Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha utána ,úgy is csak a szenvedés jön?
"Itt szapultad szerencsétlen srácot aki csak annyit akart, hogy ne csessze el az életét a húga." nem találtam a kérdést, pedig végignéztem a megválaszoltjaimat 2019. augusztusig... De már bocsi, de azt, hogy a hug milyen életet akar magának, azt csak ő tudja, és nem a testvére, nem a szülője, és nem az atyaúristen. Ehhez képest azt is csak ő tudja, hogy mi az, ami előre viszi, és mi az, ami elcseszés lenne számára. Ez olyan, mint ahogy a saját anyám se fogta fel 80 éves korára se, hogy én más ember vagyok, mint ő, más a gondolkodásom, az értékrendem, és nekem az a jó, ami szerinte rossz, és fordítva...
Mérhetetlen önhittség kell ahhoz, hogy valaki azt higyje, jobban tudja, hogy mi a jó másnak, mint a másik maga.
Na azért ahhoz nem kell nagy ész, hogy egy tizenéves nem tudja még annyira, mi a jó neki, ne szúrja el az életét azzal, hogy szétdrogozza az agyát, és talán ne tegye magát közröhely tárgyává. :D Ez azért kicsit több, mint a közhelyes "jaj, hát mások vagyunk".
De sebaj, mostanra kiderült hogy kamu ember vagy, nem csak szimplán szánalmas. Igen, akkor is hasonló undorító szövegekkel borzoltad a jórzésű embereket, szóval ezért se lep meg, hogy nálad hamarabb való börtönbe egy gyerekéért aggódó szülő, mint a rohadt kaleta... Nincs neked semmi magánéleted, azért cseszed itt az időt még saját bevallásod szerint is már tíz éve. Én azonban többet nem szánok rád, ez is bőven elég volt.
A Kaletázóknak: itt egy friss ügy: [link]
nem politikus, mégis felfüggesztett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!