Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha utána ,úgy is csak a szenvedés jön?
Figyelt kérdés
Sokan megházasodnak mellette gyereket vállalnak és köztudott,hogy olyankor màr megtörik a család sose lesz már jó semmi. Az apa megcsalja a feleségét stb stb.. annyira felesleges az egész nem?2021. márc. 11. 12:51
181/249 anonim válasza:
#178, egészségetekre. Akkor már négyen jártunk jól, én megszabadultam a nyakamra szült gyerektől, a gyerek tőlem, és ti meg jól szórakoztatok...
(azért remélhetőleg példát is mutattam pár férfinak, hogy nem kell egyből becsicskulni az anyucikáknak)
182/249 anonim válasza:
Elrettentőt - üzeni a férjem. :D
Egyébként szerinte abból is látszik, hogy vesztes vagy, hogy elvileg évek óta cipeled a nőt is és a gyereket is. Ha nem így lenne, eszedbe nem jutna ennyi időt beleölni a témába végig velük foglalkozva.
183/249 anonim válasza:
"Kicsikém, értsd már meg hogy ebben az egész sztoriban te vagy az egyedüli vesztes ;)" - szerinted lehet. Én meg SEMMIT sem vesztettem, azt a 4 évemet leszámítva, amit sajnos beleöltem a konfliktus megoldásába anno, hajdanán.... a mai eszemmel 3 nap után lépnék...
184/249 anonim válasza:
#182, eszerint őt nem ajándékozták még meg "meglepi babával"... addig örüljön... " Ha nem így lenne, eszedbe nem jutna ennyi időt beleölni a témába végig velük foglalkozva" - arra gondoltál már, hogy ráérek?:)
185/249 anonim válasza:
Képzeld nem, mert ésszel élünk. :D Ráérsz és a szabad idődet az exedre szánod? 😯 Ajaj...
186/249 anonim válasza:
#185, nem a szabadidőmet a férfi-érdekvédelemre szánom... elég gyakran. Mert ez nekem fontos.
187/249 anonim válasza:
Hát nem tudom, engem ha valami teljesen hidegen hagy és nem érdekel, akkor nem beszélek róla órák hosszat :D
188/249 anonim válasza:
Férfi érdekvédelem. XD Tudtam én, hogy a szánalmas incel-mgtow-pua vonalas lúzerek közül vagy való. :D Köss csomót magadra, és akkor problem solved.
189/249 anonim válasza:
#188, látom feledékenység gyötör... mintha említettem volna, hogy van párom, boldog kapcsolatban élek... csak épp azt gondolom, hogy már épp ideje, hogy legyen a feminyomizmusnak legalább olyan hangsúlyos antitézise is.
190/249 anonim válasza:
Dehogy vagyok feledékeny, írtam is, hogy valami nyomi elégedhetett meg veled, aki már csak azért se mond ellent soha, mert a férfinekmindigigazavananőnekmegaférfimellettahelye. Tudom, milyen típusú szerencétlenekre utazik az incel-mgtow-pua-féle férfiatlanságukban megbántott egyedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!