Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha utána ,úgy is csak a szenvedés jön?
Figyelt kérdés
Sokan megházasodnak mellette gyereket vállalnak és köztudott,hogy olyankor màr megtörik a család sose lesz már jó semmi. Az apa megcsalja a feleségét stb stb.. annyira felesleges az egész nem?2021. márc. 11. 12:51
101/249 anonim válasza:
#100 persze, akár számomra még előnyösebben is... ugye... valójában a nők jó részének vörös kukorica, ha a férfi jön ki jobban egy ilyen helyzetből.. úgyhogy itt a válasz a #78-asban feltett "Eleve idegen nő miért helyezné előtérbe a te mástól született gyerekedet?" kérdésre.
102/249 anonim válasza:
94es!
És a kedves barátnődnek esetleg nem jutott eszébe elolvasni a fogamzásgátlót betegtájékoztatóját? Mindegyikben benne van hogy kell kiegészítő védekezés mikor új gyógyszert kezd el használni. Ha már az orvos esetlegesen nem mondta. De speciel neked is lehetett volna ennyi eszed...
103/249 anonim válasza:
Egyébként az egész sztorid egyre kamugyanúsabb, akárcsak a kényszeres magyarázkodásod. Az egész neked nem szól másról, csak kitölteni a dühödet és a gyűlöletedet a nőkön. Remélem, ez azóta sikerült, leírtad csomószor. Szinte hallom, ahogy jóóóól megkönnyebbültél most. Persze, 140-es iq... Incelke.
104/249 anonim válasza:
#102, miért, szerinted én nő vagyok vagy esetleg nőgyógyász, hogy a fogamzásgátló papírját olvasgassam??? Csak ugye ez már valami kényszer, hogy meg kell próbálni a férfira lőcsölni a felelősségnek legalább egy részét... de szerencsére ugye a férfiak is átlátnak ezen a szitát, és magasról teszne az ilyenekre...
105/249 anonim válasza:
"zinte hallom, ahogy jóóóól megkönnyebbültél most. Persze, 140-es iq... Incelke." - mint említettem boldog párkapcsolatban telnek a napjaim jó ideje... tudod nem csak a feminyomizmusnak becsicskulók meg az incelek léteznek, a világ ennél színesebb...
106/249 anonim válasza:
104, a védekezés közös felelősség, közös ügy, ezért te is nyugodtan tájékozódhatsz, sőt...
107/249 anonim válasza:
#104, köszi, hogy megengeded, hogy tájékozódhatok a fogamzásgátlóról én is:)))... de ugye nem elvárható kötelességem szerinted sem???
108/249 anonim válasza:
Igen, pontosan úgy beszélsz, mint akinek semmi lelki defektje nincs és boldog párkapcsolatban él :D Eleve intelligens ember nem általánosít, te azonban kommentek sora óta dobálod, hogy a nők így meg úgy, a nők úgy kb. mind ez meg az meg amaz, szóval igen, pontosan így beszélsz egy kiegyensúlyozott, boldog ember. :) Mintha én feszt a férfiakat szidnám, majd eladnám magam mint boldog párkapcsolatban élőt. Tudod, az ember a kamu trollokon hamar átlát ám. :)
110/249 anonim válasza:
Dehogynem, nagyon is elvárható :D
Nem gondolod, hogyha legalább te tájékozott lettél volna, akkor most nem lenne egy nem kívánt gyereked? Természetesen a fő felelősség az exeden és az orvosán van, de azért a te szereped is benne van.
Például azzal tisztában vagy hogy milyen veszélyei vannak a fogamzásgátló szedésének? Milyen tényezők csökkentik a védelmet? Vagy csak örültél hogy hurrá, neked nem kell foglalkoznod a védekezéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!