban, hogy valójában mi a jó neki. Én is túl sokszor hallgattam anno, "hogy most még nem érted, de ha felnősz, majd hálás leszel érte..." hát hogyne...
2021. márc. 12. 20:12
 242/249 anonim ***** válasza:
13%
Nincs is több kérdésem. :) Itt szapultad szerencsétlen srácot aki csak annyit akart, hogy ne csessze el az életét a húga. De máskor is írtál ki szapuló posztokat, ahol a szülő mindig hülye volt, mndig korlátozó, aki kb. rohadjon meg. Sajnos mi nem először futunk itt össze, mindig azt csinálod, hogy benyögsz valami hajmeresztőt, magadat ettől nagyon egyedinek gondolva, majd beleállsz az emberekbe, mivel nyilván nincs az az ép elméjű, aki neked adna igazat.
2021. márc. 12. 20:16
 243/249 anonim ***** válasza:
100%

"Itt szapultad szerencsétlen srácot aki csak annyit akart, hogy ne csessze el az életét a húga." nem találtam a kérdést, pedig végignéztem a megválaszoltjaimat 2019. augusztusig... De már bocsi, de azt, hogy a hug milyen életet akar magának, azt csak ő tudja, és nem a testvére, nem a szülője, és nem az atyaúristen. Ehhez képest azt is csak ő tudja, hogy mi az, ami előre viszi, és mi az, ami elcseszés lenne számára. Ez olyan, mint ahogy a saját anyám se fogta fel 80 éves korára se, hogy én más ember vagyok, mint ő, más a gondolkodásom, az értékrendem, és nekem az a jó, ami szerinte rossz, és fordítva...

Mérhetetlen önhittség kell ahhoz, hogy valaki azt higyje, jobban tudja, hogy mi a jó másnak, mint a másik maga.

2021. márc. 12. 20:27
 244/249 anonim ***** válasza:
21%

Na azért ahhoz nem kell nagy ész, hogy egy tizenéves nem tudja még annyira, mi a jó neki, ne szúrja el az életét azzal, hogy szétdrogozza az agyát, és talán ne tegye magát közröhely tárgyává. :D Ez azért kicsit több, mint a közhelyes "jaj, hát mások vagyunk".

De sebaj, mostanra kiderült hogy kamu ember vagy, nem csak szimplán szánalmas. Igen, akkor is hasonló undorító szövegekkel borzoltad a jórzésű embereket, szóval ezért se lep meg, hogy nálad hamarabb való börtönbe egy gyerekéért aggódó szülő, mint a rohadt kaleta... Nincs neked semmi magánéleted, azért cseszed itt az időt még saját bevallásod szerint is már tíz éve. Én azonban többet nem szánok rád, ez is bőven elég volt.

2021. márc. 12. 20:37
 245/249 anonim ***** válasza:
95%

A Kaletázóknak: itt egy friss ügy: [link]

nem politikus, mégis felfüggesztett...

2021. márc. 12. 20:50
 246/249 anonim ***** válasza:
95%
"De sebaj, mostanra kiderült hogy kamu ember vagy, nem csak szimplán szánalmas." - ha elfogynak az érvek, akkor jön a személyeskedés... a magánéletem meg jól van, köszi az aggódást:))))
2021. márc. 12. 20:52
 247/249 anonim ***** válasza:
18%
Azért cseszed itt az időd 10 éve. :D Fogyott el a franc, szimplán meguntalak, a kamu embereket meg nem nézem sz.rba se.
2021. márc. 12. 20:55
 248/249 anonim ***** válasza:
95%
Nézd, az, hogy te kit/mit tartasz kamunak, az a te problémád, én nem tudok, és nem is akarok rajta segíteni. Attól az én véleményem még pont az marad, ami...
2021. márc. 12. 21:02
 249/249 anonim válasza:
100%
A fejekben van a baj. Ahogyan neked is kedves kérdező. Miért kellene mindenkinek ezt a forgatókönyvet követnie? Mert ezek a szar szappanoperák meg a média csak ezeket sugározza mert "ez kő a népnek"? Ha valaki így kezd el egy párkapcsolatot, ahogyan te gondolod, hogy úgyis megcsalás lesz belőle, akkor az is lesz. Vagy ha valaki nem a másikba szerelmes hanem a szerelem érzésébe.
2021. márc. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!