Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek házasodnak/illetve...

Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha utána ,úgy is csak a szenvedés jön?

Figyelt kérdés
Sokan megházasodnak mellette gyereket vállalnak és köztudott,hogy olyankor màr megtörik a család sose lesz már jó semmi. Az apa megcsalja a feleségét stb stb.. annyira felesleges az egész nem?

2021. márc. 11. 12:51
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/249 anonim ***** válasza:
95%
#139, miért, szerinted az exem utána olvasott minden gyógyszernek, amit én szedtem? Amit csinálsz az egy rém ügyetlen felelősség-áthárítási kísérlet... senkitől sem várható el, hogy a párja által szedett gyógyszerek papírkáit olvasgassa... az ember még a saját gyógyszerei mellett lévőket se szokta...
2021. márc. 12. 13:33
 142/249 anonim ***** válasza:
32%
Nem, nem abban, de még ahhoz is satu vagy, hogy ezt felfogd. Itt utálod és szapulod azt a nőt meg a gyereked, aki nem, rohadtul nem kérte az életét, de amúgy igen, határozottan jobban járt, hogy nincs egy ilyen alja az életében. Azt hiszed, ez a viselkedés soha nem fog rád visszaszállni? Talán nem azok a hülyék, akik az autópályán szembejönnek veled...
2021. márc. 12. 13:35
 143/249 anonim ***** válasza:
95%

#139 "Ha más, kombinált hormonális fogamzásgátló tablettáról tér át a Rigevidon bevont tabletta szedésére

Az előzőleg szedett készítmény utolsó tablettájának bevételét követő napon elkezdheti a Rigevidon bevont tabletta szedését (ne tartson gyógyszerszünetet). Ha a korábbi készítmény hormonmentes (placebo) tablettákat is tartalmazott, az utolsó hormont tartalmazó tabletta bevételét követő napon kezdje el szedni a Rigevidon bevont tablettát. Későbbre is halaszthatja a Rigevidon bevont tablettára való áttérést, azonban legkésőbb az előző készítmény alkalmazása során előírt gyógyszerszünet befejeződése utáni (vagy az utolsó placebo tabletta bevételét követő) napon kezdheti el a készítmény alkalmazását. Amennyiben nem biztos az időpontban, kérje orvosa vagy gyógyszerésze tanácsát." - a kedvedért.... hol olvasol itt kiegészítő védekezésről??? (ez a gyógyszer volt a "tettes", Ovidonról tért át...)

2021. márc. 12. 13:38
 144/249 anonim ***** válasza:
4%

141!

Mesélj, milyen gyógyszert szedtél ami megakadályozza, hogy megfoganjon benned egy kis élet, ami örökre a te nevedhez lesz köthető ;)

Én sem olvasgatom a párom fájdalomcsillapítóit, mert azért van különbség egy aszpirin és egy antibébi között

2021. márc. 12. 13:39
 145/249 anonim ***** válasza:
100%

#142 "Azt hiszed, ez a viselkedés soha nem fog rád visszaszállni?..." - kár, kár, kár, kár... van más, logikus mondanivalód is a témáról, mint a reménykedő fatalista varjú-károgás???

"Itt utálod és szapulod azt a nőt"???? Hol is útáltam, meg szapultam?

"meg a gyereked, aki nem, rohadtul nem kérte az életét," - én meg pláne nem kértem... ugye erre magyarázattal max az tud szolgálni, aki nem ment el AB-ra az adott körülmények között...

2021. márc. 12. 13:43
 146/249 anonim ***** válasza:
41%
#144 "Én sem olvasgatom a párom fájdalomcsillapítóit, mert azért van különbség egy aszpirin és egy antibébi között" - persze, hogy az aszpirint a térded közé kell szorítani az ismert vicc szerint... az "egy kis élet" meg bocs, de le van... ez ilyen rossz magzatvédő vaker...
2021. márc. 12. 13:45
 147/249 anonim ***** válasza:
32%
Nem te, a gyereked az, aki pláne nem kérte az életét.
2021. márc. 12. 13:47
 148/249 anonim ***** válasza:
17%
Ritka undorító hímtag vagy. És nem, nem azért, mert nem nevelsz gyereket, hanem a megnyilvánulásaid alapján. Kár, hogy anyád nem ürítetted ki téged magából időben.
2021. márc. 12. 13:51
 149/249 anonim ***** válasza:
95%
#147 És? Anno én se kértem, ahogy te se, meg a 123. se... ettől még én nem vagyok jótékonysági intézmény, hogy a saját sorsomat beáldozzam bármiféle becsusszanó babácska miatt...
2021. márc. 12. 13:52
 150/249 anonim ***** válasza:
79%
#148, mert nem esek hasra egy babácska előtt? Hát, ha valakit ez undorít, az jobb is, ha nagy ívben elkerül...
2021. márc. 12. 13:54
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!