Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek házasodnak/illetve...

Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha utána ,úgy is csak a szenvedés jön?

Figyelt kérdés
Sokan megházasodnak mellette gyereket vállalnak és köztudott,hogy olyankor màr megtörik a család sose lesz már jó semmi. Az apa megcsalja a feleségét stb stb.. annyira felesleges az egész nem?

2021. márc. 11. 12:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/249 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem kellett ilyet átélnem, mert felnőtt, gondolkodni tudó ember vagyok felnőtt, gondolkodni képes partnerrel. Nem vagyunk döntésképtelenek, tiszteljük egymást, és nem kattanunk be percek alatt, ahogy azt sok éretlen ember csinálja. Minden ész kérdése.
2021. márc. 12. 09:41
 72/249 anonim ***** válasza:
84%
Az életfogytigtlant pedig ez esetben a gyerek kapja, mert egy életre be kell érnie holmi pocsék szülőkkel.
2021. márc. 12. 09:42
 73/249 anonim ***** válasza:
26%

#71 "Minden ész kérdése." - egy nagy lótúrót, kérlek alássan... nekem is, meg az exemnek is 140 felett volt az IQ-nk, azt mégis elém helyezte a méhe tartalmát... ennek a világon semmi köze az észhez, az emberi agy nem bináris...

#72 "Az életfogytigtlant pedig ez esetben a gyerek kapja, mert egy életre be kell érnie holmi pocsék szülőkkel." - nézd, ha valaki nem akar gyereket, az nyilván nem fogja a nem kívánt gyereket maga elé helyezni, ez azért eléggé 1 x 1... senki sem jótékonysági intézmény...

2021. márc. 12. 10:04
 74/249 anonim ***** válasza:
69%

Nem iq-ról, hanem a józan észről beszéltem, illetve a felnőtt mentalitásról. Diplomával is lehet valaki egy felelőtlen, ész nélkül a vakvilágba élő alak. Az iq csak egy szám, nem feltétlen tükrözi a valóságot.

Gáz amit az exed csinált, de akkor sem a gyerek hibája, akihez két ember kellett. Aki gyereket csinált, fizessen csak, mert ez a kötelessége! Nem, nem jótékonyság, hanem magától értetődő kötelesség! Csak a gyereket sajnálom.

2021. márc. 12. 10:13
 75/249 anonim ***** válasza:
35%
Jól mondod utolsó, másik "kedvenc" még mikor az ilyen szülőnek nem nevezhető később bekuncsorog a gyereke életébe mikor az már felnőtt és esetleg jól keres... Se a nőt, sem a férfit nem tudom sajnálni, csak a gyereket, mielőtt valaki kitalálná, hogy biztos valami véresszájú radfem vagyok.
2021. márc. 12. 10:16
 76/249 anonim ***** válasza:
26%
#74 "Aki gyereket csinált, fizessen csak, mert ez a kötelessége! Nem, nem jótékonyság, hanem magától értetődő kötelesség! Csak a gyereket sajnálom." - na ya, pechemre én is belefutottam szakítás után pár így gondolkodó nőbe...természetesen minden vágyam az volt, hogy a gyereket elém helyező exet olyanra cseréljem le, aki ugyanúgy a gyereket helyezi elém... hát ugye ennyire öngyilkos hülye azért nem vagyok. De szerencsére magtaláltam azt a párt, aki mellettem áll, akinek én vagyok a fontos és nem prüntyi-prüntyi picike babuka...
2021. márc. 12. 10:18
 77/249 anonim ***** válasza:
21%
#75 "mikor az ilyen szülőnek nem nevezhető" - ha hiszed, ha nem, aki nem akar gyereket, az azt sem akarja, hogy szülőnek nevezzék...
2021. márc. 12. 10:20
 78/249 anonim ***** válasza:
78%
Te nem vagy normális. XD De szerencsére magtaláltam azt a párt, aki mellettem áll, akinek én vagyok a fontos és nem prüntyi-prüntyi picike babuka... --> Híres childfree vagyok, úgyhogy nálam ne erőltesd ezt a kényszeres mindent a nőre mutogató, mert persze egy nő csak addig lát, hogy prüntyi picike babuka (eleve ölni tudnék az ilyen debil, gügyögő szövegektől) ósdi mantrát. Eleve idegen nő miért helyezné előtérbe a te mástól született gyerekedet? De az exed igenis vasaljon be rajtad mindent szépen... Aki nem akar gyereket az tegyen ellene, vagy menjen csináltasson vazektómiát!
2021. márc. 12. 10:23
 79/249 anonim ***** válasza:
31%
Aki nem akar gyereket, annak nem lesz éskész. Minden más csak szánalmas ember szánalmas kifogása.
2021. márc. 12. 10:24
 80/249 anonim ***** válasza:
15%
" Eleve idegen nő miért helyezné előtérbe a te mástól született gyerekedet?" - ezt szerintem kérdezd meg magatoktól... ti lobbiztok a gyerek érdekei mellett a férfiéval szemben...
2021. márc. 12. 10:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!