Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek házasodnak/illetve...

Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha utána ,úgy is csak a szenvedés jön?

Figyelt kérdés
Sokan megházasodnak mellette gyereket vállalnak és köztudott,hogy olyankor màr megtörik a család sose lesz már jó semmi. Az apa megcsalja a feleségét stb stb.. annyira felesleges az egész nem?

2021. márc. 11. 12:51
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/249 anonim ***** válasza:
35%
#108, már megszoktam, hogy itt mindenki azt hiszi, hogy jobban ismeri a Kérdezőt is, meg a hozzászólókat is, mint ők magukat... Egyébként nekem a nőkkel általánosságban nincs bajom, kifejezetten "a gyerek az első" anyucikat rühellem. Élükön a sajátommal, mielőtt valaki visszakérdezne... szóval nem, a gyerek érdeke semmivel se előrébb való, mint akár a férfi, akár a nő érdeke.
2021. márc. 12. 12:28
 112/249 anonim ***** válasza:
30%
Nem kell ismerni, ordít rólad öregem, ordít. :D Childfree vagyok ahogy már írtam, anya sose akartam lenni és nem is leszek, de mivel a gyerek rohadtul NEM kérte a létét, ezért de, az ő érdeke a lényeg, nem holmi felelőtlen infantilis felnőtteké, akár nő, akár férfi az illető.
2021. márc. 12. 12:30
 113/249 anonim ***** válasza:
78%
#110 "Például azzal tisztában vagy hogy milyen veszélyei vannak a fogamzásgátló szedésének? Milyen tényezők csökkentik a védelmet?" - valószínűleg, ha egyszer az elmúlt időben a jelenlegi párommal nem jártunk hasonlóan... igaz, most én váltom ki mindig a fogamzásgátlót is...
2021. márc. 12. 12:31
 114/249 anonim ***** válasza:
37%

111es

Rendben, rühelld őket, szíved joga. De miért kell leszólni őket? Fogalmad sincs róla milyen amikor van egy gyermeked akit szeretsz, olyan témában próbálsz okoskodni, amiről semmit nem tudsz.

Illetve szerinted ezzel elérsz bármit is? Én nem fogok változtatni az anyasághoz fűzött szeretetemen, sőt semmi máson sem.

Egyszerűen csak nevetségessé teszed magad a görcsös bizonygatásoddal hogy te mennyire boldog vagy.

Felnőtt férfi vagy, és nem tudnád elviselni, ha a párod a közös gyermeketeket helyezné eléd? Nem bírod ha nem te vagy a középpontban? Ez elég gyerekes ;)

2021. márc. 12. 12:32
 115/249 anonim ***** válasza:
62%
#112, látod, ezért nem garancia semmire ha valaki childfree... azért ugyanúgy a gyereket helyezné előtérbe adott esetben.
2021. márc. 12. 12:33
 116/249 anonim ***** válasza:
3%

113!

Az jó ha most tájékozott vagy, de annak idején is annak kellett volna lenned.

Te váltod ki a gyógyszert? Wáo, nagy cucc bemenni a patikába és kikérni :D

2021. márc. 12. 12:34
 117/249 anonim ***** válasza:
18%

115!

Azért mert a gyereknek ehhez semmi köze. Szerinted a gyerek a hibás amiért a szülei felelőtlenek voltak ő pedig a biológia törvényeinek megfelelően megfogant? :D

2021. márc. 12. 12:35
 118/249 anonim ***** válasza:
95%
#114 "Felnőtt férfi vagy, és nem tudnád elviselni, ha a párod a közös gyermeketeket helyezné eléd?" - tekintve, hogy szerintem totál abnormális dolog, nyilván nem viselem el... (és szerencsére nem is tud rákényszeríteni senki, hogy el kelljen viselnem, ez a legszebb benne:) És ha valami gyerekes, az a "majd ha a karjában tartja, majd megenyhül"-takony.) És pont azt érem el, mint ti azzal, amikor a gyerek előbre valóságát hangoztatjátok, és lelkesen nyomogatjátok a negatívat arra, ami ennek ellent mer mondani...
2021. márc. 12. 12:38
 119/249 anonim ***** válasza:
59%
Igen, mert a childfree az annyit jelent, hogy x ember nem akar gyereket és ehhez mérten éli felelősen az életét. Nem azt jelenti, hogy egy felelőtlen senkiházi vagyok, aki állandóan másra mutogat és gyűlölöm a gyerekeket, képzeld. De akinek minimális esze van látja, hogy szimplán egy nőfikázó troll vagy, hiába is bizonygatsz mást. Az egész fogalmazásod, a infantilizmusod, eleve az, hogy általánosítasz, hogy semmi felelősségérzeted nincs elárulja, hogy vagy tizenéves kis unatkozó troll vagy (ez a valószínűbb), vagy ha tényleg felnőtt hímnemű (mert férfi az nem vagy), akkor óriási gondok vannak a toronyban, és nem sikerült felnőnöd.
2021. márc. 12. 12:38
 120/249 anonim ***** válasza:
62%

#116, ez kötekedés...

#117, pont lexarom... egyébként nem, az anyja a hibás, hogy hagyta, hogy a biológiai tényből társadalmi tény legyen... de ettől még nem fogom szeretni a sorsom nehezítőjét, ez ugye nyilvánvaló.

2021. márc. 12. 12:42
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!