Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha
utána ,úgy is csak a szenvedés jön?
Figyelt kérdés
Sokan megházasodnak mellette gyereket vállalnak és köztudott,hogy olyankor màr megtörik a család sose lesz már jó semmi. Az apa megcsalja a feleségét stb stb.. annyira felesleges az egész nem?
"vagy ha tényleg felnőtt hímnemű (mert férfi az nem vagy), akkor óriási gondok vannak a toronyban, és nem sikerült felnőnöd." - és mit gondolsz, engem ez a vélemény mennyiben érint vagy izgat? Megvan a saját társam, aki pont olyannak szeret, amilyen vagyok.
2021. márc. 12. 12:44
122/249 anonim válasza:
118!
Tudod mi a legjobb az egészben? Az, hogy nem is kell senkit a párodnak elég helyeznie. A gyermek és a párkapcsolat két külön dolog. Ez nem egy verseny, hogy kinek jut több figyelem. Természetes, hogy az anyuka figyelmét nagyban leköti a gyermeke, ez akérmennyire is tiltakozol, így van. Normális esetben pedig az apa segít az anyának a gyermek körüli tennivalókban, így ez is egy közös cselekvés lesz, ahogyan együtt ellátják a gyermeküket.
2021. márc. 12. 12:47
123/249 anonim válasza:
Jaj, most jön a tipikus lúzer "van aki így fogad el" vesztes mantra. A sorsod megnehezítője te magad vagy magadnak, ne mutogasság másra, mert amikor mutogatsz, három ujjad mutat vissza rád! Ha van is valakid, az csak egy hozzád hasonló éretlen szerencsétlen lehet, értelmes nő eleve le se alacsonyodik egy olyan hímneműhöz, aki szidja az exét.
2021. márc. 12. 12:48
124/249 anonim válasza:
Amúgy egy troll, ne etessétek!
2021. márc. 12. 12:48
125/249 anonim válasza:
#123, ha eddig nem értetted volna, csak az általatok "értelmesnek" tartott nőktől óvja meg a férfiakat a jó sorsuk... az ilyenekre csak ráfizethetnek hosszú távon...
2021. márc. 12. 12:53
126/249 anonim válasza:
El kell keserítselek, a normális, érett, lelkileg egészséges férfi normális, érett, lelkileg egészséges nőt akar magának, nem holmi másokra mutogató, a felelősségelől menekülő óriáscsecsemőt. Úgyhogy te csak ne sajnáld a normális férfiakat... Talán nem véletlen lettél a környezetedben is egy szerencsétlent leszámítva közutálat tárgya.
2021. márc. 12. 12:57
127/249 anonim válasza:
#126, nem tudok róla, hogy a környezetem bármely tagja is útálna... ez csak ilyen beteges képzelgés a részedről, mert továbbra sem birod elhinni, elviselni, hogy egy férfi is járhat jól... igen, egy nővel és egy gyerekkel szemben is...
Az meg, hogy te kit tartasz "normálisnak" az a te dolgod, az meg, hogy én kit, az az enyém...
2021. márc. 12. 13:02
128/249 anonim válasza:
#123 " sorsod megnehezítője te magad vagy magadnak" - akkor xar munkát végzek, manapság egyáltalán nem nehéz a sorsom... azt csak hinni szeretnék egyesek, hogy az...:)
2021. márc. 12. 13:04
129/249 anonim válasza:
Aha, azért panaszkodtál annyit, hogy milyen nehezen sikerült találnod egy olyan szerencsétlent, aki neked adott igazat. :D Férjemmel együtt itt szakadunk már rajtad. :D Te tényleg nagy szívességet tettél annak a gyereknek hallod, még egy traviban is sokkal több férfiasság van, mint benned.
2021. márc. 12. 13:06
130/249 anonim válasza:
#122, "Természetes, hogy az anyuka figyelmét nagyban leköti a gyermeke, ez akérmennyire is tiltakozol, így van. Normális esetben pedig az apa segít az anyának a gyermek körüli tennivalókban," - miért hoznék áldozatokat egy olyanért, akit egyetlen porcikám sem kívánt, most már csak ezt áruld el légyszi... Nem vagyok jótékonysági intézmény... csak azért vagyok hajlandó bármi féle felelősséget vállalni, amit önként, szabad akaratomból vállaltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!